HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Kivel harcol Magyarország?

Olyan országokkal áll "harcban"az Orbán vezette Magyarország, ahol a fővárosok és az üzelti-ipari központok GDP-je egyenként magasabb vagy nagyon közeli Magyarország GDP-jéhez. Ezekben az országokban, kivétel nélkül liberális demokrácia működik.

Magyarország jelenlegi "partnerei" GDP-je elmarad a liberális demokrata országokétól.

Tények

Peking (366,3 milliárd) GDP-je kisebb, mint Párizsé ($564 milliárd USD), Berliné (109,2 milliárd USD) közel annyi, mint Magyarországé (130 milliárd USD). - wikipedia adatok / és itt


Magyaroszág


Párizs


Berlin

Orbán verbális agressziókat hajt végre, amelyeknek reális következményei lehetnek, még mielőtt a verbális agressziót valós cselekedetekre váltaná.

Olyan érzete vanb az embernek, mintha Áder, Orbán és Kövér egy kétmotoros jachttal, teljes sebességgel akarná legázolni az Amerikai V. hadiflotta teljes hajóállományát. Amit éreznek, az fantasztikus lehet. Adrenalin növelő, de az első lövedék becsapódásánál az egész egy horrorisztikus történetté válhat. A baj nem az ő élvezkedésükkel van, hanem azzal a tízmillió utassal, akiket személyzetként visznek magukkal. Egyébként Orbán igazat mondott, ami történik, az valóban egy fülkeforradalom. Annyi gondolat és ész van az egészben, amely egy fülke problémamentes irányításához elegendő. Nem is férnek többen a fülkébe, mint ahányan vezetik a jachtot.

El tudom képzelni a becsapódás előtti utolsó mondataikat: "Viktor! Fantasztikus vagy! Soha senki ezt a magyar jachtot még ilyen bátran nem vezette!" Ők a mai Magyarország Dugovics Tituszai. Mivel már tudjuk, hogy Dugovics Titusz kamu, ők is reálisan kamuk lesznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr146878537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása