HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Kevés olyan vezetője volt Magyarországnak, aki nem értette meg a haza érdekét, de azok mindig történelmileg fontos időpontban kerültek elő.

Három napja ezek közé bekerült Orbán Viktor is.

Angela Merkel kijelentette, hogy befogadja a menekülteket, Orbán meg elrendelteti a lövetést, mi van itt?

Érthetetlen a magyar viselkedés, sőt értelmetlen, mert a megváltozott helyzetben egészen más viselkedést követelne meg. Schengeni határaink védelme új értelmezést kapott, hiszen a német befogadás áteresztő és kezelő részévé alakult. A feladat a szűrés és válogatás, egészségügyi és terrorista veszély alapján, majd kulturált transzportálása a beérkezett embereknek.

Nem ez történik, Orbán nem érti Európát, vagy ha érti, akkor félre érti, Európa megoldásokat akar nem konfliktusokat. Orbán nem tud kilépni az általa gerjesztett idegenellenesség és rendcsináló kormányzóképesség demonstrálásából. Orbán konfliktust és harcot akar, mert ez az ő terepe, békében meghal vagy jelentéktelen lesz. Ezért tartja fenn a permanens forradalmi helyzetet a háborús bel és külpolitikai állapotokat, mert ő csak valami ellen tud cselekedni valamiért nem.

Nem találja a szerepét a szűrőállomások felállításában, a tömegek kulturált kezelésében az emberségben. Ő harcot akar a bevándorlók ellen, mert azt gondolja így harcolhat a Jobbik ellen, így lehet ő a magyarság megmentője a haza bölcse a történelem főszereplője. Súlyos árat fizetünk majd a helyzetet meg nem értő bunkóságáért, a legnagyobb ár az lesz, hogy a menekültek elmennek a bunkóság meg generációkon át velünk marad!

 

(Fotó: vs.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr297745026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása