HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Amennyiben azt az 1 millió forintot nem hagyják meg nekem, úgy a város lebénul, ezzel kezdte az esztergomi testületi ülést a polgármester.

Country-style

Mivel erre nem kapott választ , azonnal befenyíteni készült a képviselő-testületet. Meggyes érzékelte, hogy patt helyzet állhat elő, ezért azonnal beállt a polgármester mellé.

Majd ezért a gesztusáért azonnal benyújtotta a számlát Fárikúti úti csatornázással kapcsolatban. A polgármester tűrte a kb. 7 perces monológot. A testületi ülés az alkalmatlanság és a szétesés képét mutatva folytatódik.

Mivel nem akarják megszavazni az 1 milliót ezért,a hisztiből átváltott zsarolásba, amennyiben nem kapja meg a keretet nem lesz költségvetés. Az ülés humoros része, hogy a polgármester ma amerikai tehenészlánynak öltözött

5 perc szünet

A szünet után "talán úgy látja, hogy nem fog szavazni" a Meggyes javaslatáról, azt Ő befogadta. Kiderül, hogy nincs 1 millió, ezért Tétényi visszavonta a költségvetést, bezárja a testületi-ülést, majd zárt ülést rendel el. Káosz!

Maradnak a kátyúk a FIDESZ-Tétényi sötétség!

 

Harvay Péter

 

http://civilhetes.hu/Tetenyi-amerikai-tehenesz-lanynak-oltozve-hisztizett-a-kepviselo-testuleti-ulesen

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr865846443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

képviselő testület, meg a kurva anyjuk, ne az emberek adójából élősködjenek, meg játszanak hivatalnokosdit, politikuskodni, hanem takarodjanak dolgozni a flextronicsba dolgozni, vagy bánom is én, aztán ha utána még késztetést éreznek a képviselgetésre a saját pénzükből, akkor utána osztogassák el a saját, tulajdon pénzüket nyugodtan.

az önkormányzatokat, képviselőtesztületeket fel kell számolni - ezek ma magyarországon a korrupció egyik melegágyai.
süti beállítások módosítása