HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Égbe kiáltó disznóság, Sopronban Orbán Viktor azt mondta, hogy ő adott utasítást arra, hogy a bróker cégtől az állami befektetéseket vonják ki.

Fantasztikus ötlet, úgy néz ki mintha Orbán megvédte volna az állam vagyonát, a zemberek tulajdonát biztonságba helyezte.

Nekem viszont meg úgy tűnik, hogy előidézett egy csődhelyzetet azzal, hogy 20 milliárdos nagyságrendben kivonatott pénzt egy vállalkozásból. Orbán felelőtlen, mert nincs tisztában azzal, hogy a kijelentése egyben azt is jelenti, hogy olyan információ birtokában volt, amivel csak bennfentesek rendelkeztek, ezt az információt felhasználva előnyhöz jutatta Szijjártó szervezetét.

Ki adta az információt és mikor Orbánnak? Honnan eredt az információ, Tarsoly Csaba súgta, vagy a szolgálatok valamelyike?
Vagy egyszerűen csak a Nemzeti Bank elnöke?
Nagyon nem mindegy, mert ha nem a szolgálatoktól érkezett az információ, akkor Orbán bűnrészes a csődben, hiszen négy napig nem intézkedett.
Amennyiben a szolgálatok gyűjtötték be az információt, akkor annak szakmai helyessége korlátozott, akkor viszont milyen alapon borította fel a Quaestort?

Ezek után még mindig marad a kérdés, hogy kinek szólt, hol van a lista azokról, akik az utolsó négy napban vették ki a befektetésüket, ezzel további spirált előidézve. A rendszerváltás utáni időszak brutális hatású jelensége Orbán bejelentése.

Meggyőződésem, hogy Szijjártó balfácánságát próbálta védeni! Amennyiben az az igazság, hogy nem ő adott utasítást, akkor hazudott, ha ő adott utasítást, akkor még az sem kizárt, hogy bűncselekményt követett el, mert korlátozta a versenyt.

Szomorú lett a kétharmad hatalma, mert öntörvényű gátlástalan emberek hada lepte el az országot.

 

(Fotó: kisalfold.hu)

Büki Ervin

civilhetes.net

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr107304436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"hol van a lista azokról, akik az utolsó négy napban vették ki a befektetésüket"
Nyugi, az már le van darálva. Orgován Béla vezérigazgató egyik első intézkedése lehetett.
süti beállítások módosítása