HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Tudj meg többet, kattints a részletekért!- eddig a kormány fizetett hirdetése a Facebook-on.

Jelenleg 230 hozzászólás van a bicskanyitogató poszt alatt, 94 lájk, amit nyilván azok a reform-szimpatizánsok nyomtak, akik a következő este teletrollkodják a 230, többségében nem-tetsző hozzászólást. Rejtély a 23 megosztás. Szemezgettünk a kommentekből.

"Sajnos működnek, a fene egye meg! Egyre több gyerek éhezik!"

" Magyar Reform: Kell A sittes, Tolvaj, Rabló, Pedofil, Gyilkos és társai börtöntöltelékeknek a mobil telefon?! 3 éves előfizetéssel? Mi lesz ebből, szanatórium??? Hát persze, müködik a magyar reform."

"termelitek a szűk gazdag réteget, a többi meg minimálbér meg 28000 ezer."

"Beveszitek ezt a sok maszlagot! Közben eladják a talpunk alól a földet, a fejünk felől meg a tetőt! Összefoglalva az ORSZÁGUNKAT!!!!"

"A KDNP Istene verje meg őket!"

"szégyen hogy ehhez a hazugsághoz adtad a képed kilora megvett a fidesz benneteket"

A következő hozzászólást kihagyjuk, mert ahhoz képest a geciző-Simicska csak simogatta a magyar nyelvet.

"A reform működik, a MAGYAR döglődik!"

"Milyen reformok ? Olyanok nincsenek, melyek a többségnek lennének jó"

"Vérlázítò amit a magyar kormàny összehazudik, az is szégyenfolt hogy a legtöbb magyar csak facebookon ad hangot, vagy szelídbe szabott tüntetéseken skandál el egy- két mondatot, de a lelke mélyén mindenki tart. De itt helyben az első felmerülő kérdés: hogy van bőr a pofàjàn magyar nőknek és férfiaknak az arcukat adni ehhez a mocsoksàghoz? Ja hogy fizettek érte... Summàzva: gyalàzat!"

Jöjjön már egy olyan hozzászólás, amely a magarországi reformokat élteti!

"Akinek ez reform az marha...tolvajlás!!"

"Bűn szervezetek mióta hirdethetik magukat a Facen?"

"A reformok a rendszerváltás óta elmaradtak......az egészségügy romokban.....félmilliónál több kitántorgott fiatal külföldön.........éhezők hada itthon......létminimum alatti bérek.......hamisított béradatok a médiában........nincs magyar termékvédelem.........halmozott adók........külföld teszi el a honi termelésből származó hasznot......elöregedő nemzet.......sorolhatnám reggelig.......NÉZZ ÉS GONDOLKODJ !!!!!!....ideje lenne a NÉP közé menni és konzultálni !!!!"

"Dettike mihez adod a neved?"

"A REFORM náluk a megszorítások összesített neve."

"Tönkretett kisboltok, ellopott földek, romokban heverő korházak, 500.000 kivándorolt munkanélküli, államadóság soha nem látott magasságokban,stb. sorolhatnám estig!!"

"+még az elloptt magánnyugdíj pénztárban lévő 3000 milliárd, a nav-nál eltüntetett 3600 milliárd, a devizahitelesek uzsorakamata... a külföldre kivitt, bankokban elhelyezett és külföldön alapított vállalkozásokba pumpált magyar nép vagyona. Hogy rohadnának meg a közmunkahelyeikkel, PAKS II, a grippen és helikopter flottájukkal , Felcsúttal, a stadionjaikkal együtt!!!!!"

"Helyes csajszi.... smile hangulatjel  A többit leszarom, a kormánnyal együtt."

"Sikerült talpraállítani az egészségügyet, a közoktatást, a közbiztonságot, megoldani a cigányság helyzetét, nincsen már szegénység, több a bevándorló, mint az elvándorló, stabil a forint, egekben jár a GDP, az egész világ már minket irígyel, jól lesz végre hátradőlni, és élvezni..."

"Ha működnének, akkor mi a bánatnak költenek a reklámozásukra több száz millió forintot?"

"tudjak meg többet?! Bőven eleget tudok az ország nagyrészével együtt ahhoz, hogy ezt az egész bagázst azonnal le lehessen tartóztatni és életük végéig börtönbe zárni. Felfoghatatlan, hogy ennyi nyilván való és bizonyítható gaztett elkövetése ellenére miért nem történik meg!"

Továbbra sem jön a várva várt reform-melletti hozzászólás

"Sándor Máriát meghurcolják, mert védeni merte a betegek és a nővérek érdekeit? Ez volna a működő reform?"

"Herr Orbán.Kár,hogy anyádék arra a 10 percre nem sétálni mentek...
Vagy helyetted inkább kissámlit csináltak volna.Annak legalább haszna is lenne"

"Most már tudom,hogy jobban élek,hiszen olvastam."

"Anyádmüködik"

"Nem is tudtam, hogy itt reformokat hajtottak végre. Én eddig úgy hallottam, hogy szabadságharcot vívtunk és győzött is a vak komondor."

..és akkor, elsőre úgy tűnt, megvan az első dícsérő hozzászólás - de mégsem

"Csak így tovább miniszterelnök úr! Vicceltem. Hogy baszna meg egy talicska majom, te hazaáruló szaréletű nyikhaj!"

"Szerintetek, ha állandóan ezt súlykoljátok, elhisszük? Hát, nem! Kár volt erre költeni, inkább adtátok volna oda az éhes gyerekeknek! Harácsolósbanda pfuujjjj!"

"Az egészségügy és oktatásügy lenne a legfontosabb. Ott miért nem ?" --> „Nézze, milyen országban élne szívesebben? Ahol a miniszterelnök szigorúan betartja a költségvetési szabályokat, de a gazdaság stagnál, romlik, vagy egy olyan országban, ahol a gazdaság virágzik, növekszik, de a miniszterelnök költ a hobbijára?” - ezt Balog Zoltán mondta el annak kapcsán, hogy a magyar nép fizeti Orbán viktor milliárdos hobbiját. Balog végre kormányoldalról is kimondja,-ennek az eszetlen pénzszórásnak nincs célja, nincs értelmes magyarázata azon kívül, hogy Orbán Viktor kedvét leli benne. Sajnos a közoktatás vagy a felsőoktatás például nem érdekli. Ez kellemetlen balszerencse ha érdekelné, akkor iskolákat meg egyetemeket építene hobbiból.

Még nagyon sok hozzászólás van, a mi böngészésünk itt véget ér. Az biztosan látszik, hogy a kommentelők nagy többségének (többről van itt szó, mint kétharmad) elege van a súlykolásból és a közpénzen reklámozott sikertörténetekből, az agitpropból. Magyarország működik, csak nem a Fidesz-kormánytól, hanem attól a nagyon sok nélkülöző embertől, akik nap, mint nap felkelnek és elmennek dolgozni!

Mi mással, illetve ki mással zárhatnánk ezt a böngészős cikket, mint a működő Magyarország miniszterelnökével, ahogy Tusványoson szemmel láthatóan nagyon meg van elégedve a munkájával.


Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr327698916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feltételezem, hogy a fellelhető kommentek közül a legjavát válogattad ki. Ez el is várható egy magára valamit is adó posztertől.

Ami azonban feltűnő az idézetek böngészése során, hogy egyetlen tényszerű, tárgyilagos, túlfűtött érzelmektől mentes, konstruktív hozzászólás sincs. Ha felületes lettem volna, és mégis lenne egy-kettő, nos sokat az sem szépítene a lényegen.
Természetesen nekem is van politikai nézetem. Úgy szoktam fogalmazni, hogy pártpreferencia nélküli jobboldali vagyok. Értelmes olvasó érti, hogy ez mit jelent, a többivel meg nem szeretek vitatkozni. Sok kritikám van a kormánnyal szemben, amik tárgya vagy védhetetlen, vagy nagyon komoly magyarázatra szorul(na). Most sem szeretném védeni a tevékenységüket, de ezek a "hozzászólások" nem értelmes kritikák, csupán együgyű fröcsögések.

Csak néhány kiragadott példa:

1. A populizmus, a politikai túlkapások a közélet részei. Nem tartom jónak, de a tömegek ezt jobban értik, mint a józan érveket, tehát a politikusok csupán alkalmazkodnak a buta tömeghez. A társadalom jelentősebb többségére hatnak a kívánt irányba, mint amennyinél kinyitják a bicskát a zsebben. Ebből az következik, hogy célját tekintve eredményes még akkor is, ha más konzumidiótáknál meg elgurul tőle a gyógyszer. Nem gondolhatja senki komolyan, hogy ha nem lenne hozadéka, akkor is csinálnák.

2. Az egész politikai közélet közpénzeken él. Van ugyan különbözőség a választási eredmények szerint, meg vannak visszaélések is, de ettől még közpénz az ellenzék léte is. Ebből az következik, hogy az ellenzéki rendezvények is közpénzből vannak finanszírozva, és bár ezt ezeken az eseményeken nem szokás hangoztatni, de némi demagógiával mondható úgy is, hogy ezáltal a kormánypárti szavazók is fizetik az ellenzéki hangosítást. Na és akkor mi van? A politikai eszközök finanszírozásának lebegtetése egyszerűen hülyeség. Markáns magánpénzes támogatást elkövetők: Sorosék, Simicska, Széles, stb. Annak az az eredménye, hogy előbb-utóbb szeretnének valamilyen formában hozadékot az ügyből. Érdemes elgondolkodni, hogy miért csak a Fidesznél lett a "visszaszármaztatásból" konfliktus. Nem mintha jogos lenne, vagy különb mint más pártok, de a jelek szerint itt azért van egy bizonyos, ha mégoly komoly is, pofabőr-vastagsági maximum, amit bizonyos szereplők nem akarnak tudomásul venni. Amikor nem volt, akkor épült két nagy domb között óriásviadukt, pedig szakmailag elég lett volna egy nagyobb tereprendezés, meg egy nagyobbacska híd kb negyedéért. Meg ilyen volt a lapos dombok alá "fúrt" sztrádaalagút is, ami fölül csupán a hegy hiányzott. Magyarul nem mindenütt van pofabőr-vastagsági maximum.

3. Már sok helyütt írtam róla, itt csak pár szót a kivándorlásról. Ez nem kitántorgás. Nem nincstelenül menekülnek az életüket féltve egy őrjöngő politikai csürhétől minél meszebb, hanem anyagi többletekért lépnek le, mert megváltozott az emberek értékrendje. Közelebb került a haszonállathoz, mint a nemzetalkotó személyiséghez. Fontosabbak számára a személyes anyagi érdekek, mint a gerincesség, lojalitás, elkötelezettség. Sajnos ezek is olyan fogalmak, amiket csak az ért, akinek kár elmondani, de azért néha mégis megteszem. Hátha...

Én olyasfajta kirtikát tudok komolyan venni, ami valahogy úgy szót, hogy: ME úr! Ön a választásokon hangoztatott nézeteivel, és kitűzött politikai irányvonalával szemben tesz intézkedéseket. Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy ezért és ezért nem alkalmas az önre bízott feladat ellátására, ezért nyomatékosan felszólítjuk, hogy hagyja el a posztját!
A "Gipsz Jakab takarodj!" csürhezaj nem komolyanvehető, mert tárgyszerűtlen, kocsmahangvételű, idióta. Ha én lennék a "kritizált", én sem venném komolyan.
süti beállítások módosítása