HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Párom kolléganője tavaly kapott SZÉP kártyájára 36.000 forintot, amit idén május közepéig el kellett költeni. Mivel ő nem teheti meg, hogy elmenjen valahová nyaralni, gondolta meghívja a családunkat egy ebédre valahol a városban.

A múlt héten elmentünk egy étterembe, mert ha nem használja fel időben a keretet, akkor a bank vissza fogja utalni a cégnek. Nem volt mindegy, hová megyünk, mert a vállalat által „adott” pénz „szabadidő”-re volt fordítható.

Kellett keresni egy olyan éttermet, ahol szálláslehetőség is van, ezért el tudják fogadni a kártyát. Tudtuk, hogy a városban van egy ilyen étterem, hát oda mentünk.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy az asztal negyedét elfoglalja az evőeszközök tárolására szolgáló edény, a terítő és a poharak foltosak, egy gesztenyepürére fél órát kell várni, az étel pedig nem a legjobb.

Mivel csak az összeg felét költöttük el, tegnap újra ebédelni indultunk, de a tapasztaltak miatt nem akartunk újra a múlt heti étterembe menni.

Nyakunkba vettük a várost, hogy keressünk egy másik olyan éttermet, ahol elfogadják a kártyát. Találtunk egy olyat, ahol a személyzet kedves volt, a kártya viszont nem felelt meg a kívánalmaknak. Több éttermet bejártunk, de sehol sem jártunk sikerrel.

Az utolsó helyen, ahová betértünk elfogadták volna a kártyát, de – bár volt legalább öt üres asztal – csak egy óra múlva lett volna szabad hely.

Nem maradt más választás, vissza az előző heti helyre, ahol lefogyasztottuk a maradék összeget a kártyáról. Az étel nem volt jobb, mint az előző héten, a rántott hús belseje kimondottan rózsaszín volt, de legalább el tudtuk költeni a cég által nyújtott támogatást, mielőtt még visszaadta volna neki a bank.

Feltételezem, hogy a nagyvállalat nem azért ad pont „szabadidős” tevékenységre költhető keretet, mert tudja, hogy dolgozói azt nem igazán fogják tudni elkölteni és legrosszabb esetben visszaszáll hozzá. Azt sem hiszem, hogy szándékosan olyan cafeteriát nyújt dolgozói számára, amit Esztergomban csak bizonyos helyeken lehet használni.

Mehetne a melós SZÉP Kártyájával múzeumba, vagy sportolni is, de bármilyen hihetetlen, az Esztergomban dolgozók nagy része valószínűleg jobban szeretne végre enni egy jót, mint elmenni egy múzeumba.

http://civilhetes.net/velemeny/szep-tura-esztergomban

Címkék: VÉLEMÉNY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr466120025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása