HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Orbán visszavonta a netadót. Hipp- Hipp. A tegnapi nyilatkozatok már arról szóltak, hogy a netadó a Telenortól jött. Ki nem találják, milyen tulajdonosa van ennek a mobilszolgáltatónak? Norvég. Jóságos Viktorunk pedig megment minket ettől a fertőtől, hogy nem elég, hogy a civilszervezeteket kvázi ügynökként használják Magyarországon, hanem az egész társadalmat megsarcolták volna.

orban-gondterhelt-d00013ADB8168b58f8afc.jpg

Nagy szerencséje az országnak, hogy ilyen vezetői vannak, akik lépten-nyomon csak az emberek boldogulását lesik, és mindent megtesznek, hogy ne sújtsák újabb adóval a dolgozó népet.

A baj csak az, hogy már megint nem csak a lóláb, hanem maga a ló is kilátszik a fenti ügyben. a netadó ötletét, Orbán benézte annak rendje és módja szerint. Nehezen tud fogalmat alkotni valaki az internet jelentőségéről, aki még csak nemrég ismerte meg a mobiltelefon rejtelmeit.

Folytatódik a szabadságharc, a sok kis új adóval megspékelve, amin már nem háborgunk, mert megszoktuk. Ismét bebizonyosodott – legalábbis a kormány közeli kommunikátorok szerint – hogy a hanyatló nyugat más sem forgat a fejében állandóan, hogy miként tudná a magyar embereket átverni, meglopni.

Közben csak arról nem beszélünk már megint – az ellenzék pedig főként nem-, hogy mi a helyzet a NAV-ot érintő korrupciós vádakkal? Kiket és miért tiltottak ki az USA-ból és a kormány miért nem azon dolgozik az új kis adók helyett, hogy megpróbálná beszedni annak a 900 000 000 000 forintnyi ÁFÁ-nak a egy jelentős részét, amelyet évről évre nem tud/akar felderíteni.

Nem lesz új a nap alatt, továbbra is Orbán kottájából játszik az ellenzék, az emberek pedig megint csalódnak és hazamennek. Mikor lesz elég? Mikor unják meg az emberek a szabadságharcot? Szerintem már unják, csak még nem látják, hogy kik vetnek ennek véget. Nem a Messiást kell várni, hanem cselekedni.

A jövőnk a tét!

11 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr406850469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Netadós nemzeti konzultáció 2014.11.01. 08:03:54

  Az ügyben a konzultáció már régen elkezdődött és folyik is: Igaz kérdések nélkül történnek sokszor éppen egy Fmpsz (volt Fidesz) iroda falára festékszóróval felírva, vagy az internetadó tüntetők plakátjain, általuk készült mém képmontázsokkal.   ...

Trackback: Követelés a diktátorhoz 2014.10.31. 20:43:37

Egyáltalán Nem Tisztelt Orbán Diktátor Úr! Mi, a nép, mind az 1200-an, azonnal követeljük, hogy folytassa az internetadó bevezetését. Viselkedése, hogy az eredeti ötletét visszavonta, nem európai stílusú lépés volt, ezért mélyen megvetjük Önt! Értse ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S mi a gond? Ballib kormányt akarjanak az emberek? Nos, ez nem fog bekövetkezni.
Korrupciós botrányra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatták meg a cseh kormányt, méghozzá amerikai megrendelésre, mert Prága megpróbálta megakadályozni Washington befolyásszerzését az országban, többek között azzal, hogy nem engedte verseny nélkül nyerni a silány amerikai pályázatot egy atomerőmű-bővítési tenderen – emlékezett vissza a tavalyi történésekre Petr Necas akkori kormányfő szóvivője lapunknak adott interjújában. Petr Hájek rámutatott: nyilvánvaló a párhuzam az akkor cseh, és magyar történések között, hiszen Budapesten is van amerikai nagykövetség, az utcai tiltakozások élén egy amerikai diplomata áll. Az egykori cseh bennfentes ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy ha Magyarország sikeresen szembeszáll Washingtonnal, azzal elhozhatja a reményt egész Közép-Európának is.
@maxval birca hozzászóló: A partatlansag peldakepe vagy birka! Ahogy azt mindig is leirtad!

@dont be such a jew: Ezt ma hany helyre kopiztad be? Roppant eredeti!
@Szelid sunmalac: már hogyne lenne eredeti! a zindex pl. nem hozta le az interjút!
@dont be such a jew: A korrupciós botrányba és zavaros nőügyeibe belebukott és lemondára kényszerült cseh miniszterelnök szóvívője mint "hiteles" forrás! Na ne már!

Orbán Mutyin (törölt) 2014.10.31. 23:59:00

Nos, talán rájönnek a blogger urak, hogy ezentúl kb. ennyi hozzászólás lesz az írásaik alatt, ha nem tiltják ki a (közismert) troll szarháziakat.
És mi van az esztergomi vonal sínjeivel? Azóta a nagy égés óta ezt a fikablogot nem láttam.
És most elsüti a szerző ezt a primitív "poént", hogy a Telenor norvég, s persze olyan 1 bites módon, hogy mindenki tudja, fogalma sincs az egészről.
Bruhaha!
És azt a 900 milliárdot hol olvasta? A Blikkben, vagy valamelyik hasonszőrű blogban?
Az ügyben a konzultáció már régen elkezdődött és folyik is: Igaz kérdések nélkül történnek sokszor éppen egy Fmpsz (volt Fidesz) iroda falára festékszóróval felírva, vagy az internetadó tüntetők plakátjain, általuk készült mém képmontázsokkal.

vilagnezet.blog.hu/2014/10/31/netados_nemzeti_konzultacio
süti beállítások módosítása