HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Schmitt, Semjén, Jakab diploma-csaló trió!

A 2000-es évek elején egy pest megyei település egyik panziójában volt egy vita az agrárkérdésekről, különös tekintettel az uniós csatlakozással kapcsolatban.

A vita egy szocialistákhoz köthető vállaltvezető és Jakab István között zajlott. Az egész vitának az adott külön hangsúlyt, hogy Jakab úr abban az időszakban nagyon aktív volt a paraszt mozgalmak szervezésében, traktorok álltak a Dózsa György téren, utakat zártak le, a sor hosszan folytatható.
A jelenlévő, mintegy 50-60 fő éppen ezért egy nagyon kemény vitára számított. A vita elején tisztázásra került, hogy csak szakmai kérdésekről lesz szó, a politika kívül marad a programból. Így utólag megállapíthatom, hogy a szakmai vita elmaradt, az oka az volt, hogy Jakab úrnak egyetlen eltérő válasza sem volt a vitapartnerétől, sőt ahogy az idő haladt egyre inkább ismételte vagy alátámasztani próbálta annak a véleményét. Bennem végig bujkált a kisördög, vajon felkészült képzett-e ez az ember, a válasz mindig az volt, hogy nem!

Mára megjött a válasz, hogy Jakab úr felkészületlen a globális vagy komplex agrárpolitikában, ő mozgalmi és nem szakember. Az azonban nagyon súlyos, hogy diplomát hazudott, már csak azért is, mert fölöslege. Ha megmarad a véleményével mozgalmi területen, senki nem keresi a szakmai végzettségét. Azonban, ha valaki stratégiai kérdésekben képez véleményt, akkor már csak az ország érdeke miatt is elvárható, hogy a befolyásával és ismeretével segítse a megfelelő út megtalálását és ne felkészületlen oldalával támogassa azt a szakmai demagógiát, amelyik azt feltételezi, hogy verseny nélkül lehet egy ágazatot fenntartani.

Az meg, hogy a parlament alelnöke, különös pikantériát ad az ügynek, hiszen hazug megtévesztő ember tölti be az egyik legmagasabb közjogi méltóságot. Schmitt Pál és Semjén Zsolt méltó társa a hazudozásban, az ilyeneknek el kellene tűnni a közéletből!

Csiripa Sándor 

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr917379844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása