HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Orbán-Kövér Ákosokat akarok szülni!

Meg vagyok lőve, azaz nem, mert hiába várom a párom, hogy legyen gyerekem és én is a kormányprogram hű szolgája lehessek. Adott a jó isten észt, iskolát, munkát, de nem adott hozzá egy olyan embert, akit el tudok vagy el akarok viselni.

Most, hogy elmagyaráztátok, hol a helyem és mit kell tennem, megjött az „eszem” és a kedvem a szüléshez.

Igaz, ez az államnak tetsző magatartás a családom gyökereiben is benne van, hisz a dédszüleim az első világháború népességpótlásának termékei, a szüleim a második világháború és a Ratkó korszak elvárt gyermekei.  Én ugyan kimaradtam a sorból, de az elvárás a véremben van és nincs más kívánságom és célom eztán, mint hogy Orbán-Kövér Ákos unokákat szüljek.

Boldog nagycsaládos karácsonyt mindenkinek!

 

Makói Hajnalka

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr778181474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ratkó-korszak adminisztratív úton szaporító nemzete most üt vissza. Utólag mindig okos az ember, de akkor lehet, hogy jó ötletnek tűnt. Ha tudták volna, hogy hova vezet a dolog, akkor talán csupán a támogatások kedvéért nem születnek meg azok a gyerekek, akik megfelelő családi orientáció híján nem tudják elhelyezni magukat a világban. Lehet, hogy lassabb, magától lassan felszaporodó nemzet esetén most nem kellene elmagyarázni minden egyes idiótának, hogy nem azt mondták, hogy asszony, irány a szülőszoba, hanem azt, hogy jó lenne, ha a hölgyek maguktól tartanák jó döntésnek a gyerekvállalást. Persze fogalmazhattak volna okosabban is, de senki sem tökéletes.
Tehát mégegyszer. Aki nem akar, annak nem kell szülni. Igazából szóba sem kellett volna hozni, mert a gyereket nem akarók nem fogják a meg nem született gyerekeiknek átadni a "gyerek nyűg" életszemléletet, tehát egyszerűen idővel a probléma elenyészik, és maradnak az egészséges szellemiségű emberek. Ennyi esze lehetne Kövérnek is, de hagyjuk!
süti beállítások módosítása