HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Mint azt mindenki észre is vehette, ma Esztergom egész területén nappali világosság van. Még oda is beviláglik, ahol máskor korom sötét szokott lenni. 

Na nem azért, mert kijavították a közvilágítást, az még várat egy kicsit magára. Egyszerűen csak délelőtt fél tíz van. Csodálatosan süt a nap, a fény onnan származik.

A közvilágítás azon „kevés” dolgok közé tartozik, ami Esztergomban nem működik tökéletesen, sőt inkább tökéletlenül nem működik. 

A minap a Vaskapuban jártam, ahonnan lenézve a városra, azt láttam, hogy van körülbelül tíz utca, ahol minden lámpa rendesen világít. Néha látni a kosaras autót a városban, de van kevés alkalom, amikor fel is van emelve valamelyik oszlophoz. 

Van egy telefonszám, ahol be lehet jelenteni a lámpák meghibásodását, de tapasztalatom szerint felesleges. Január 28-án kilenc óra körül jelentettem be a lépcsőházunk előtt akkor már hetek óta nem működő lámpát, a férfi a telefonban azt ígérte, hogy utána fognak nézni. Lehet, hogy meg is tették, de a lámpa azóta sem működik.

Előtérben a rossz, hátrébb pedig egy működő lámpa
Előtérben a hibás, hátul pedig egy működő lámpa

Vannak olyan helyek, ahol nincs ilyen probléma, már ki is cserélték a régi, drága izzókat energiatakarékos LED-es szerkezetre. Azokban az utcákban sem sokkal erősebb a fény, mert a LED fénye töredéke a hagyományos izzóénak, továbbá a legtöbb ilyen utcában csak egy lámpa működik. 

Vannak még problémái Esztergomnak a világítással, viszont amíg megoldódik van fény nappal, legyen elég! Ne reklamáljunk, mert azt Esztergomban nem lehet.

 

Horváth Norbert

 

http://civilhetes.hu/egesz-Esztergomban-vilagos-van

Címkék: Esztergom VÉLEMÉNY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr635830396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása