HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Miközben a liberalizmus tiszta szele járja be a Vatikánt, aközben itthon az illiberális demokráciák lehetséges fölényéről beszél Orbán. Külügyminisztere egy KGB-s vezérőrnagyot koszorúz Azerbajdzsánban, az illiberális diktatúrák egyikében.

20121011-angela-merkel-es-orban-viktor3.jpg

A magyarságunkra és annak különleges voltára játszik, a nacionalizmust úgy adagolja a társadalomnak, mint anya a köhögős szirupot gyerekének. Egy lényeges különbséggel, mert az anya gyógyulást akar, Orbán azonban csak így gondolja megtartani a hatalmát. A játékához társ a Magyar  Katolikus Egyház jelentős része, Kiss-Rigó püspök vezetésével. Orbán István királyt akar játszani, de közben nem jön ki belőle több, mint egy Szapolyai, mivel Ő sem értette meg, hogy mit jelent az iszlám előretörése és belevitte hazánkat a mohácsi tragédiába.

Orbán drámai módon megosztja az országot és a kiábrándultak tétlensége, az ellenzék totális tehetségtelensége elegendő arra, hogy a nem kicsi hívő csapata Őt hatalomba tartsa. Orbán presztízs veszteségéről ír a világsajtó, meg arról, hogy megbukott. Hát nem kedves álmodozók!

Orbán és rendszere ereje teljében van és nincs meg az erő és akarat, ami Őt a hatalomból kitaszíthatja. Egy a hónapokban megtartandó szabad választáson vélhetően újból megszerezné a kétharmadot.

Ferenc pápa felismerte, hogy vége az egyházának, ha a tényeket és a liberalizmust nem engedi be egyháza kapuján és nem lazít a sok buta dogmán, templomai üresek és értelmetlenek lesznek, nem jelentenek többet mint építészeti műremekek.

Orbán egyetlen szereplője lehet az unió autokratikus terének, Ő lehet az egyetlen törvényesen megválasztott diktátor, a fenegyerek, aki még az USA-val is szembe megy. Nem veszi észre, hogy miközben a magyar érdekekről beszél, kiszolgálja a német érdeket,  ezért nem lépett Angela Merkel, valamint az oroszt is. Mivel mindkét szereplő - természetesen más okból - elemi érdeke az amerikai befolyás csökkentése. Merkel nélkül nem lehetne ilyen bátor, Putyin nélkül viszont nem lesz pénzünk. Ébresztő ellenzék! Ébresztő Magyarország, átvernek minket, átverik Orbánt, és a következményeit mi állampolgárok fogjuk megfizetni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr936880055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A katolikus egyház túlélt már pár reformert.

Ezt is túléli, de valami sajátos bája van annak, amikor egy mesüge drukkol holmi liberális szelleteknek a hitközségből.
süti beállítások módosítása