HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Orbán Viktor az új magyar Mátyás király?

orban-viktor.png

Egy remegő Fidesz belsőkörös informátorunk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy az Orbán Simicska háború valóságos. Orbán egy szolnoki találkozón állítólag magából kikelve üvöltött Nyerges Zsolttal, a Közgép elnökével.

Amennyiben a hír igaz, akkor ebből városunk is profitálhat, mert megnyílik annak lehetősége, hogy az Esztergom-Budapest vasútvonal beruházását független szakértők megvizsgálhassák és az elvégzett munka valóságtartalmát megállapítsák.

Ha ebben az esetben is olyan gyors és határozott lesz az intézkedés, mint a civil szervezetekkel szemben, akkor várhatóan látványos akciók lesznek a magyar infrastrukturális beruházásokkal kapcsolatban.

Vérlázító, ami a városunk környezetében zajló beruházások kapcsán történik, hiszen a környezeti kárelhárítás minimumát sem tették meg, konkrétan a szemétre dózerolták a földet, az árterületre épített  kompkikötőnél. Az egész város tudja, hogy az árvizek során az épülő kikötő teljes területe víz alá kerül.

Reméljük, hogy a miniszterelnök most már nem csak a pártja kétharmadával fog foglalkozni, hanem rendes Mátyás királyként helyre teszi a bojárokat és nem csak a stadionok készülnek el határidőre és jó minőségben, hanem a térségben tízezreket érintő vasútvonal, városunk árvízvédelmi és csatorna rendszere is.

Romanek Etelka programját átbeszélte a miniszterelnökkel, akitől jóváhagyást is kapott rá. Orbán Viktor reálisnak és végrehajthatónak mondta a programot, amit ugyan a város lakóival nem osztottak meg tartalmilag, de szerkesztőségünk bízik benne, hogy minden pontja a városunk fejlődését szolgálja majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr576790511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása