HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Falusi származásom és az ott gyűjtött tapasztalatok meghatározó élménye lett életemnek. Nem messze Orbán szülőhelyétől történt mindez. Az is közös bennünk, hogy alapvetően sváb környezetben nőttünk fel, mindegyikünk környezetét körbelengte a kitelepítések szomorúsága és az ebből adódó megosztottság.

ovk.jpg

25 éve figyelem az életét, olvasom a vele történt és meg nem történt eseményeket, életrajzát fejből tudom, az osztálytársai egy részét személyesen ismerem.

Sokáig azt hittem, hogy értem! Értettem a kifordulását az SZDSZ alól, értettem a befordulását a keresztény kurzus irányába, felfogtam a Torgyánnal történt „összefogását” is, kifejezetten szimpatikus és felelősségteljes volt az 1998-2000 közötti kormányzása, pragmatikus magyarázatot próbáltam találni a 2000-2002 közötti időszakra, de már igazából csak értettem, de nem szimpatizáltam vele.

A Medgyessy-időszakot megértettem, a Gyurcsány ámokfutására adott válaszait, már személyes sikere szempontjából hasznosnak, de társadalmilag károsnak érzékeltem. Belerángatta az országot egy olyan népszavazásba, amivel a felé irányuló szimpátiát maximalizálni tudta, de az ország hosszú távú hatékony kormányozhatóságát jelentős mértékben korlátozta.

Ebben az időszakában jutott róla eszembe a hatalomkufár elnevezés.

Feladott mindent ami érték volt az országban és alárendelte és beállította a hatalom szolgálatába. A tömegek itták szavát. Az érdekemberek meg hangosan tapsoltak, az értelmiség polgári kultúrával rendelkező része meg csendben félreállt.

2010-ben nagyon megverték magukat a szocialisták, romjaikon keresztül bejött a kétharmad világa és újra a gyerekkorának falusi kultúrája, az igazi kocsmakultúra. Ő nem az az ember, aki adja, hanem aki állja, ami minden falusi kocsma alapvetése volt. Forradalmat hirdetett, a fülke forradalmát, ami nem több, mint egy marhaság, ostya a tömegnek, pénz a közvetlen követőknek.

Hatalomra kerülésével elkezdődött a huhogás, hogy nem demokrata, majd, hogy diktatúrát épít, most már a diktátornál tartunk, rosszabb esetben a Viktátornál. Szerintem meg nem diktátor és nem is diktatúrát épít, hanem egyszerűen pénzt csinál, ezért nem értik a tudósok, az újságírók és a nép. Mindenki abból indul ki, hogy hit, meggyőződés, felelősség, ország és társadalom, kérdései mozgatják a gondolkodást.

Orbán meg úgy gondolkodik, hogy pénz, még több pénz és annál is több pénz. Rendes falusiként azt látta, hogy a rendszerváltók oligarchái az MSZP mögé álltak be, ezért a szocialisták birtokolták a hatalmat, ennyit és nem többet látott. Ebből vonta le azt a következtetést, hogy ha én csinálok oligarchákat, nagyobbakat és gazdagabbakat, mint a rendszerváltók akkor enyém lesz hosszútávon a hatalom. Orbán konkrétan szarik mindenre, ami a pénzen kívül van, viszont, ha bárki tőle függetlenül forrást teremt, vagy forráshoz jut, azt azonnal eltakarítatja és nem azért mert diktátor, hanem mert veszélyt jelent rá. Mondhatsz rá bármit, még ezt az írást is megírhatod, személyed kívül marad a TEK figyelő látószögéből, de ha az írásért kapsz 1 000 000 amerikai dollárt, azonnal bajod lesz, amit két módon oldhatsz meg, vagy behódolsz, vagy átadod a pénzt. Ennyit a diagnózisról! A következmények már lényegesen súlyosabbak! Buta ország, birka népség lettünk, nünükézünk olyan dolgokon, amelyeknek a jövőnkhöz semmi köze, közben önkorlátozók és gerinctelenek lettünk, Rákosi népe. A modern okos Magyarország képe odalett!

Gyakorlatilag nincs olyan, a világpolitikában számító szereplő, aki vele szóba állna és ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.

Elvesztettük a magyarság sokszor frenetikus érzését és lementünk a rovás értelmetlen világába. Mivel egyre több pénzre van szüksége a hatalmához, kivonja a forrásokat a nyugdíjból, oktatásból. Igazi krokodil, aki nem haragszik a gnúra csak éhes! Nem haragszik a nyugdíjasokra, csak a pénzük kell, nem haragszik az oktatásra csak a pénz kell. Ezért reménytelennek tűnik az egész ország és ezért olyan fontos, amit az ifjúság csinál, hangod ad a vágyaiknak, kritikát a mai kornak. Nem kell félni! Orbán érti, mi több veletek is érez, csak adjátok neki oda cserébe a pénzeteket!

 

Név és cím a szerkesztőségben

209 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr916928747

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak így tovább, fiúk! Csókpuszi: Lenin elvtárs 2014.11.24. 22:18:04

Titkosszolgálatok támogatják, módszerük a hazudozás, céljuk az erőszakkal történő kormányra jutás. A magyar baloldal ugyanazt teszi, mint amilyen a leninista bolsevikok receptje volt 1917-ben, amikor német titkosszolgálati segítséggel először az orosz ...

Trackback: "Támadj, támadj, támadj minden irányból!" 2014.11.24. 22:12:32

Saul David Alinsky radikális aktivistáknak szánt tanácsait azok kezdték itthon megfogadni, akik egy éven belül három választást is elbuktak. A "Rules for Radicals" című könyv kötelező olvasmány a baloldalon. Alinsky forradalmat hirdetett és kommunizmus...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Unió pénze is kell, cserébe semmi, azaz mocskolni az Uniót.
Nem ismerős valahonnan?
Adjuk a segélyt, cserébe várnánk a változást.De semmi, sőt még visszaszólnak, nekik ez jár.
Ez nem falusi, az egyszerű és tisztességes.
Ez cigány módi, még csak nem is balkáni.
'Orbán meg úgy gondolkodik, hogy pénz, még több pénz és annál is több pénz. Rendes falusiként azt látta, hogy a rendszerváltók oligarchái az MSZP mögé álltak be, ezért a szocialisták birtokolták a hatalmat, ennyit és nem többet látott. Ebből vonta le azt a következtetést, hogy ha én csinálok oligarchákat, nagyobbakat és gazdagabbakat, mint a rendszerváltók akkor enyém lesz hosszútávon a hatalom.'

Pontosan, és milyen jól gondolkodik!

És milyen felelősségteljesen! Csak nem szeretnéd hogy az elvtársak uralkodjanak, vagy a nácik? Vagy az osztrák bankok vagy a norvégok?

Vagy ők felezték az SZJA-dat?
@baldoc: 'Az Unió pénze is kell, cserébe semmi, azaz mocskolni az Uniót.
Nem ismerős valahonnan?
Adjuk a segélyt, cserébe várnánk a változást.De semmi, sőt még visszaszólnak, nekik ez jár.'

Orbán egyik legjobb húzása. Minnél többet mocskoljuk őket, annál többet fizetnek!
www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/hozzank_ozonlik_most_a_legtobb_eu-forras.204643.html
@Tiszteltetem Brüsszelet: Maga talán cigány , hogy így védi a maffiát??
@Tiszteltetem Brüsszelet: Maga cigány ,hogy ez a magatartás tetszik önnek??
'Buta ország, birka népség lettünk, nünükézünk olyan dolgokon, amelyeknek a jövőnkhöz semmi köze, közben önkorlátozók és gerinctelenek lettünk, Rákosi népe. A modern okos Magyarország képe odalett!'

Naná bezzeg amíg zabáltuk a jövőnket kétpofára Ferenc idején, akkor szerettek minket a bankok és a demokrata jóakaróink.

Vagy nem értem, mikor volt az az okos Magyarország, amihez képest most bezzeg debuta?
'Gyakorlatilag nincs olyan, a világpolitikában számító szereplő, aki vele szóba állna és ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.'

Na és? Kit zavar ez? Engem is a pénz érdekel nem amit idefostál.

www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/hozzank_ozonlik_most_a_legtobb_eu-forras.204643.html
@Tiszteltetem Brüsszelet: "Na és? Kit zavar ez? Engem is a pénz érdekel nem amit idefostál."
Tudja, pontosan így gondolkodnak a bűnözők.
Kell a pénz, elveszem mástól.
Maga akkor bűnözőkkel ért egyet??
@baldoc: Nem, így gondolkozik aki normális.

De a libik már rég megvesztek, ami nagyon jó hír. Véletlenül se hidd el nekem hogy azért szavazok pityipalkóra, mert az nekem megéri..:)
"Elvesztettük a magyarság sokszor frenetikus érzését és lementünk a rovás értelmetlen világába."
???
@Tiszteltetem Brüsszelet: "Nem, így gondolkozik aki normális."
Akkor maga bűnöző mentalitású.
És az nem normális gondolkozású, aki bűnöző.
@baldoc:'Akkor maga bűnöző mentalitású.
És az nem normális gondolkozású, aki bűnöző.'

Mármint mert szerintem jó húzás elvenni az EU pénzét és a magunkévá tenni?

Hát, kívánom hogy harcoljatok az EU pénzéért ugyanolyan sikeresen, mint a bankok nyereségéért és a rezsinövelésért...:DDD
"ha bárki tőle függetlenül forrást teremt, vagy forráshoz jut, azt azonnal eltakarítatja"
az ilyet úgy hívják, hogy diktátor
"Név és cím a szerkesztőségben"

Ki kíváncsi egy ilyen surmó nevére és elérhetőségeire?
@KUHULIN:

""Elvesztettük a magyarság sokszor frenetikus érzését és lementünk a rovás értelmetlen világába."
???"

Az a baja, hogy nem héberül írták a NENYI-t meg az új Tákolmányt :)
Az a legjobb, hogy a romkocsmatöltelék libsik mindig azzal teszik hitelessé magukat, hogy önvallomásukban magukat falusi gyerekként prezentálják magukat(hiszen azt gondolják hogy kampós orruk nem lóg át a biteken)-'Falusi származásom és az ott gyűjtött tapasztalatok meghatározó élménye lett életemnek. Nem messze Orbán szülőhelyétől történt mindez.', aztán a szokásos körúti gőgjükkel szidják a parasztgeci Orbánt:

'ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.'

Mindenképpen szeretnék ott lenni, amikor ezt a stílusodat bedobod valamelyik falusi kocsmában!
@dont be such a jew:

"'ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.'"

Simon Gábor? Hiszékeny Dezső? Welsz Tamás?

:D
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Elvtárs, az, hogy tarhálós cigányok vagytok, akik 2 fillérért kinyalják bárki seggét, az egy dolog. Tudja ezt rólatok mindenki, és úgy is kezelnek benneteket, mint az öccázé' szopó útszéli kurvát a kamionparkolóban, még az olyan senkik, mint az azeri banda is röhögnek rajtatok.

De ettől függetlenül mit gondolsz, ha az eu-nak választania kell az amcsik, meg a hülye vezéred között, kit fog választani?
Ha befagyasztják a támogatásokat, mit csinál az elmebeteg Orbánod? Földhöz veri majd a sörhasát?
@polyvinyl:
Úgy találod pvc koma, hogy ezeknek a bűnözőknek a talpát nyalta/nyalja Viktorkád?? Nem fog ennek a véleményednek örülni a gazdád.
@polyvinyl:

Simicska Lajos? Nyerges Zsolt? Mészáros Lőrinc?
Rogán "mindig nő a házam pár m2-t" Anti? Szíjjártó "anyámék dobták össze a ház árát" Petike? Vida Ildi? Vagy Polt, Sintér, stb elvtársak? Stb stb stb.

Jó a blogod címe. Illik rád.
@Tiszteltetem Brüsszelet:
"'Gyakorlatilag nincs olyan, a világpolitikában számító szereplő, aki vele szóba állna és ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.'
Na és? Kit zavar ez? Engem is a pénz érdekel nem amit idefostál."

Igazad van gyökér.
Amíg ilyen haverjaid vannak és még szavazhattok is, addig nyugodtak lehetnek Viktorkádék.

"@Larry Silverstein:
"a Bundle is azt pofázta hogy azért árt neki az Áfa csalás mert az áfacsalt olaj olcsóbb mint a bundle olaja.

Az áfacsalt olaj nekünk nagyon megfelel, köszi."
Szegeny libsik annyira erolkodnek mar mindenfele irassal, hogy az mar-mar szivmelengeto. :)))
Kutya nem kivancsi ratok, fogjatok mar fel kedveskeim. Menjetek anyatokba a 2-3%-os kis gittegyleteitekkel.
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Nincs ezen mit magyarázni, az eu szarakodik, mielőtt a vezéred tökére lépne, ő meg húzogatja az oroszlán bajszát, amíg hagyják.

Aztán majd ha egyszer csak a fejére szarnak, ő meg pislog.
Meg a hozzád hasonló hülyék is, akik azt hiszik, hogy rájuk tekintettel lesz a vezér, ha szorul a hurok. :D
Csak szólok:
Amelyik blogcímben szerepel az "Orbán" kifejezés, az tuti főoldalas.
Bármennyire bárgyú és rossz írás is.

Ez is az, sommás megállapítások, viszont rettentő rossz olvasni. Semmit nem tett hozzá, ellenben néhány óráig címlapos.

"Név és cím a szerkesztőségben" totál érdektelen, hiszen az egész csak panelek gyűjteménye.

Már megint egy gyakornok az ügyeletes szerkesztő...
@vaitouda:

Ehhez képest az ilyen - állítólag - szar posztokhoz is azonnal megjelenik 3 tucat narancsbolsi bértroll, akik generálják a kattintást, meg a kommenteket.

Akkor mégis jól csinálják az Indexesek, nem? :-D

Ha nem jól csinálnák, nem itt lógnátok, hanem az mno.hu-n, vagy a híradó.hu-n.

De valamiért nem ott lógtok.
Pedig egy csomó helyen lóghatnátok, a lámpavasat most nem számítva. :-D
@Pop40:

A világ három dimenziós: x, y, z
Láss már a tovább, egyszerű kommentelő!
Amíg orbán országának kétdimenziós alattvalói és kommentelői vannak, addig nem kell aggódnia.
Ez a poszt egy kétdimenziós szöveggyűjtemény, semmi meglepőt és semmi előbbrevivőt nem tartalmaz.
Kulcsszavakat tartalmaz, semmi mást.
Beszéljünk világosan. Aki libsizik, az burkoltan zsidózik. (Nekem ezzel semmi gondom.) Viszont most az a helyzet ezzel az ál-nemzeti rablóbandával, hogy lassan a rabbik járulnak OV elé a receptért. OV részben nekimegy a külföldi tőkének, ami még nem is lenne olyan nagy baj, viszont az hogy a népét kopassza ő is, az annál inkább. Az egész kormányzása nem más, mint egy maffiahálózat. GYF ennyire sosem volt fifikás. Szép ország lettünk 25 év alatt...
"nünükézünk olyan dolgokon, amelyeknek a jövőnkhöz semmi köze"

MANYUP, Nagy Fehér Sámán. Talán valami köze lett volna a jövőnkhöz. Most kapja a kegyelemdöfést. Majd kitalálják a szabályt, ami alapján elvehetik. Csak hogy szabályos legyen.

Van módszer. Két lépésből áll.

1., Vidd el a pénzt, nehogy elérjék. Mert amit elérnek, arra ráteszik a mocskos kezüket, mintha az övék volna. A bankszámlák jönnek lassan. Nem viccelek. Aki ilyen kibaszottul félti a hatalmát, az az utolsó pillanatokban bármire képes.

2., Csákány a fejbe az eddigiekért. Jogállam ilyet nem visel el, ami eddig volt. Ez egy közönséges, pofátlan pökhendi cinikus rablás. Mondjad, jóember, ha orbán este kirabol egy sötét sikátorban, te azt is hagyod neki? Mert most egyébként fényes nappal csinálja pont ezt.
@vaitouda:
Sokan a negyedik, ötödik dimenzióban is hisznek ;-)

A posztolónak igaza volt. Hogy ez mennyire meglepő meg előrevivő? Pont annyira, mint maga Orbán.
Egy faékről Cicero sem fog meglepőt és előrevivőt írni.

Orbán egy egyszerű tolvaj, lopja, amihez hozzáfér, és hogy ezt tehesse, hülyíti azokat, akik erre kaphatóak. Ennyi.
Ezen nincs mit cifrázni. Lehet persze, de fölösleges.

Ha már itt tartunk, a hívei lélektanáról tényleg sokkal izgalmasabb posztokat lehetne írni, milyen elme szükséges ahhoz, hogy a mindinkább patologikus tüneteket mutató vezérük minden rezdülését és 180 fokos fordulatait szemrebbenés nélkül kövessék.
A magam részéről arra leszek nagyon kíváncsi, hogy amikor orbánék perecelnek egy nagyot, - hiszen semmi sem tart örökké - akkor hova a faszba fognak tűnni a fideszes kommentelők. Gondolom nagyjából ott lesznek, ahol az ötvenes évek meggyőződéses kommunistái a kilencvenes években. A temetőben, vagy aki él, az mind ellenállónak hazudja magát. Egy kurva darab fideszes nem fogja ezt bevállalni bukta esetén. Ennyit erről. A győztes pártján álltok ti mind, nem pedig az ország pártján. Szarház, szarfaszú puhapöcsök, akik csak a góré röfögésére ugatnak vissza. Bukott főnök esetén szétszéledtek, mint a veszett, gyáva kutyák.
Orbán egy közönséges tolvaj, egy ócska gazember, s ez nem sértegetés, hanem tény.

Tengernyi EU támogatás ellenére is romba tudta dönteni az országot. Na ez ám a bravúr!

A hitvány és becstelen, valamint a fideszes jelző ma már szinonim fogalmak.

Ez van narancskomcsik! Kellemetlen, mi?
MIVEL NEM LEHET KOMMENTELNI AZ "Áltudományos hamisítványok vannak egy gimnáziumi tankönyvben" CÍMŰ FÖRMEDVÉNYT, EZÉRT IDE ÍROM HOGY ROHADJON MEG ANNAK A CIKKNEK A ROHADÉK ÍRÓJA.
@s: 'Egy kurva darab fideszes nem fogja ezt bevállalni bukta esetén. Ennyit erről. A győztes pártján álltok ti mind, nem pedig az ország pártján. Szarház, szarfaszú puhapöcsök, akik csak a góré röfögésére ugatnak vissza.'

Ezt a szart.

Az elmúlt25 évből 8at kormányzott Orbán, egy dekával nem növelte az államadósságot, ami igy is 80%. Amit a tudodkik vettek fel.

És egy rakás dolgot vett meg az államnak, vissza. Amit a tudodkik adtak el.

Orbán kora a történelemben a dualizmus kori konszolidáció mellé kerül, mint aranykor. Ezen senki sem tud változtatni. Max. maga Orbán, ha elsőként a magyar történelemben 3 ciklust pörget ki, mer akkor a tiszai aranykor elé került.

Már pestet is bukták a tahó szadeszosok örökre, ami nagyobb szó, mint a 100 hónapja legnépszerübb fidesz.
És Kósának igaza lett: van ebben az országban másfél millió debil, írástudatlan, akinek szavazati joga van.

És láss csodát: ezek 2014-ben mind fidesz szavazók!!!!
"Már pestet is bukták a tahó szadeszosok örökre"

Várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá . . . várjá

Amennyire én tudom, szdsz már nem is létezik. Akkor tehát arra vered magad, hogy legyőztetek egy nem létező miafaszt? NEMÁ. Ilyen alacsony a mérce? Akkor én legyőztem és megöltem a rettenetes hétfejű sárkányt. Kétszer.

Azért gondolom látod, hogy mi zajlik. Tüntetés tüntetés hátán. Ma reggel a devizahitelesek fognak tüntetni. Pedig állítólag őket orbán személyesen mentette meg. Az adófizetők pénzéből, de ez neki mindegy. Majd jön gondolom a kb. 60000 manyup pénztárban maradó is. A tanárok szombaton voltak. A netadó ellen tele volt az Erzsébet híd. Aranykor, mi? Hát, mészáros lőrincnek biztosan az. A többiekkel mi a véres geci lesz, he? Lakunk még itt néhányan.
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Te büdös seggnyaló komcsi, aki 2010-ben átszöktél a fideszhez:

Az államadósságra beszedett 3000 milliárd forint manyup és sok 1000 milliárd lakossági megszorítás hol van te anyabaszó? Annak örülsz te barom, hogy ennyi dézsma után nem csökkent egy százalékot sem az államadósság? Amelyre 2011-ben Orbánya azt mondta,hogy 2014-ben 65% lesz? Örvendesz, hogy Orbánya ellopott 13 év megtakarítást?

Azonkívül Orbánya aranykora csak az oligarcháira meg a holdudvarára terjed ki, és nem a magadfajta panelproli hasznos hülyéire. Te továbbra is maradsz a proletár osztály szarában, a NER neked ezt a szerepet engedi meg.

Orbánya elvtársad amúgy még annyi ideje sincs a hatalomban, mint amennyit Gyurcsány kihúzott, mérget vehetsz rá, hogy a nép nem fogja engedni, hogy ugyanannyi évet rohasszon mint Gyurcsány, már jövőre menekülni fognak a fideszes hazaárulók Ázsia felé a nép ökle elől.
Remélem egy nap arra ébredek, hogy ezt az orbán nevű méreten felüli szardarabot viszi lefelé a Duna, úgy, mint előtte már sok más ürüléket is levitt a tengerig.
Az aranykor a legtöbbeteknek csak az aranyér kora lesz, mivel orbángeci rendszeresen seggbebasz mindenkit ebben az elátkozott országban. Ti meg még sikongatva röhögtök is ehhez, mint a seggbebaszó klub kivénhedt öreg buzeránsai. Mindenki elmehet a retkes picsába, aki nem látja, mire megy itt ki a játék.
@Tiszteltetem Brüsszelet:

"Az elmúlt25 évből 8at kormányzott Orbán, egy dekával nem növelte az államadósságot, ami igy is 80%. "

Aztakurva, de ügyes az elmebeteg vezéred. Szőrén-szálán, nyom nélkül ellopott 3000 milliárd (3.000.000.000.000) ft manyup-pénzt, és ezek után képes volt elérni, hogy stagnáljon az államadósság.

Bújj bele a seggébe tövig, megérdemli ezután a bravúr után :-DDD
@s: Először is nincs semmiféle tüntetés.

Másodszor szadesz vagy maszop tökmind1, vagy összefogás, ne bonyolítsuk.

Lehet Orbánt szidni, Tisza Kálmánt is utálták sokan, aztán 80 évig sírtak utána hogy bezzeg dejóvót, mint Kádár után, csak utóbbinak az volt az ára hogy mindent privatizálni kellett a gulyáskölcsön miatt rapido. Mivel Orvbánnak egyelőre csak szélsőlibsi és náci ellenzéke van, ő a magyar ugar maga. Aki Orbánt szidja, mondja el azt is hogy ki csináljon mit és hogyan.
Ha Orvbán középkori manus lenne, ő lenne a Hunyadi, a János.

Aki lepaktál. A törökkel, az némettel, akárkivel. Mikor kivel. Ahogy hozza a szükség.

Aztán a rézmetszetével ijesztgetik a török gyereket 200 év múlva is, mint KónBandit a libsiket Orvbánnal, vagy Csárszgáti a Klintonnét a Csúti Dakotával.
Bár az a Milos Zeman is egy oltári nagy fasz, kajázom nagyon.

Van felhozatal középkeleten mostanában, nincs panasz.
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Az, ja. Hunyadi, a János.

Az a gyáva, szar Vitya, aki a mikrofonállvány riporterein kívül senkivel nem mert leállni az utóbbi 6 évben, és a TEK nélkül a vécére sem mer kimenni. :-DD

Nem mert kiállni vitázni, nem mert kiállni a tüntetők elé, sőt még a debil híveit is otthagyta 2006 októberben, és úgy húzott el páncélozott kocsin, mint a szél.

Tényleg, tiszta Hunyadi. :-DDD Az a délceg termete, mind a másfél méter, a gyönyörű sörhasa, meg a gyáva, beszari természete.

Erre csak a magadfajta bérszoponcok gerjednek, más maximum csak röhög rajtatok.
Esetleg állj össze géfodorral, neki is áll a lompos Vityától, segíthetnétek egymáson. :-D
@Pop40: Gyurcsánnyal vitázni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni, azt már tapasztaltuk.

Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.

Pont mint a támogatói.
@Tiszteltetem Brüsszelet:

A vezéred nem csak vele nem vitázik. Oké, Fletó szarrá verte, de attól mással még kiállhatna.

Csak hát ugye ő tek nélkül a slozira sem mer kiállni, mert a korcs kutyában benne van a verés.

Épp olyan gyáva szarkupac, mint a támogatói. Jól egymásra találtatok, megérdemlitek egymást. :-DDDD
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Miért hazudsz?

"Az elmúlt25 évből 8at kormányzott Orbán, egy dekával nem növelte az államadósságot, ami igy is 80%. Amit a tudodkik vettek fel."

1. Or bán első kormányzása idején 50 százalékkal növelte az államadósságot.
2. Második kormányzása idején az adósság 19 300 milliárdról 24 996 milliárd Ft-ra nőtt (14.I. félév)
3. Csak 2013-ban 7379 milliárd Ft hitelt vett fel.
4. Add hozzá a nyugdíj vagyon 3000 milliárdját.

A dekánál ez egy kicsivel több.
"Tessék megkapaszkodni: soha nem dőlt még be ennyi hitelünk
Palkó István
2014. november 24. 15:43

Soha nem volt még akkora hitelösszeg törlesztésével megcsúszva a magyar lakosság, mint ma. Az MNB friss adatai szerint a lakossági hitelek 19,4%-a tartozik a bankoknál a 90 napon túl késedelmes hitelek közé (NPL-ráta). A helyzet a szabad felhasználású jelzáloghiteleknél igazán drámai: háromból egy hitel bedőltnek tekinthető. Igaz, a statisztikákat kissé felfelé torzítja, hogy a harmadik negyedévben alig adtak el hitelt a követeléskezelőknek a bankok, ami a (devizahiteles és forinthiteles) elszámolásokkal magyarázható. A devizahiteles csomag egyébként várhatóan jelentősen csökkenti a nem fizetők tartozását is, aligha tesz azonban ismét fizetőképessé széles tömegeket."
elkeseredett méreg diktálta fikázás az egész iromány, mely nem ad választ a megoldásra: egy vezető egyéniséget sem javasol Orbán helyett. Túl sok benne a személyeskedés, közhely, túl sok szándékos pontatlanság, ragadjak ki egyet:
pl.: „az értelmiség polgári kultúrával rendelkező része meg csendesen odébb állt.” – nos ez a réteg soha nem állt odébb vagy félre; ott nácizott, sértegette, köpködte a magyarságot ahol csak érte, folyamatosan – nagyon is aktívan – harcol a rasszizmus, 'ordas eszmék' ellen, miközben hirdeti a másság, multi-kulti és minden szélsőséges aberráció (kochinta würst) elsődlegességét a többségi józansággal szemben. Ennek a 'polgári-értelmiségi' bandának köszönhető, h sokan Orbán mellé álltak, még akkor is ha nem nagyon szeretik vagy tisztelik.
Az írás szerzője is ehhez a polgári-értelmiségi részhez tartozhat és pont ezeket nem akarja a magyar nép hatalomban látni: ha jövőre megint választás lenne, a nép – a két rossz közül a kisebbiket választva – ismét Orbán mögé állna …
"Szerintem meg nem diktátor és nem is diktatúrát épít, hanem egyszerűen pénzt csinál, ezért nem értik a tudósok, az újságírók és a nép."

Lehet, hogy Magyarországon nem diktátor, de a fideszen belül nagyon is az. A fidesz elsőtitkára, aki csak kihalással távozik a fidesz éléről. Ja!
Persze erre törekszik az ország élén is, de valahogy megtörni látszik a lendület. Egy ország azon állampolgárait ugyanis nem lehet kirekeszteni akik nem értenek egyet a politikájával.

Apropó "unortodox", "iliberális" politika. Valójában szellemi nihil. Kitalált pár új szót amivel a hozzá nem értését leplezi és feladatot ad a bírálóinak. Eh!

A pénzcsinálásról meg annyit, hogy a logikád szerint a kocsifeltörő tolvaj is "pénzcsináló". Nem csinál semmiféle pénzt, csak ellopja a közpénzt. Amivel mérhetetlen károkat okoz az országnak.
Az ellopást persze tessék úgy érteni, hogy nem ő személy szerint nyúlja le a lét. A maffiapolitikájával teremt erre lehetőséget azoknak akik körbeveszik.

Ja, és az életrajzból a duracellcseréket kihagytad. Így nem igazán kerek a történet...
Szerintem aki külfölről kap pénzt azért, hogy tüntetést szervezzen és lázítson, azt más országokban is rendszabályozzák, megfigyelik.

Ugyanis nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Ezzel nekem nincs problémám.

Azzal, amiért a belföldről és önkéntes alapon szervezett magyarországi tüntetők mondanak, és képviselnek, a rendszerváltás óta tartó feneketlen korrupcióval, és oligarcha építéssel annál több van.
@E.Katolnai: "elkeseredett méreg diktálta fikázás az egész iromány, mely nem ad választ a megoldásra: egy vezető egyéniséget sem javasol Orbán helyett."

Szánalmas, fideszes érvelés. Mellesleg nem arról szól a poszt, hogy ki váltsa az orbánodat.

De nyugodj meg, nemsokára lesz olyan is aki leváltja és oda küldi a szánalmas vezéredet és a pereputtyát ahova való. A börtönbe...
@Tiszteltetem Brüsszelet: "Gyurcsánnyal vitázni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni, azt már tapasztaltuk."

Milyen sajtreszelővel rejszolni? Még sose próbáltam...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

"lesz olyan is aki leváltja és oda küldi a szánalmas vezéredet és a pereputtyát ahova való. A börtönbe..."

Ezt hívják diktátornak.
Aki börtönbe küld embereket.

Mellesleg ilyen nem lesz.
Gyurcsány, Leisztinger, Veres is megúszta, mitöbb úgy néz ki azok is olcsón megúszták (Gál, Hunvald, Kulcsár) akik ellen konkrét és bizonyítható bűncsleekményekben gyanusítottak meg, és olyan is van, akit el se ítéltek pl Molnár Gyula, és Hagyóval is nagy kérdés mi fog történni.

Szóval az "elszámoltatás" az egy demagóg maszlag.
Csak azokat a bénákat bírják lesittelni, akikről van felvétel, igen erős bizonyítékok.

Nem azt mondom, hogy Orbánék nem korruptak, mert azok. Pont mint a szocik voltak.
Viszont jogászok, így kevesebbet hibáznak.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Kit érdekel, hogy Orbán a Fideszen belül mi? Nem ez a baj vele. Ugyanezt teszi egyébként Gyurcsány is csak kicsiben. Megkockáztatom: addig jó, amíg Orbán az erős a Fideszben és nem mondjuk Lázár/Szíjjártó/Kósa stb.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Miért? Szerinted ki váltsa le? Mert a napi orbánozós posztok e kérdés megválaszolása nélkül borzasztó unalmasak szerintem.
Giró-Szász nem csak milliárdos, hoteltulajdonos is lesz

A Vörösmarty tér közelében hárommilliárdos beruházással épül a 120 szobás hotel.

...csak...ÁMULOK ÉS BÁMULOK, HOGY EZ A KEZDETEKBEN CSAK CSETLŐ-BOTLÓ, BESZÉLNI IS ALIG TUDÓ ALAK, HOGY KINŐTTE MAGÁT AZ OFFSHORE BIZNISZEK, SZÁMLÁK VILÁGÁBAN.......
Köszönöm! Számomra egy hiánypótló írás, ami segít megérteni Magyarország nemkormányzását.
napi orbánozás megvolt ma is.

jó látni ahogy szenvednek, sínylődnek a ballibek orbán kormányzása alatt. egyet sajnálok, hogy nem diktátor.
@Pop40: XD

@s: Ezt már írtam egyszer valahol,hogy akkor majd más néven fogják szidni a fideszt az ilyen elvtelen gerinctelen tetvek.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:
"Megkockáztatom: addig jó, amíg Orbán az erős a Fideszben és nem mondjuk Lázár/Szíjjártó/Kósa stb. "

Nem értem, hogy kinek jó! Talán a fityisznek? Nekik biztosan ,hiszen minden marad a régiben és MÉG nem borul a bili.
Talán a ballibsiknek? Miért jó nekik az, hogy folytatódik a mostani ámokfutás....

Nem hidd azt ,hogy az általad vázolt lehetőségek bármelyike csak fél évig is fenn tudja tartani a status quo-t a támogatók (oligarchák) és az újonnan érkezők között, valamint meg tudja tartani a jelenlegi szavazótábort is.
@$$$=$$$: "jó látni ahogy szenvednek, sínylődnek a ballibek orbán kormányzása alatt. egyet sajnálok, hogy nem diktátor. "

No ezt én is sajnálom, mert akkor Te is velünk együtt szívnál.
Vagy esetleg Te a világoskék kisebbséghez tartozol, a sötétkék többséggel ellentétben?
egy a lényeg gyerekek, a balliberálisok visszatértét minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni.
@vadi3: Az említett törtetőbb arcokkal az ország is rosszabbul járna. A bili is hamarabb borulna, ebben igazad van. Jelenlegi helyzetben biliborulás esetén nagy káosz lenne, ezt nem szeretném.
@$$$=$$$: jó látni, hogy te ilyen remekül szórakozol és nem sínylődsz. Miután eldöntötted magadnak, hogy nem vagy ballib. Azt viszont kibaszottul sajnálnád, ha én lennék a diktátor. Ballib diktátor, csak neked. Nehogy összekócolódjon a fejedben a logika.
Nagyon sok sebtől vérzik ez a mese, hogy el lehessen hinni. De hát a mesének nem is kell hihetőnek lennie. Csak az a baj, hogy ez a szöveg mesének is primitív.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Ne félj!!!

A politikai elit olaj mint egy üveg víz tetején az olaj. Bármennyire is rázod, ha pihenni hagyod az olaj megtalálja az utat a felszínre. A többi meg így is úgy is alul maradna.
Megjött a jobber trollbrigád, a maga "cizellált" stílusában. Mintha ugyanaz írná az összes hozzászólást.
@s: + mit fognak szólni ha orbán esetleg megint "ballib" lesz? :))
@hosaka: csak nyugodtan. majd jelentkezz ha megnyertél egy választást.
@$$$=$$$: ez igaz. Orbán úr addig játssza a picsáját meg a szájjal nyerő forradalmait, amíg tényleg eléri, hogy másodszor is a ballibek juttatják a zidegosztályra. A balfasz a ballib ellen. Gigászok csatája. Ezt most nagyon elhittem. A végén jön a csősz és mindenkit kikerget a kiserdőből.
@hosaka: "A végén jön a csősz és mindenkit kikerget a kiserdőből"

A csősz már megérkezett és már megmondta, hogy ki az akit nem enged ki a kiserdőből
@Tiszteltetem Brüsszelet: Ezért fogsz te is vel együtt lógni, mert a magyarok többsége megveti az ilyen férgeket, mint te vagy, meg a csuti döbrögi.
@Gazz: Orbán úr (tolvaj cigány) kismanói. Ha Orbán urat cigányozzák, azon fennakad és láncorgazmusa lesz, hogy a ballib cigányoz. A tolvajt nem igazán tartja sértőnek.
Nahát micsoda meglepetés! Mily gyorsan ellepték a blogot a bérkommentelő fidesznyik férgek.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Akkor ők is ballibák lesznek, de nem fogják észrevenni. A főnök se fogja észrevenni.

Ezért jó, ha valaki ecetmuslinca szintű memóriával rendelkezik. Nem okoz problémát neki a dinamikus átállás, mert fingja sincs arról, hogy mit csinált vagy mondott előző nap.
Erre egyébként jó példa varga "akár már holnap megegyezhetünk az INF-fel" misi produkciója a nav picsaasszonyával. Nem tudtuk, hogy mondták nekünk, amit elvileg nem mondtak, de tudtuk volna, ha mondják, bár lehet, hogy mondták, csak nem tudtuk. Egy ilyen nyáladzó hazudozógép a ngm főnöke. Meg a puncika a navé. Gyerekek, menjetek el kurva rohadt anyátok retkes picsájába.

orbán meg lenyúlja a maradék manyup pénzt, a devizahiteleseknek meg ez sem elég, mert nem nyertek eleget, úgy gondolják.
Értem. Hát akkor basszátok szájba a buzi kurva rohadt anyátokat nekifutásból, rendben?
@s: IMF-fel. Igaz, ez már mindegy is.
@magyarparaszt: lógni? Hát mi ez? Balkán? Nem kell lógnia senkinek. Piaci versenyt annyitiséréknek! Saját magukat kötnék fel, ha nem szájjal, hanem ún. használható termékekkel kellene érvényesülniük.
Érdekes egy írás, sok szempontból igaza van, de a "vidékizése" nem túl szimpatikus, valójában a vidékit, falusit a bunkóval azonosítva. Az előzetes mentegetőzés a saját falusi kiléttel nem tűnik hitelesnek. Egy normál vidéki embernél ez egyszerűen nem téma, és különben sem azonosítjuk a vidékit a falusival. Egy pécsi belvárosi vagy egy győri kertvárosi ugyan mitől áll közelebb egy falusihoz, bár mindketten vidékiek, mint egy pestihez? Egyedül Budapesten tesznek egyenlőséget a kettő közé, rácsodálkozva arra, hogy vidéken is van villamos meg egyetem.
Orbán személyiségét formálhatta a falusi környezet ilyenné, de nem hiszem, hogy ez a döntő, ezért a kiemelése félrevezető. Egyes pesti értelmiségiek nem nagyon tudják magyarázni mással a fidesz-uralmat mint a sok vidéki szavazásával, de ugye Tarlós is a második ciklusát kezdte el, s leginkább pont a fővárosi jobboldali társaság húzza a hasznot a Fidesz-kormányzásból, minden oda központosul, hiába egyes hivatalok parasztvakító vidékre költöztetése, a pesti miniszter az akinek mindenhova elér a keze, ahova eddig nem, legyen az egy tanár vagy egy polgármester.
A cikk fő megállapításával egyet lehet érteni, konkrétan az a fajta hosszútávra berendezkedett kirablása folyik az országnak, amihez képest a korábbi kormányok csak pitiáner tolvajok voltak.
@Tiszteltetem Brüsszelet: "Aki orbánt szidja, mondja el azt is hogy ki csináljon mit és hogyan."

Hibás okoskodás. Olyan, mint ha azt mondanám: Aki nem zabálja meg a szart, az mondja el azt is, hogy mit akar enni.

Semmit, öreg. Nem vagyok éhes, tudod? Ez a kibaszott nagy helyzet. A szart rátok dumálták, mert éhesek vagytok, és nincs mit enni. Nekem nem kell. Azt nem mondhatod, hogy egyem én is, mert te is eszed. Ennyire azért nincsen demokrácia. Egy vascsővel sokkal egyszerűbben el tudnám magyarázni.
Egy nagy bajom van a bejegyzéssel: az hogy igaz.
@$$$=$$$: fotelt nyertem. Appan tespedek és röhögök, ahogy Orbán úr és a végbelében tolongók saját magukat picsázzák el. Nem kell itt erőlködni, hogy végül az épelméjűek "nyerjenek". Csak a lúzer akar folyton nyerni.
@Bogyó 2: "A cikk fő megállapításával egyet lehet érteni, konkrétan az a fajta hosszútávra berendezkedett kirablása folyik az országnak, amihez képest a korábbi kormányok csak pitiáner tolvajok voltak."

A büntetés is ezzel fog arányban állni. Csak idő kérdése, mert pénz nélkül nem lehet a hatalmat fenntartani, a pénz meg nem jön, mert tehetségtelen vezetők diktálnak.
@Bogyó 2: Kezdjük azzal, hogy a vidék az ami nem város. Szóval Pécs sem vidék meg Debrecen sem, meg még nagyon sok város. Csak a pesti szóhasználatban az, amit nem minősítenék.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Megkockáztatom: addig jó, amíg Orbán az erős a Fideszben és nem mondjuk Lázár/Szíjjártó/Kósa stb. "
Már nem lenne fidesz.
"Értettem a kifordulását az SZDSZ alól, értettem a befordulását a keresztény kurzus irányába, felfogtam a Torgyánnal történt „összefogását” is, kifejezetten szimpatikus és felelősségteljes volt az 1998-2000 közötti kormányzása, pragmatikus magyarázatot próbáltam találni a 2000-2002 közötti időszakra, de már igazából csak értettem, de nem szimpatizáltam vele."

Te marha. Azt hiszed Orbán úgy hipp-hopp változott meg?! 2000 előtt az volt, ami most. Csak még nem volt meg a parlamenti ereje hozzá.
A kommentelők értelmesebb feléhez szól most a kérdésem. Szerintetek hogy a fenébe létezik még mindig ennyi fideszes? Oké, hogy utáljuk Gyurcsányt, de kit érdekel már Gyurcsány? Ő tudtommal megbukott, nem is értem, ennyi év után, párszáz százalékos támogatottsággal miért lehet ezzel a névvel még bárkit befolyásolni. Viszont amit Viktor csinál, az vérlázító. Képtelen stabilizálni az ország gazdaságát, egyre több pénzre van szüksége, jobb híján a kisembertől veszi el az utolsó garast is, hogy a haverjai lojalitását megvásárolja, és a hóbortjainak hódoljon (jó, tudom, hogy a stadionépítés nem hóbort, csak szimpla lopás, de tegyük fel, hogy tényleg érdekli a foci :D).

@Tiszteltetem Brüsszelet: Te meg abba ne hagyd, kurvajó vagy, begörcsölt a rekeszizmom. Aranykor, bazdmeg, aranykor!!! :DDD Sírok.:D
@Kytia: Egy tucat bérkömmentelő szítja itt mindig a feszültséget különböző nick alatt, ettől tűnik úgy mintha sokan lennének.
@$$$=$$$: "csak nyugodtan. majd jelentkezz ha megnyertél egy választást. "

Ezt a dumát már hallottuk.

index.hu/tudomany/tortenelem/2014/11/16/1958_valasztas/

"Elvtársak, nekünk igazunk volt tegnap is, igazunk van ma is és igazunk lesz holnap is!

Az biztos, hogy erre az évfordulóra a kihalófélben lévő munkásőrökön és Munkáspárt-szimpatizánsokon kívül senki nem fog szívesen emlékezni: idén november 16-án van az 1956-os forradalom utáni első kommunista választás 56. évfordulója.

Az 1953-as, a Magyar Függetlenségi Front laza 98,2 százalékos győzelmét hozó kirakatprocedúrát követően elvileg 1957 nyarán kellett volna újra az urnák elé terelni a népet, azonban az '56-os forradalom utórezgései ekkora még egyáltalán nem ültek el, ezért az MSZMP inkább két évvel meghossszabbította a képviselők mandátumát, hátha addigra sikerül elvégezni a piszkos munkát, és legalább a felszínen konszolidálni a nehezen összetákolt új kommunista vezetést."
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ez nem igaz, szerintem mára már úgyahogy "felszívta" magát egy második, sőt harmadik vonal is.
Különben szerinted lennének belső konfliktusaik?
Legkésőbb a '93-as átfordulása óta ez az ember egy ellentmondást nem tűrő skizofrén, elmebeteg állat. Bár az akarnokság látszott már rajta előtte, '88-90 között is. A legellenszenvesebb figura volt a Nagy Imre újratemetésén beszédet mondó szónokok között azzal a szívtelen hangján. Már akkor is csak önös érdekből tudott beszélni, bármiről is légyen szó. Már ott látszott, hogy baj lesz vele, ha egyszer valamikor hatalmat kap. Erről őt közelről ismerő emberek mesélhetnének...
@ZX: Pontatlan a meghatározásod. 2000-ben Tehát a fidesz alatt az EU ajánlását elfogadva határozták meg, hogy mi számít vidéknek. A kistérséggel és az elmaradott vidéki kistérséggel kevered.
@$$$=$$$: Mi az a balliberális és mi bajod velük? mesélj! Ha felteszik neked ezt a kérdést, mindig elkussolsz.
@ZX: De biztos, hogy bérkommentelők? Ezek szerint pénzért csinálják, ugye? Megnyugtató lenne.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Belső konfliktusok az oligarchák között vannak. Ezek egyike sem akar mást, mint Orbánt. Legfeljebb a befolyásolása a kérdés.
Ha Varga vagy Rogán lenne a fidesz elnöke, hányan lennének a március 15.-i megemlékezésen?
@turista a saját országában: Igen, már többször írta valaki, hogy 20 méterre állt tőle amikor elmondta a beszédét Orbán a Nagy Imre temetésen. Már akkor megfogalmazódott benne, hogy csak hatalom ne kerüljön a kezébe, mert üvöltött Orbánról a demagógia.
@dont be such a nazi: Most akkor jelentkeztél, hogy egyet már nyertetek 1958-ban?
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Látom a logika nem erősséged. A Homo Sapiens 2 millió éves agyi fejlődését hol bekkelted ki? Egy narancsfán?
@dont be such a nazi: Nyilván fogalma sincs, ahogy a sok kommunistázónak arról sincs fogalma, hogy mi az, hogy kommunista. Legárulkodóbb jele ennek, hogy a saját pártfogoltjaik kommunistákra emlékeztető megmozdulásait sem veszik észre. Azt kántálják, amit a szájukba adnak, nem kell nekik arról gondolni semmit. Apu sem várja el.
@$$$=$$$: "jó látni ahogy szenvednek, sínylődnek a ballibek orbán kormányzása alatt. egyet sajnálok, hogy nem diktátor. "

Ez a kijelentésed csak két dolgot mutat. Nem vagy demokrata és nem vagy hazafi se. Hazafiságod Sztálin és Hitler hazafisága, akik nem átallották a saját népüket is irtani vagy vágóhídra küldeni a hatalmuk megtartása érdekében. Ehhez képest az semmi, hogy egyes üzletek multik, külföldiek, urambocsá' zsidók kezére jutnak.

De van egy rossz hírem, a világ már csak olyan, hogy nem lesz örökké tartó fidesz uralom, az emberek olyanok, hogy nem lesz mindenki konzervatív meg Orbán hívő. A francia forradalom óta egyes liberális értékek még a jobbosoknak is fontosak, csak nem tudnak róla a műveletlenebb részei, a baloldali értékeket szintén nem fogod kiirtani, mert az meg szintén fontos része magának a Fidesznek is, rezsicsökkentés, ugye. Úgyhogy a "ballibek" szenvedése azok szenvedése, akik felfogják mi folyik itt, de nem hasznonélvezői ennek, mert nem tartoznak a kizsákmányoló réteghez, fidesz hívők pedig leírhatók a "boldogok a tudatlanok" jelzővel.
És persze ebből rohadtul nem következik az, hogy Gyurcsány alatt de jó volt, nem, nem volt jó, de az ember látott esélyt arra, hogy talán jön valaki aki végre elkezd építkezni, nem volt lezárva az út ehelyett rombolás jött, meg presztizs-építkezés a valódi helyett és az út is lezárult a változás előtt, nagyon úgy tűnik. És ez bizony a hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó dekadens hanyatlás időszaka kétségbeesett próbálkozással a kilábalás felé, de a rendszer logikája kódolja a sárban maradást, hiszen nem engedi érvényesülni a szakmai tudást, a tehetséget. A hatalom megszerzésben tehetségesek tudnak csak igazán érvényesülni a szakmák rovására, hiszen ugye nem a tudás számít, hanem a ballibekkel való hisztérikus leszámolás. Ez garancia a posványra, a jó elvtársból nem feltétlen lesz okos, sőt.
@Tiszteltetem Brüsszelet: A sajtreszelőt másra is használod? vagy csak babusgatod éjjel a paplan alatt, ahogy jó feleségnek jár?
@Kytia: Igen, én azt nem értem, hogy az a korosztály, aki megélte a 50-, 60-, 70-es éveket, hogy nem veszi észre, hogy a "Nem leszünk gyarmat!", Békemenet, stb pont ugyan azok a propaganda elemek amik a komcsik alatt voltak. Ahogy írta valaki, ezek az ecetmuslica emlékezettel rendelkező szerencsétlenek.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Akkor biztos én tévedek és New York, Los Angeles, Miami stb. mind vidéki nagyvárosok. :)
@Bogyó 2: "Ez a kijelentésed csak két dolgot mutat. Nem vagy demokrata és nem vagy hazafi se. Hazafiságod Sztálin és Hitler hazafisága, akik nem átallották a saját népüket is irtani vagy vágóhídra küldeni a hatalmuk megtartása érdekében."
Ez jó volt. És nagyon igaz!
@Könnyen elkaptuk, uram!: Szerintem aki kellően megerősödik lazán Orbán helyére léphet, ha hagyják.
@Kytia: Biztos vagyok benne, hogy nem pusziért kommentelnek napi 8 órában.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Ennyit tuttá összehozni? :-)) A Lendvay uccai összek5őd nem vette fel a telefont h segíccsen?
@dont be such a nazi: Á, fenét. Nem az emlékezetkiesés a probléma. Valaki fentebb írta, hogy ezek pont azok, akik az előző rendszer leghűségesebb pártseggnyalói voltak. Aztán a váltás után már azt hangoztatták, hogy ők aztán mindig is lázadtak. Ezeknek a hatalmon lévő kell, nem akarnak gondolkodni, csak mutassák meg nekik, melyik segget kell nyalni, és már mennek is oda. És amit a hatalmon lévő kántál, azt kántálják vele. Ha Orbánt elzavarja egy még agresszívabb, ahhoz járulnak majd kitolt nyelvvel, és közben aktívan Orbánoznak majd, és hangoztatják, hogy ők mindig is gyűlölték a "jobbkonzi" hazaárulókat.:D
@turista a saját országában: "Azt hiszed Orbán úgy hipp-hopp változott meg?! 2000 előtt az volt, ami most. Csak még nem volt meg a parlamenti ereje hozzá."

KISZ titkár?

Tényleg lett neki "parlamenti ereje". Más nem. Azabaj. Felőlem csapódhat jobbra-balra, mint a majomgeci. De valahogy a havi fizetések elkezdtek lófaszt se érni ettől a hallatlan parlamenti erőtől. Boldogság. Orbán úr vatikáni pápa is lehetne (ne legyen, a jelenlegi teljesen jó), akkor is az marad, ami 2000 előtt. Hangerő.
@dont be such a nazi: Ne aggódj, van olyan korosztály, aki titeket, "demokratákat, civileket" is meg tud ítélni.
@dont be such a nazi: Szokás szerint elegánsan kikerülted a választ egy kis személyeskedéssel:)
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: ugyanmá! az Orbánféle káder politikának a lényege, hogy kompromittálódott arcok legyenek körülötte. Lézerről, Rogánról, stb annyi terhelő cucc van, hogy azokat ha valaki kiteríti, azonnal viszik őket bilincsben. orbán nélkül ezek az arcok sehol sincsenek, sosem léphetnek a helyére.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Miért? A Horn szobor mennyire volt releváns a narancsfán eltöltött időddel kapcsolatban?

melyik korosztályra gondolsz? amelyik a renccerváltáskor még csak a csattogós lepkét tolta? De arra /sze nem reagáltál, h ez a propaganda mennyire hasonlít a Kádár renccer jelszavaihoz.
@hosaka: "De valahogy a havi fizetések elkezdtek lófaszt se érni ettől a hallatlan parlamenti erőtől."
Ja. Én sem értem. ha annyira jók vagyunk mindenféle gazdasági mutatóban, akkor hogy nőhet a szegénység Magyarországon.
@Kytia: Kövérrel az élen. Nála nehéz gusztustalanabb seggnyalót találni.
@ZX: Nem is rájuk gondolok. Nekik érdekükben áll, így egész megértő vagyok velük. De a kisember, aki ugyanúgy fröcsögi az okosságot, miközben még haszna sem származik belőle, sőt. Na, az szánalmas.
@ZX: Én nem Eu-s ajánlásokat mondok, hanem a köznyelvből indulok ki. A vidék alapvetően azt jelenti, ami nem az én településem, tehát Alsómucsaj számára Budapest is vidék, remélem Pesten túlélik az ebből adódó infarktust. Persze a Bp. által vezérelt országban, a közmédiában mindig úgy hallottuk, hogy a nem pesti a vidéki, volt is, amikor táblázatokon mutattak valamit két részre osztva az országot Budapest és vidék feliratokkal. Ez kénytelen-kelletlen elterjedt a köznyelvben, de helyi szinten simán használjuk városokban, pl. Szegeden mondják, hogy kinek adtad ki a lakásodat, vidéki vagy helybéli? És az a vidéki lehet egy pesti is.
A városi nem vidéki, a falusi vidéki azonosítása szerintem nem jó, mert ma már alig tudjuk melyik település város. Többszáz város van az országban, van már 2000 fő alatti is, pl. Pálháza, ugyanakkor van 3-4 ezres falu is, tehát a városi cím se mond semmit se. Azt hszem helyesebb volna a falusi nagyvárosi különbségtétel, persze itt is lehetne vitatkozni, mert a nagyvilágba elkerült megyeszékhelyiek sokszor kisvárosinak tartják magukat Londonban, párizsban Budapesten, de valójában azok a kurvanagy városok és nem egy többszázezres vagy soktízezres megyeszékhely a kisváros. Amerikában is kisváros Cicely, ha valaki emlékezik az alaszkai sorozatra, talán 800 lakossal?
Én nagyvárosnak azt gondolom, ahol már van állandó színház, uszoda, sportcsarnok,több felsőoktatási intézmény, kiterjedt helyi tömegközlekedés, szinte teljes körű ellátást nyújtó kórház,több tíz kilométeres vonzáskörzet más városias településekkel is. Ez nagyjából a megyei jogú városok kategóriái Magyarországon.
@Bogyó 2: No igen, ki így használja ki úgy, erről felesleges is vitát nyitni.

@Kytia: Sajnos sok az agyhalott, ezért a bérkommentelők felelőssége óriási. Én őket is Orbánék sleppje mellé kötném a lámpaoszlopra.
@$$$=$$$: A napi ballibezés is.

Amúgy lehet, hogy fel kéne jelenteni téged hazaárulásért. Azt szeretnéd, hogy Hazánk dikatatúra legyen???
Butácska írás, de van benne rendszer: beleillik "a kiábrándult Fidesz-támogató kesergései" sémába, amit most megpróbálnak nyomatni a ballibberek

Buta lyukból buta szél fúj, ennek megfelelően tele van az írás bugyuta megállapításokkal. Minden politikus hatalomkufár, mivel a pártpolitika célja a hatalom megragadása. Ehhez keresnek eszközöket, és Orbán megtalálta a választói demokrácia keretei között hathatós eszközt. A poszt írójának mindez úgy tűnik újdonság, én pedig nem fogom beavatni

A "pénz és még több pénz" szintén bugyuta dolog, mert minden sikeres párt előbb-utóbb a pénzosztás köré szerveződik. Ráadásu inadekvát, mert Orbánról személy szerint nem lehet azt mondani hogy pénzmániás, még csak a hazai felső tízezerben sincs vagyoni szempontból
Ahhoz, hogy más legyen a miniszterelnök, megfelelő alternatíva is kellene. Amíg az nincs, csak az a kérdés, hogy kétharmaddal kormányoz, vagy "csak" biztos többségben.
A folyamatos orbánozás ezen a helyzeten nem változtat, csak a posztoló és a kommentelők frusztrációját tükrözi.
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Én örülnék ha az lenne, mert az alkotmány szerint akkor fegyveresen is felléphetnénk ellene. Akkor törvényesen lennének felakasztva ezek a szarháziak.
@dont be such a nazi: Azt tudod, hogy az européer Horn mit csinált 1958-ban?! A demokratának nevezett oldal egyik hőse(szobor). Nekem sok.
A fiatal korosztály látja ezeket, nem véletlen, hogy a balos pártokat az idősebbek támogatják.
A hülye is látja,hogy a Fidesz egyrészt tele van exszoci arcokkal, másrészt megszólítja a kádárnosztalgiával élő rétegeket. Előbbiért teljesen elutasítom őket, úgyhogy a narancsozásod az egybites szemléletedből fakad ("aki nincs velünk az ellenünk van" lefordítva: aki nem orbánozik napi 10szer, az fideszes)
De ennyi erővel:az Eu bizonyos dolgai engem a Szovjetunióra emlékeztetnek.
@Andy73: Ó, ne tudd meg, hogy várom már, hogy megerősödjön a Kétfarkú Kutya párt. Ha ők nem, akkor meg valami új nőjön ki lehetőleg a mai 30-as, 40-es generációból. Azok legalább be tudják kapcsolni a számítógépet. Mint minden elmebeteg diktátort, Vikrounkat is csúfos vereség éri majd, és azok köpik majd rá a legturhásabbat, akik most még mindig ajnározzák. Csak jönne már el az az idő. Nagyon elhúzódik az elmebaj.
@ZX: Ezek nem bérkommentelők. A minőség alapján ingyen csinálják. Már a profi troll is disszidált Londonba.

A Margit hídi lámpaoszlopok nem lesznek jók, azokból kilopták az anyagot, letörnek az első fuvallatra, ha zsíros valagú fidesznyikek himbálóznának rajtuk.

Tüntetések lesznek. Nem kicsik. Nagyok. Azt bírja a híd, az alját még a "komcsik" építették. Ennyit Kövér László házálnokról.
@Kytia:
" kit érdekel már Gyurcsány? Ő tudtommal megbukott, nem is értem, ennyi év után, párszáz százalékos támogatottsággal miért lehet ezzel a névvel még bárkit befolyásolni."

Ez a "párszáz százalék" valami freudi elszólás lehet?

Egyébként meg fogalmad sincs a baloldali erőviszonyokról, ha Gyurcsányról bukott politikusként írsz. Baloldalon továbbra is meghatározó személyiség, saját pártján kívül az MSZP-t bármikor meg tudja belülről puccsolni, stabil és hangos tömegre számíthat ha bárhol megjelenik, kitűnő kapcsolatai vannak a sajtóval, nagyobb a mozgástere mint valaha volt

Gyurcsány bármilyen szóbajövő baloldali alternatíva esetén megkerülhetetlen figura lenne a hatalmi sakkjátszmában
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Miért? Külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel vett fel, vagy tartott fenn kapcsolatot e célból?
@ZX: Te normálisnak tartanál olyan alkotmányt, ahol a legális erőszakszervezeteken kívül bárki fegyveresen felléphetne valami ellen?
aki..., AMELY KORMÁNY.... NEM A TÁRSADALOM JOBB ÉLETÉÉRT TEVÉKENYKEDIK, HANEM CSAK A 20 % ÉRT, AZ MENJEN A PICHÁBA !
VAGYONELKOBZÁS MELLETT... TERMÉSZETESEN...
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: ...TERMÉSZETESEN !!!....SOK PÉLDA VAN ERRE A VILÁGBAN....TESSÉK CSAK KINYITNI A CSIPÁT OCCT KÖRÜL NÉZNI ...:)
@dont be such a nazi: Az egy dolog, hogy te mit látsz és hova kategorizálsz be az ellenségképed alapján. A normálisabbja színesen látja a világot.
ui: megint személyeskedtél érdemi válasz helyett.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Csak az lehet normális alkotmány ahol a hatalom korlátlan gyakorlói és végrehajtói ellen fel lehet lépni.
"Ezért reménytelennek tűnik az egész ország és ezért olyan fontos, amit az ifjúság csinál, hangod ad a vágyaiknak, kritikát a mai kornak."

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista ifjak indulunk,
Mert bennünk apáink reménye!

Hajnali friss erőben éled a hegytető fenn,
Most van csak zsendülőben népünk tavasza.
Országunk békéjét védi már,
S apái mellett küzd az ifjúság!

www.youtube.com/watch?v=16Smd5ItBvg
@Kytia: "Szerintetek hogy a fenébe létezik még mindig ennyi fideszes? Oké, hogy utáljuk Gyurcsányt, de kit érdekel már Gyurcsány? Ő tudtommal megbukott, nem is értem, ennyi év után, párszáz százalékos támogatottsággal miért lehet ezzel a névvel még bárkit befolyásolni."

Én nem akarom lenézni a választókat, nem ezért mondom amit mondok. A választók többsége buta. Ez egy egyszerű tény. orbán szövege meg a sehová sem vezető demagógia. Ezzel szerzi meg a többség támogatását. Azét a többségét, amelyik belőle kiábrándulva pont úgy fogja ekézni őt, mint a gyurcsótányt. Csak ki kell várni az idejét, mert a népek errefelé nem túl gyors észjárásúak (mármint a többség), de azért előbb-utóbb rájönnek majd, hogy nincs pénz, nincs fejlődés, nincs semmi. Aztán választanak megint egy balfaszt, és kezdődik minden újra. Ugyanis a hiba nem abban van, akit megválasztanak, hanem abban, aki választ. Mert mi a kurva anyjáért választ szart, még ha az jelentkezik is egy kis ellopni valóért. Ez itt a nagy kérdés.
"Elvesztettük a magyarság sokszor frenetikus érzését és lementünk a rovás értelmetlen világába. "

Mondjuk ez a mondat jól illusztrálja az értelmetlenséget, csak az nem derül ki, mit jelent a "rovás" benne
@Erő e-meló: Hja. Véletlen volt, pár százalékra gondoltam.:D

"stabil és hangos tömegre számíthat ha bárhol megjelenik"

Stablil és hangos, de mennyiségre nem nagy. A válaszátsokon meg röhejesen teljesít. Én előbb szavaznék rá, mint Orbánra, de elfogadom, ha a nép nagy része nem akarja, fejem meghajtom, nem kell. De nehogy már ne legyen más ötlet. Az internetes tüntetéskor felcsillant a remény bennem, hátha lesz nembaloldali ellenzék, és akkor kifogjuk a szelet a vitorlából, mert mással már évek óta nem operálnak, csak az elmúltnyolcévezéssel, pedig kit érdekel az már.
@s:
Le kell váltani a választókat, és megszűnik a hibaforrás a demokráciában
@ZX: De fegyverrel?
Legyen, csak akkor ne legyen sírás a jogállamért meg a demokráciáért, mert a kettő együtt kissé hiteltelen.
@Erő e-meló: Ő kimondottan radikálisabb, tőle nem gáz. De egy csomóan ugyanezt fújják demokrataként és aggódó européerként.
Primitív cikk, egyszerű következtetéssel.
Ami ráadásul nem is igaz.
csak ez egy kényelmes álláspont és így legalább lehet tetszelegni a megmondó, a szitán átlátó bölcs szerepében.
Az imént felmerült, hogy normális-é azon alkotmány, melyben írva vagyon, hogy fegyveresen (is) felléphetnénk valami ellen, amikor történetesen nem mi vagyunk az erőszakszervezet. Szerintem pédául dehogy normális.

Csakhogy. Mi fegyver? És mi alkotmány? Valaki egyszer már beszólt, hogy "tetszettünk volna forradalmat csinálni". Nem tudom, pontosan hogyan értette, de gondolom nem az a rész izgatta, hogy lesipuskások lövöldözzenek ránk a tetőteraszról, amíg hátulról picsán nem dugja őket a drón.

Hanem a pénz. Ami valahogy nem akart megrendszerváltozulni. Mai napig ugyanaz a kontár társaság bitorolja a Köztársaság zsetonját. Mindegy, hogy MSZMP-nek nevezik magukat, MSZP-nek vagy Fidesznek. Tessünk nekik forradalmat csinálni.

Reklamálhatnak, hogy ez nincs benne az ótvar ( www.webbeteg.hu/cikkek/borbetegsegek/522/otvar ) "alaptörvényükben". Mi is, a törvények is változnak. A végeredmény harmónia. Orbán úr nagyot fog bukni, mert alkalmatlan. Tovább kell lépni ezen.
@Kytia:
Internetadó elleni párt? Nem rossz. De akkor már legyen inkább egy minden adónem ellen fellépő párt

ADÓTLAN PÁRT A NEMIDÉTLENEKNEK IDŐTLENÜL!!!
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Még pontosabban nbem fel lehet lépni, hanem állampolgári kötellesség. És igen, fegyverrel, mivel a végrehajtó hatalom is fegyveres szervezetekből áll.
"Buta ország, birka népség lettünk, nünükézünk olyan dolgokon, amelyeknek a jövőnkhöz semmi köze, közben önkorlátozók és gerinctelenek lettünk, Rákosi népe. "

Ezek közül egyik se volt jellemző a Rákosi korszakra

Egy diktatúrával szemben amúgysem lehet fellépni, ha korlátlan külföldi támogatás áll mögötte (Vörös Hadsereg, SzU). Ráadásul bármilyen fellépést automatikusan fasiszta restaurációs kísérletnek bélyegeztek Rákosiék, ami a világ összes demokratájának a maguk oldalukra való állítását eredményezte. Ez a séma azóta sem változott, Rákosi szellemi utódai ugyanúgy alkalmazzák Orbánékkal szemben
@Erő e-meló: Nem konkrétan erre gondoltam.:) De egy új generáció, akik egyik nagy pártot sem akarják, szerveznek egy újat, amelyik biztos nem lesz jobb, de pár évig talán elhisszük, hogy igen.:D
@Erő e-meló: Rákosi szellemi utódai? Keresd a Fideszen belül.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Igen. De kérdezném, hogy hány diktátort láttál megbukni törvényesen, beperelve, bíróság elé citálva?
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "Milyen sajtreszelővel rejszolni? Még sose próbáltam... "
Enyhén szórakoztató. De leginkább fájdalmas.
@Kytia: "Szerintetek hogy a fenébe létezik még mindig ennyi fideszes? "
Például úgy, hogy a világ meg az ország dolgairól nem csak rövid, hanem hosszú távon is képesek gondolkodni. Vagy a dolgok hátterében látják, értik az okokat a célokat, nem csak az Orbán lopja az emberek pénzét sommás megállapítás szajkózására képesek.
Például úgy, hogy az emberek fejében alapjában véve rend van...
@Erő e-meló: Jaja, ránkszabadítják a NATO-t??? A NATO tagországra, megjegyzem. Vagy mivel fenyegetnek a vörös utódok? Meg a Szu-t, amit hirtelen EU álruhába bújtattak. Nézd már meg, miket írtál. Simán írhatsz UFÓ-kat, Izraelt, sőt, ha már itt tartunk, miért nem palesztin robbantókat szabadítanak ránk? Az hatékony, attól beszarnék.

Béke van, baszod. Egyelőre.
@ursus artos: Sose tudom meg. Orbán ellopta a családi sajtreszelőt. Használja enyhén szórakozva.
@ursus artos: Ezt az ócska maszlagot....
@Erő e-meló: Képezni, tanítani, okosítani kellene a választókat, akkor is megszűnne a hibaforrás. Mert a népet nem lehet leváltani, ezt bizonyára nem tőlem tudtad meg.

A jelenlegi hatalomnak nem ez az érdeke, ez napnál is világosabban látszik az oktatáspolitikáján. Költeni sem akar rá, mert nincs miből, továbbá a magas szintű oktatás eredméyétől is tart.

Olyan hatalom kell, amelyik nem fél az okos emberek számonkérésétől, mert nincs mitől félnie. Mindent a legjobb tudása szerint, eredményesen csinált, a maga érdekét még utolsóként sem előhozva, csak az országért és a népért cselekdve mindig. Ilyen hatalom kell.
Értem én ezt a pénz dolgot, nem volt kérdéses az sem, hogy az egyik legocsmányabb emberi tulajdonság, a harácsolás ezt az eltorzult személyiségű prosztót és a csúszómászósereget körülötte velejéig átitatta.
Csakhogy a pénz egyszer elfogy (már most látszik, hogy összekaparni is úgy kell).
@s: "Képezni, tanítani, okosítani kellene a választókat,"
Hogyan?
Kötelező választói továbbképzéssel?
Jobban élünk, mint 400 éve. Még a kirájnál is. Bennünket nem feltétlenül visz el a stroke, ha CBA-ból kapjuk a minőségen aluli fügét. Egy vakbélgyulladástól sem kötelező elpatkolnunk. Becsüljük meg, amink van! De:

1. Orbán úr a saját szellemi szintjére züllesztette a land-unkat. Ezt minek becsülgessük? Fölösleges szívás.

2. Orbán úr sikkaszt. Nincs már miből, de erőlteti tovább. Ennek a vegytiszta gyagyás tud csak örülni. Leszarom, milyen ideológia mentén fakad örömkönnyekre. Nem lopunk. Dot.

3. A bűnöző ne mutagasson ujjal a másik bűnözőre (Orbán vs. Predators, Orbán vs. Gyurcsány). Ez valami mentség? Nincs mentség. Tehetségtelen "államférfinak" nincs mentsége.

A legfaszább táj lehetne itt, ha a bennszülöttek (negyede) nem Kígyónyelvet választgatnák führerüknek. Ja, még valami:

4. Jobb, ha mégsem lesz vakbélgyulladásod. A TB-d is elsikkasztva. Bicska, tükör.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Olvassál vissza mielőtt hülyeséget írsz!
@s:
Tanulni, tanulni, tanulni

Újabb 5let?
@ZX: A fegyveres ellenállásról beszéltünk, erre ezt írod: "De kérdezném, hogy hány diktátort láttál megbukni törvényesen, beperelve, bíróság elé citálva?"
Te sem tudod miről beszélsz.
@s:
"Olyan hatalom kell, amelyik nem fél az okos emberek számonkérésétől, mert nincs mitől félnie. Mindent a legjobb tudása szerint, eredményesen csinált, a maga érdekét még utolsóként sem előhozva, csak az országért és a népért cselekdve mindig. Ilyen hatalom kell."

Azt az országot úgy hívják hogy Utópia
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:
Ezekkel hiába vitatkozol, többet érne egy elvonókúra
@ursus artos: Nem. Elég lenne nem szétbaszni az éppen csak működő jelenlegi oktatási rendszert, ami valahogy kitermelt annyi értelmes embert, amennyi átlát orbán ködgépén. orbán ezt is soknak tartja, ezért álságos indokkal, pénzhiányra hivatkozva felszámolja at értelmes ellenálók maroknyi csdoportját is.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Igen. Áttételesen, a főnökén keresztül.

De édes, hogy véded az elvtársad... vagy az is te vagy?
@Erő e-meló: Csak ennyi. Ezzel lehet a legtöbbre jutni, ha a valódi eredmények számítanának. Ma itt csak a seggnyalás stámít.
@ursus artos: No, akkor mond meg te, hogy mi baja van Orbánnak! Miért viselkedik így?
@Erő e-meló: "Azt az országot úgy hívják hogy Utópia"

Én azt szeretném, ha azt az országot úgy hívnák, hogy Magyarország.
A cím pontosítva:

Egy primitív vidéki csávó története.
@ursus artos: <-- Na, látjátok, ezekről beszéltem.:D
Baromság, egy demokráciában te hatalmazol fel embereket arra, hogy "helyetted" kormányozzanak. Te (is) adod nekik a hatalmat, amire szüksége is van, hiszen hogyan kormányozzon, ha nincs hatalma ehhez.

Most az, hogy szereti a hatalmat vagy nem szereti, lényegtelen, ilyen alapon a kéményseprőt is baszogathatod, hogy szeret kéményekbe turkálni.

Hihetetlen, hogy b+, a nyilvánosság számára ír valaki, de ennyire nem gondolja végig.

Egy szabadon megválasztott politikus hatalmának kétségbevonása a demokrácia elleni támadás. Még akkor is, ha tudatlanságból ered.

Mielőtt a ballibsik nekem esnek, ez nyilván számukra Orbán melletti kiállás, írom, hogy pontosan ez volt a véleményem Gyurcsány idejében is.

Természetesen lehetnek olyan szituációk, hogy egy politikustól idő előtt meg kell vonni a hatalmat, de az nem az, hogy a csákó nem rá szavazott.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Azt írtam, ha diktatúra lenne akkor legalább meg lehetne dönteni a kormányt. Nehéz?
@hosaka: Elmondanám, hogy 2004 óta a megszorítások FOLYAMATOSAK.

Túllépnék azon, hogy ennek Orbán az oka.
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Ja értem. Ezek szerint csak a szokásos: aki nem orbánozik ezerrel az diktatúrát akar. A feltett kérdésre te is csak személyeskedéssel tudtál válaszolni.
@ZX: Jó, fellépsz? Na most azok a szavazók, akik Orbánékra szavaztak, elég hamar fel fognak lógatni egy fára az embereiddel együtt.

Viszont te megérted, miért kell ahhoz egy idegen hadsereg, hogy azok kormányozzanak, akik az emberek többségének nem tetszenek.
@ZX: Jó, tényleg hagyjuk. Te szerettél volna fegyveres ellenállást alkotmányossá tenni.
Most nem lehet megdönteni a kormányt? Ott van az újpesti választás. Ezt kell csak megismételni 2018-ban a többi 105 helyen.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: 2 bites agy. Nem nagyon fogja fel, hogy Orbánékat a butább ballibsi számára orbánistának tünő pontokban a jobbikosok és az összes nem jobbikos, jobboldali is támogatja.

Akik nem fideszesek, de ballibsikre alapból nem szavaznak.

Arról a csoportról nem is beszélve, akik nem jobboldaliak, csak éppen ezekben a pontokban Orbánékkal értenek egyet. Pld Paks, Déli áramlat, stb.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Hogy nyűszített volna ez 2008-ban, amikor a ballibsi kormány mögött szinte semmiféle társadalmi támogatás nem volt.

Akkor bezzeg törvénytelen és demokrácia ellenes az, hogy Gyurcsányt a tömeg idő előtt elzavarja.
@Fejesrob: A legegyszerűbb ezt fújni 1961 óta " Aki nincs ellenünk az velünk van."
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Nem tudom, az én ízlésemnek túl sok.:)
@s:
Akkor alapítsd meg az Utópia pártot, de az én szavazatomra ne számítsál
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: "No, akkor mond meg te, hogy mi baja van Orbánnak! Miért viselkedik így? "
Semmi baja sincs az Orbánnak. Egyszerűen csak kormányoz. Többször mondta - és vagy elhiszi valaki, vagy nem - annak mentén, hogy mi jó az országnak, mi az érdeke az országnak.
@s: "Elég lenne nem szétbaszni az éppen csak működő jelenlegi oktatási rendszert,"
Az az oktatási rendszer, amire gondolsz és szerinted nem kéne szétbaszni, az, még az előző kurzusokból maradt is. És nem, nem működött jól!
A mostani, ami 2012-ben indult az egy igen jó irány.
@ursus artos: Orbán nyilván felmérte, hogyha azt a politikát folytatná amit a ballibsik helyesnek tartanak, már rég elzavarták volna.

Az az érdekes, hogy ezt viszont az átlag ballibsi nem méri fel.
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: "aki nincs velünk az ellenünk van"

Ezt Orbán mondta. Amikor fennhagyatta a narancsorkokkal a kokárdát.
@ZX: New York, Los Angeles, Miami stb. mind vidéki nagyvárosok. :) "
Biztos nem figyeltél. Az EU ajánlása szerint. Tudod,így lehet kapni EU támogatást vidékfejlesztésre.
@Fejesrob: Orbán nem mér fel semmit. Ösztönösen cselekszik. Sajna vannak fülbesúgói, akik időnként hülyeséget mondanak, aztán neki kell magyarázkodni, hogy de nem úgy van ám. Ilyenkor ti, szépen fordultok, és már másnap képesek vagytok megmagyarázni, miért is jó az, ami előzőleg még rossz volt. Takonygerinc, szolgalelkűség, jobbágyvirtus. Na, ezek vagytok.
a "csávó" szó, eredetét tekintve, remekül beleillik a kontextusba és analógiát is kínál erre a tipikusnak mondható viselkedésre :)
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Nem örülök annak, hogy a maszop nyert, de persze a ha fizess nyert volna sem lenne jobb a helyzet. Anno én is úgy voltam, hogy Gyurcsány ha nem mond le önként akkor el kell takarítani az útból. Most a Viktátorral ugyanez a helyzet. Szóval mit kell megismételni?

@Fejesrob: Ezek szerint a Zorbán újra a nyakunkra hozza a ruszkikat? :P
@Erő e-meló: Nem alapítok pártot, nem vagyok politikus. Nem számítok a szavazatodra, eddig sem tettem, ezután sem fogom.
Én sem járok szavazni, mert ma Magyarországon minden politikus és párt csak lopni akar. Ehhez nem adom a beleegyezésem, de bármit el tudok fogadni (egy bizonyos hsatáron belül), ami kialakul, mert viszonylag független vagyok (a képzettségem és a munkám okán).
@ursus artos: 25 év múlva kiderül. Akarsz esetleg fogadni? Minden más csak pusztába kiáltott szó.
@ursus artos: fujjj, látom, veled is érdemes beszélgetni. Több karaktert nem is érsz.
@s: nyugodtan fogadhatunk...
Ha ez lesz az új párt tagsága és veztése, ezzel a primitiv összefüggéstelen szöveggel, akkor én a magam részéről ebből nem kérek. ZAVAROS FEJÜ, MÜVELETLEN HELYESIRÁST SEM ISMERŐ EMBEREK ALKATLANOK MÉG EGY CSOPORT NEMHOGYY EGY ORSZÁG VAZTÉSÉRE.
süti beállítások módosítása