HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Orbán átíratta számláját a lányára, valamint az euróját svájci frankra?

679131.jpg

Sunyi a világ, sunyi pletykái lengik be a magyar politikát és benne a kormánypárt vezetőjét is, sokszor már bizonyítottan nem alaptalanul!

Lánya a világ egyik legdrágább iskolájában tanul - nem is kifogásolnám -, ha nem lenne az a cinizmus, amivel közlik velem, hogy az árát megkereste.

Az írás közben a svájci frank árfolyama 380 Ft! Az autóhitelesek fekete napja a mai, most válik világossá, hogy a hitelük marad, az autójuk ugrik, hiszen fedezetlen lett a hitel! Ezzel egy munkásember vagy egy sima irodai alkalmazott semmit nem tud kezdeni. Csődpolitika volt a devizahitel mentés, sokkal fontosabb volt a KÖZGÉP!

Szegény nyomoroncok, csak nyomorogjanak, úgy is „mindenki annyit ér, amennyije van”!

A média ezen az otromba kijelentésen túljutott, de azok nem, akik még képesek az internetet kifizetni, de már tüzelőre, élelemre alig jut nekik. Szegény emberek szórakozása lett a net, nem maradt más nekik, hiszen az utolsó öt évben a hatalom minden emberséges lehetőséget elvett tőlük. Közmunkássá alacsonyították őket, a jövő délibábját is megvonták tőlük. Szegregált iskolákba kényszerítik a hátrányosokat, maguknak meg drága egyházi iskolákat nyittatnak. Csoda, hogy Krisztus nem esik le a keresztről, látván ezt a szellemi és anyagi dölyföt.

Ezt tetézheti be a valutaváltás, mikor egy nap alatt bárki, aki tudott róla, megduplázhatta illegális(?) vagyonát. A gáz szállító cégnek, amelyben Garancsinak (az egyik tulajdonos) vélhetően hatalmas betétje van, ha időben kaptak információt, iszonyatos nyereséget termelhetett egy tollvonással.

Lehet, hogy fikció az írás, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr747076675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem Orbán azért volt Svájcban, hogy megfenyegesse a svájci jegybank vezetőségét. Ugyanis a KGB a rohadék Orbán kezébe adott kompromitáló adatokat fő svájci bankárokról.

A kompromátumokkal Orbán ultimátumot adott Svájcnak: véget vetni az átfolyamgátnak vagy ellenkező esetben a terhelő adatok megjelennek a Magyar Hírlap január 16-i számában.
@maxval bircaman szerkesztő: Ne viccelődj Orbánnal. Azon túl, hogy illetlen (sértő!), te is tudod, hogy a kompromittáló adatok főleg a CIA és nem a KGB kezében vannak (és egyik se adná át Orbannak, nehogy kompromittálódjon a kíváló magyar külpolitika).
süti beállítások módosítása