HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

A Fidesz tegnapi fölényes győzelmével bebizonyosodott, hogy Magyarországnak nincs szüksége demokráciára.

dem.jpg

Az otthon élő magyarok megerősítést kaptak arra, hogy boldogulni csak külföldön lehet. A külföldön élő magyarok megerősítést kaptak arra, hogy Magyarországnak nincs szüksége rájuk. Külföldön jobban élnek, könnyebben boldogulnak és sokkal jobban megbecsülik őket és gyermekeiket.

Jobban megbecsülik külföldiként, mint hazájuk saját állampolgáraként. Ausztriában a havi fizetésedből eltarthatod a családodat. Az állam a családokat gyermekenként 180 €-val segíti, nem pedig bünteti őket. Az üzemanyag olcsóbb mint hazánkban. Az élet a fizetésből megoldható. Ha szabadságra mész nem büntetnek azzal hogy kevesebb fizetést kapsz, hanem ugyanannyit, mintha dolgoznál. Az Ausztriában dolgozó családfő még akkor is több fizetést visz haza, mintha otthon dolgozna, ha a hónap minden hétvégéjén hazautazik. Magyarországon továbbra is működik a demokrácia. Lehet szavazni, lehet választani. Aki az egypártrendszer ellen szavaz, az nyugodt szívvel elhagyhatja hazáját.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr496786393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hattyúdal 2014.10.13. 10:54:08

A rendszerváltozás masszív hazugságait rejtő lomblevél mára esett le teljesen. A demokrácia első 20 éve arról szólt: a baloldal és a jobboldal versengett ki a nyugat jobb tanítványa, ki a szakértőbb, ki képes hűebben teljesíteni a nyugat parancsait. A...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, nem éppen. Totálisan rossz következtetés. A magyaroknak nem demokráciára, hanem ballibekre nincs szükségük.
A demokrácia nem egyenlő a baloldallal.
süti beállítások módosítása