HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A névsor ugyan úgy válogatott, mint Puskás, Czibor, Hidegkuti… őket sem fogjuk felejteni, mint az aranycsapat játékosait.

Mind a kér névsor világhíressé tette a magyarokat! Az egyik a szégyent, a szemlesütést, a megbízhatatlanságot, a sunyiságot és a hazugságot jellemzi világszínvonalon. A másik a könnyedséget, eleganciát, a sportot! Nem tudok úgy járni a szomszéd országokban, hogy meg ne kérdeznék, nálatok mi van, elment az esze mindenkinek, talán szívnak valamit a vezetőitek. Sajátos világ van alakulóban, ha nem térünk sürgősen észhez, mert nem lesz olyan "periféria aminek nem mi leszünk még a széle". Nem arról van szó hogy Orbán mondjon le, hanem arról, hogy tűnjön el, mert egyszerűen nem lesz rendezhető az ország sorsa, ha jelen lesz a közéletben. Irgalmatlan probléma hegyet emelt elénk, amiből kiemelkedik most már a bróker ügy, na nem azért mert most ez van napirenden, hanem mert hazudnak benne reggel este, hazudnak, hogy a betétvédelmi alap fizetni fog, hogy mindenki megkapja a pénzét, de arról nem beszélnek, hogy a brókerekhez befektetők 6-10% hasznot kaszáltak és akkor nem jelentkeztek haszon megosztásra.

Tarsoly Csaba hosszan szabadlábon volt, ha még emlékszünk Zuschlagot 60 millióért láncon vezették, ezt az embert 250 000 000 000 forint elsíbolásáért, 4166,66 Zuschlag-ügyért hazaengedték. Megölték a bankokat hajrá, tele vagyunk rosszabbnál rosszabb bankokkal állami tulajdonban, miközben a működő OTP-re olyan terhet rakunk tömegével, hogy lassan elképzelhetetlen a működése. Kis stílű mekk mesterek hada lepte el a terepet, nem tudsz mozdulni, ha nem vagy rokon, vagy nem adod le a sápot.

Omlik minden, de omoljon is oly' mértékben, hogy a ma fennálló rendszert úgy temesse el, hogy a szaga elő ne jöjjön alóla.

 

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr707317514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása