HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A CIVILHETES-en korábban megjelent cikkben már beszámoltam arról, amikor először szót emeltem a Schweidel József utcán közlekedő gyári buszokkal szemben.

Néhány nappal később, amikor az Irodán jártam, a városháza egyik köztisztviselője azt mondta, hogy valóban nem járhatnak arra a buszok és az autógyár vezérigazgatójának két évvel ezelőtti nyilatkozata szerint nem is járnak. Személyes közbenjárását ígérte az ügyben.

Április 28-án megkerestem a város weboldalán azt a testületi ülést, amelyen 2012. február 24-én „Esztergom Város forgalmi rendjének módosításával kapcsolatos döntés” címmel elfogadásra került a 20-as naprendi pont.

Az Ipari parkban levő cégek dolgozóit szállító buszok (kivéve a helyi járatos buszok) kerüljenek elterelésre a Dobogókői útra és a Praktikernél jöjjenek vissza a Suzuki gyárhoz.

Egy tegnapelőtti email váltás szerint az ügyben azóta sem történt előrelépés, az alábbi videón látható, hogy a buszok továbbra is a vitatott útvonalon járnak.

Érthető a telepen lakók kérdése, ha egyszer van egy rendelet arról, hogy a buszoknak nem szabad erre közlekedniük, akkor ők miért nem pihenhetnek? Miért terhelik az utat, amelyen később az ő autóik fognak tönkremenni?

Ezúton is kérem a Tisztelt Hivatalt, hogy tegyenek végre valamit az itt lakók érdekében!

 

Köszönettel: Horváth Norbert

 

http://civilhetes.net/velemeny/mikor-tortenik-mar-vegre-valami

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr506132844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása