HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

"Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le lesz vágva a keze"

- Pokorni Zoltán.

Pokorni_Zoltan_2010_aprilis.jpg

Pokorni elhíresült mondása, ha valósággá válna a tolvajok kézlevágásával kapcsolatban, akkor jelentősen javulnának a foglalkoztatási adataink, hiszen, közel százezres tömeg mehetne rokkant nyugdíjba, mert az egyik keze hiányozna.

Nem értünk egyet a fizikai csonkítással, nem értünk egyet semmilyen fizikai erőszakkal, de azért álljon meg a szekér, legalább lássuk, hányan vannak azok, akik egyetértenek Pokornival! A virtuális félkezűek országa lettünk, hiszen az elvakult és hívő Fidesz-rajongókon kívül mindenkinek minden tele van mindennel, de leginkább a kialakult ország állapottal, a kialakult és fokozódó szegénységgel, fenyegetettséggel. Vidák, Nyergesek, Giró-Szászok, Szijjártók, Rogánok, Kósák, Lázárok és még sokan mások rontják a közéletet.

Az a baj, hogy a virtuális félkezűek, nagyon is reális cselekedetek sorozatát hajtják végre.

Az első vonal a parlamentben ül és, mint egy rendes hókotró egy nagy téli havazáskor, úgy tisztítják az utat a „törvényesített korrupciónak”.

A második vonal a minisztériumokban várja, hogy az általuk megfogalmazott és beterjesztett javaslatokból törvények legyenek és a végrehajtás megkezdődhessen.

A harmadik vonal ott ül a tanácsadó és ügyvédi irodákban ugrásra készen a pénz begyűjtésre.

Iparosított lopás folyik cinikus propagandával, eltitkolással, félrevezetéssel, megfélemlítéssel. Ezért adjunk egy jelzést, hogy vannak még akik látnak és nem félnek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr516931657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása