HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Tegnap egy olvasónk küldött néhány fényképet az Esze Tamás utca és a Bánfi Lukács út (Bánomi áttörés) közötti parkolóból.

Életveszély

Elektromos szekrény távolról

Elektromos szekrény közelebbről

A képeken az látszik, hogy egy elektromos biztosíték szekrény ajtaja tárva nyitva van. A szekrény körülbelül másfél méter magasan helyezkedik el, egy nagyobb gyermek kényelmesen eléri.

Szabadon lévő sarúk 

Mint látható, a kábelek sarui szabadon vannak, ami zárt szekrény esetében természetes is. Ez a szekrény viszont tegnap nem volt bezárva. 

Reggel

Ma reggel elmentünk arra, hogy megnézzük, a szekrény be van-e már zárva. Nem volt. Az ajtót ugyan becsukta valaki, amit a gyermekek nevében is köszönünk, de lakat még ma reggel sem volt rajta. 

A cikk írása közben felhívtuk az áramszolgáltató hibabejelentő telefonszámát, ahol a kedves hölgy elmondta, hogy ott valószínűleg nem is lesz lakat, mert ezt a hibát már tegnap bejelentette valaki, szerelőik kint voltak és be is zárták a szekrényt. A hiba rendben ki lett javítva.

Utánanéztünk

Miután letettük a kagylót autóba ültünk és visszamentünk a szekrényhez. Amit láttunk, az nem volt túlságosan meglepő, az ajtón még mindig nem volt lakat. Próbáltunk rájönni, hogy lakat és bármilyen kulcsos retesz híján mi gátolhatja meg, hogy bárki kinyissa, de nem találtuk a megoldást.
Miután ebben az ügyben sem számítunk szakértőnek, teljesen laikusként szeretnénk megjegyezni, hogy ez a szekrény bizony úgy tűnik, hogy nem lett bezárva. A kíváncsi gyermekeket csupán egy pánt védi meg a végzetes áramütéstől.

Csukott, de nem zárt!

Hiányzik a lakat.

Kérjük a zárakhoz nálunk jobban értő olvasókat, hogy mondják meg nekünk, milyen módszerrel van ez a szekrény elzárva a kíváncsi szemek és főleg kezek elől?

 

A szerkesztőség

 

http://civilhetes.hu/nyitott-elektromos-szekrény-Esztergomban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr45870802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása