HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

A választási vereség tény! A következtetéseket muszáj levonni, viszont kapkodásra és átgondolatlan lépésekre nincs szükség.

zakó

Az tény, hogy a nyolc évi kormányzás után hatalmas adósággal érkezett az MSZP az ellenzéki létbe. Konkrétan 2,3 milliárd forinttal, kiéhezett és vagyon nélküli értelmiséggel, média felületek nélkül. Az okok végtelen egyszerűek, az MSZP nem épített rendszereket, a klientúrája kisszerű, csak magára gondoló, pillanatnyi anyagi érdekére és rövidtávú politikai érdekérvényesítésre koncentráló, masszából áll össze.

Azok, akik rendszerben gondolkodtak és gondolkodnak, szinte minden esetben szélre kerülnek, mert a kisstílű, azonnali érdekérvényesítők politikai zsarolópotenciáljának kiiktatása fontosabb, mint a holnap vagy holnapután működésbe lépő rendszerek várható profitja. Iszonyú az a nyomás ami a rendszeren van, hiszen a régiek, akiknek jelentős része elkopott vagy lejáratódott, nem képes elengedni a "madzagot". Ma már odáig elmennek, hogy képtelenek húzni, ezért neki állnak tolni, feltűntetve ezt megújulásnak.

Még mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a régiek egyben öregeket jelentene, nagyon tévednek, hiszen maga Zuhslag mutatta meg, hogy a bűn és tehetségtelenség nem köthető korhoz. Azonak a szereplőknek egy része, akik az MSZP ifjúsági rendszerein kerültek be, sokszor öregebb gondolkodásúak, mint a lelkes valamikori pártalapítók.

A kampányban láthatóan sokan csődöt mondtak, ilyen volt például Lukács Zoltán, aki, amikor kommunikációs igazgató lett, szinte eltűnt a médiatérből és pártjánál rosszabbul szerepelve kapott minősítést a választóktól. Boldvai sem értette meg, hogy Salgótarján nem kér az 1000m2-es lakóingatlanából és a múltjából.

Szekeres Imre láthatóan annyit ért az egészből, ami történt vele, hogy neki kell megújítania a pártot, miközben nem számol azzal, hogy az egyik legelutasítottabb közszereplője lehet a magyar közéletnek. Elfelejti azt, hogy Ő volt az, aki politikailag vezényelte a privatizációt, aki felelős vezetője volt a pártnak és aki képes lehetett volna arra, hogy rendszerek alapjait lerakja.

Feltűnik az égen a Braun féle csillag, aki akkora zakót kap Monoron, hogy egy utca beleférne, majd megjelenik, mint a megújulás vezére.

Tisztelt elvtársak! A pénztelenség alázatot kíván, főleg azoktól, akik ezt előidézték! Ide értve Gyurcsány Ferencet, aki kilakoltatta a pártot a Köztársaság térről és belehajtotta egy székház vásárlásba és építésbe. Egyetlen szempontot figyelembe véve, hogy az előtt ne legyen olyan tér ahol tüntetni lehet, vele együtt Gál J. Zoltán is, aki az egésznek az ötletgazdája volt.

Mesterházy balfácán volt, mert nem tárta a nyilvánosság elé a kialakult helyzetet, hanem hite által vezérelve túl lépett ezen és a választás megnyerésében bízva menetelt előre. A hiány igazából 2007 és 2010 között keletkezett, azóta fegyelmezett gazdálkodás folyik. A hiány nem növekedett, csak a politikai deficit, aminek pótlása nehezebb lesz, mint a pénzé!

A vezetés meg kapja össze magát, mert nagyon nem érdekes, hogy melyik érdemtelen szereplő mit akar! A lényeg az 1 250 000 szavazó megnyugtatása és újra csatába hívása, valamint a új szavazók megszólítása. Aki nem ezt akarja, az húzzon el Szili Katalin pártjába!

 

Név a szerkesztőségben.

Címkék: vélemény választás mszp

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr146068031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zakó hegyek.
A java még hátra van!
Miért nem vagyok meglepődve ezeken a retkeken!!!!
Kihaltak a szavazóik ők meg nem. Pech.
Az MSZP jelenleg nem jó befektetés. Fegyelmezettségből meg lehet szavazni, na de anyagilag támogatni?...
HITELES pártot a választóknak!

Milliók támogatása helyett milliárdok.

Micsoda biznisz.

Dolgozni ki fog, tisztelt MSZP-s hölgyek és urak?
Mégis fizethetünk az SZDSZ után?
2014, április 22 - 12:11

Friss hírek
Vezércikk

Az eltűnt liberális párt ingatlanvagyonát csak olyan olcsón lehet eladni, hogy utána is jelentős tartozás maradna. Ezt pedig végeredményben az adófizetők fogják állni.

Az utolsó szocialista ciklusban a pártok elfogadtak egy vagyontörvényt, miszerint kedvezményesen vásárolhatnak meg ingatlanokat, vagyis pártirodákat. A jogszabály szerint legfeljebb egymilliárd forint kölcsönt vehettek fel a Magyar Fejlesztési Banktól (MFB), tizenöt éves futamidőre, a mindenkori jegybanki alapkamat plusz egy százalékának fejében.

A hitelezéssel valamennyien éltek is, az SZDSZ például 415 millió forintot vett fel, amiből 23 ingatlant vásároltak meg. A korábban elfogadott törvény szerint az állam kezességet vállalt a pártok hiteleiért, ami azt jelenti, hogy ha nem tudják fizetni az MFB felé fennálló tartozásukat, akkor majd megteszik helyettük az adófizetők. A párt ráadásul ezen felül önkormányzatoknak is tartozik, így valójában 770 millió forint körüli összegről lehet szó.

EGY NAGY LÓF.SZT A SEGGÜKBE !!! TELJES VAGYONELKOBZÁST NEKIK ! A FASZOM FIZET EZEK HELYETT, AKIK MILLIÁRDOKAT NYÚLTEK LE ÉS JÓL MEGGAZDAGODTAK A "többpártrencer" nevű PIRAMISJÁTÉKON !+
Devizahitelek b+. Ennyire futotta a szakértelemtől, az értelmiségi holdudvartól, a jeles közgazdászoktól, ájróper aláíróktól, neves közéleti személyiségektől?

Ezek tényleg pont olyan hülyék, mint amilyennek tűnnek. Ennyi.
a fidesz vajon hogy csinálta?
"Az okok végtelen egyszerűek, az MSZP .... klientúrája kisszerű, csak magára gondoló, pillanatnyi anyagi érdekére és rövidtávú politikai érdekérvényesítésre koncentráló, masszából áll össze."

Az teljesen biztos, hogy a nagy demokrata kissebségi-homoszexuális-européere összefogást csak a pénz tartotta össze eddig is. Az élősködés lehetősége. Enélkül, meg külföldi támogatás nélkül atomjaikra hullanak.
A helyzet az hogy Szili Katalin pártjában több a realitás, alázat és értelem mint a teljes
( mi most a nevük: összefogás? ) szocialista-liberális pártalakulatokban. Mesterházy egy ostoba,arrogáns buta kis paraszt a táblán.. A lehetőség adott volt hogy egy új vagy valóban megújult szocialista pártot építsen. Persze a listán a 107 helyre kellett volna tegye magát, alázattal lemenni a párt legalsó szintjére és dolgozni. Nem alkudozni a minden téren bukott baloldali elittel. Se Gyurcsány, Bajnai, Kuncze, Fodor etc. etc nem kellett volna a párt közelébe sem. A lehetőség adva volt, és nem tudott fölnőni hozzá se emberileg se erkölcsileg és értelemben sem. Egy igazán elvesztegetett lehetőség. De persze én személy szerint ennek csak örülni tudok. Azt kapják amit megérdemelnek..de ez még így is kevés.
Hová lett a 7. fej???
Lehet, hogy az a titkos esélyes?
Az, hogy a jóelvtársak csődbe vitték az MSZP-t sokkal kevésbé probléma, mint az hogy kis híján ugyanezt tették az országgal is.
Ma reggel is maszopadósság a téma a "köz" rádióban. Riporter kemény mint maciban a szar. Ami nem is lenne gond, de ugyanilyen felállásban, fideszes riportalannyal átmegy seggnyalóba. Na, engem az érdekelne ez miért van? Mellesleg érdekelne mennyi volt a fidesz adóssága 2010 előtt és mennyi idő alatt sikerült 0-ra ledolgozni? Ja, és főleg miből?
Mert ne feledjük, tolvaj mindegyik. A fidesz által megszállt lakájmédia gyakorlatilag 2010 óta a fideszes kampányt szolgálja közpénzen, amit szépen mind a fideszes adóssághoz kéne hozzáírni. Kíváncsi lennék a végösszegre!

Balfasz fideszeseknek meg:
Mint említettem, igen fingassátok csak meg a maszopot és a többi pártot is. Csak közben ne feledjétek itt nem mindenki hülye és ami disznóságok előkerülnek az ugyanúgy érvényes a fideszre is. Sőt!
@Zakk: Balfasz fizetett fideszes kommer! Amit itt leírtál az tökéletesen igaz! De ugyanígy a fideszes kollégiumi szobatársakra is akiknek most van lehetőségük csődbe vinni az országot.
Szinte magam előtt látom a nagy műfelhördülést. A fidesz nem viszi csődbe az országot! Nem? Valóban? Persze...

"Zakk 0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.02.15. óta tag."
süti beállítások módosítása