HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Esztergomi fiatalok kérik a rájuk eső rezsicsökkentés felfüggesztését, valamint a rájuk jutó reklám költségrész átutalását.

Esztergom városában nem egyszerű az élet, de azt már nehezen veszik tudomásul, hogy gátlástalanul pazarolják a köz pénzét. Mindenhonnan reklám égeti az agyukba, hogy csökken a rezsi! Milliárdok áznak a köztéri reklámhelyeken, miközben az iskolákban wc papír sincsen, kosz mindenhol.

0 forintos rezsicsökkenés
Nagyobb méretért kattintson a képre!

A fizetésem pénzért veszem fel, ha van munkám és ha megkapom. A városban nincs normális világítás, kátyúsak az utak, az urak meg egymással szórakoznak, a Polgármesteri Hivatalban, van Polgármesterünk, de semmit sem ér, van testületünk de semmit sem csinál, mi meg itt vagyunk ezzel a rezsicsökkentéssel, szigeteletlen falakkal 30 éves fűtőtestekkel, panelprogram nélkül, de a családi házasok sincsenek jobb helyzetben. A hegyekre kúsznak az új villák arra adóhivatal nem jár, minket meg mindenért büntetnek, nincs végkielégítés, csak a Strigonium zRt-nél, bármikor bármiért kirúghatnak, de a rezsim "csökken" diadalmasan

Horváth Norbert

Horváth Norbert elmondta, hogy egyesületüknél összesen 2, 60l-es zsák szemét keletkezett, amelyért a szolgáltatónak 4343 Ft-t kell átutalni! Ez így literenként több mint 36Ft-ba került, ez köbméterre átszámolva 36 000 Ft. Munkás ember vagyok nem keresek többet mint 110000 Ft nettót egy hónapban, de azzal szembesülni, hogy a munkám nem ér többet 3 köbméter szemét áránál, borzasztó. Tömik a fejünket a rezsicsökkentéssel, miközben senki sem figyel arra, hogy mi történt a rezsivel, mi van a költségek között, hányan pihennek Miamiban, vagy csak egyszerűen ebédelnek.

http://civilhetes.hu/Simicska-az-egyetlen-aki-tudja-mennyibe-kerult-a-rezsicsokkentes-a-kormanynak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr465694542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása