HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

lost.jpg

Magyarország az enyém! Budapest az enyém! Felcsút lett az enyém!

Egy igazi amerikai történetnek indult, Orbán karrierje, mivel ifjú korában csak a Felcsúti Kanászkürtöt és a Fejér-megyei Hírlapot olvasta, nagy lett a világ neki. Pedig olvashatott volna mást is, hiszen minden lehetősége meg lett volna rá, idegen nyelven jól beszél, értelmes, gyors felfogású.

Méltatlan, ami vele történt, hiszen nem karanténba zárták, hanem a magát zárta, az által felépített zárkájába, a Felcsúti Stadionba. Senkit sem hibáztathat, nem fogott össze ellene a liberál-bolsevik-kommunista-zsidó-idegeszívű banda (már ha van ilyen), hanem egyszerűen bevezette magát a fogdába.

Orbán nem beteg, szerintem pszichikailag is rendben van, nem igazak a történetek, amelyeket terjesztenek róla. A hírekkel ellenkezőleg, csak annyi történik, hogy ő ilyen és ennyi. Nincs neki semmi baja senkivel, természetesen kivétel az, aki neki ellent mond, de többit könnyedén el tudja fogadni, egy pont van, amiben nem ismer semmilyen kompromisszumot, hatalmon akar maradni, akár bármi áron, ez még erénye is lehetne, ha nem gátlástalanul tenné, ettől a ponttól, csak az a kérdés, hogy mire van szüksége ehhez.

Most úgy gondolta, hogy jön fel a jobbik, tehát idegenellenesség kell, akkor az általa legjobb időpontnak vélt egységes európai kiállás idején mondott egy olyat, amiről azt gondolta, hogy egy üzenet, a Jobbikhoz átment szavazóknak. Nem mérlegelt, nem tudta magát elhelyezni abban a világpolitikai felállásban, amelynek része volt Párizsban, csak az itthoni hatalmi helyzetből indult ki, ez már nem mucsaiság, ez már felcsútiság!

Ez jellemhiba, képtelen felfogni, hogy egyetlen mondattal, lealázta a muszlimokat, vagy bármilyen vallást, vagy csak egyszerűen embereket, akik nem a mi kultúrkörünkhöz tartoznak. Nem csak szavazókat próbált megtartani vagy visszaszerezni, hanem egyben ellenséggé tette az eddig velünk békében élőket.

Erre az EMBEREKNEK semmi szüksége. Vélhetően a mondásában benne van a gyűlölet a Közel-Kelettel szemben, mert nem adtak a pénzükből, a nemzeti hülyeségeinkre.

Felcsútról úgy néz ki a világ, hogy ott a központ és ehhez kell másoknak kialakítani a viszonyt, ez ma igaz itthon! Nem igaz a gondolkodásán kívül eső politikai térre, szerintem arra sem gondolt, hogy a még annyira jelentéktelen miniszterelnök szavait is fordítják, mint ő, a világ nyelveire.

Felcsúton és még sok hasonló településen tapsolhattak és tapsoltak is Orbán kijelentéséhez, de a világ meghatározói döbbenten álltak ez előtt a bunkóparaszt, de igazából csak felelőtlen magatartás előtt. Ez az alul kulturáltság és haszonleső, egyszerű gondolkodás, a fejlett Európában elfogadhatatlan és éppen ezért megfizeti az árát a magyarság, határon innen és határokon túl.

Orbán nem fizet mást érte, csak politikusi létét, remélhetően fizikai teste és szelleme bezárul a felcsúti karanténba.

Jó volna már egy kis friss levegő!

Címkék: FIDESZ MAGYARORSZÁG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr177073581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lefordítom a cikket.

Nem elég, hogy a rohadék Orbán cigány paraszt suttyó származású, de még képes volt ellent is mondani az őt 25 éve felkarolóknak.

S az egész világ is ellene van, hiszen közismert tény, hogy a túlzott bevándorlással kapcsolatos problémák ismeretlenek nyugaton, ezeket csak Orbán találta ki.

De nem baj, a hét végéig biztosan megbukik, mert 100 emberből 99 utálja őt.

Ha meg mégsem, megírjuk ugyanezt a cikket jövő hét kedden és pénteken is.
@maxval bircaman szerkesztő: Így van. Megérdemeljük Orbánt mert a többség megszavazta (aki passzív volt és nem szavazott, az indirekt választotta meg).
süti beállítások módosítása