HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Orbán milliárdos kisvasutat építtet, de nem engedi meg, hogy az éhes gyerekek egy kiflit egyenek!

A gyerekek éhezése, nem egy színházi előadás része, hanem a brutális valóság a 21. század Magyarországában.


Forrás: tani-tani.info

Az a mérhetetlen cinizmus, amivel a Fidesz és a KDNP nem engedte tárgysorozatba venni a törvénytervezetet, kristály tisztán mutatja, hogy ez egy maffia állam, ahol csak és kizárólag a bandatagok juthatnak bármihez.


Forrás: tani-tani.info

Mivel Orbán világába nem tartoznak bele a gyerekek, - mert közvetlenül elvenni tőlük semmit nem lehet, szolgálatot nem tesznek, adni meg nem akar-, ezért a csahosait ráállította erre az aljas színjátékra. Az világosan látszik, hogy Orbánnak semmi sem szent, semmi sem számít ami az ő nagyon szűk világán kívül rekedt.


Forrás: tani-tani.info

Képes majd' 1 millárdért 3 megállós kisvasutat építeni, de nem képes egy kiflit adni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr948049388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Értem én, hogy szabadság van, és szabad kritizálni, meg azt is, hogy OV nem szimpi, meg azt is, hogy van is elég a rovásán, de azért nem kellene mindent összehordani. A képeken látható gyerekek elég jól tápláltak. Ha így néznek ki nálunk az éhezők, akkor mi vagyunk a túlsúly világbajnokai. Ha már vádaskodunk, legalább annyi alaposság lehetne a szerzőben, hogy sovány gyerekeket mutat, bár az sem bizonyítana semmit, mert sovány gyerekek is vannak, ha másutt nem, hát Szomáliában, de ez egy fotóról amúgy sem derül ki.

Ha a valóságról is szeretnénk beszélni, akkor meg kell említeni, hogy ha akad is egy-két kósza eset, általában csak azok a gyerekek éheznek Mo-on, akik szülei elisszák a kenyérrevalót. Ezen pedig nem kormányváltással lehet segíteni.

Miért nem lehet olyan kritikákat megfogalmazni, amelyikeknek van értelmük?
süti beállítások módosítása