HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Gyurcsány liberális, de csak addig, amíg az érdeke! Baloldali meg már nem tud lenni mert ott már lelepleződött!

Sosem volt a nagyobb szükség a valódi liberalizmusra hazánkban, mint a mostani időszakban, de nem egy ilyen szoci mázzal leöntött hazug liberalizmusra, amit Gyurcsány ránk, mint polgárokra akar ráönteni.

Nem szeretem Gyurcsányt, sőt nagyon nem szeretem, valamikor talán tiszteltem, de ezt ő mára már megszüntette. Mivel közel húsz éve figyelem a mozgását, sokszor beszéltem vele, talán képes vagyok összeszedni néhány gondolatot, ami hasznos, lesz ahhoz, hogy a baloldalt megvédjük kártékony és hosszútávon ható akna munkájától.

Gyurcsányt csak szeretni és nem szeretni lehet, hiszen megalapozott tudása nincsen, amit igazán tisztelni lehetne, viszont vannak kitűnő képességei, ilyen a gátlástalan politikai kalandorság, a pillanat maximális kihasználása és kiélvezése, a kíméletlenség, a beteges nárcizmusából következő összes személyiségi zavar, amely egyetlen dologra teszi képessé: Orbán NER-jének bebetonozására. Képtelen megérteni, hogy minden szereplése a baloldalt beszorítja az alá a szint alá, amit az ő elfogadása, elviselése és megtűrése megenged.

Orbán szerintem megint hátradőlhet, Ferencünk jön a kormánydöntéssel, annak feltételeivel és a mára már beteges, de a baloldalon ható "összefogásosdival".

Ez az egész koncepciója és politikája eddig eltüntette az SZDSZ-t, majdnem elsöpörte az MSZP-t, kétharmadot csinált a Fidesznek kétszer, megbuktatta, Lendvait, Mesterházyt, próbálja Tóbiást, értelmetlenül kinyírta a párt derékhadából minden általa öregnek tituláltat, s az egész magyar sajtót a ballib oldalon bemanipulálta.

Gyurcsány nem baloldali, Gyurcsány, Gyurcsány oldali, durvábban az Apró-klán oldali, nem Magyarország párti, hanem Gyurcsány párti. Ő csak is a személyes sikerében tud és képes gondolkodni, hiányzik belőle a szolidaritás, az empátia!

Hihetetlen jó színész a pillanat színésze, zsonglőr és beszéd mániás, bármit beáldoz öt perc szereplésért és bárkit a talpon maradásért.

A baj csak az, hogy kisded játéka sok okos ember által támogatva, lehetetlenné teszi Orbán eltávolítását, sajnos Gyurcsánynak már az is elég, hogy ő legyen az Orbán elleni általa elképzelt blokk vezére, mégha a Fidesz marad is akár száz évre. Remélem, hogy az ébredező MSZP nyugodt politikával oda teszi ahova való, a jelentéktelenség zűrzavaros semmiségébe!

 

(Címlap: Forrás: nepszava.com)

Csiripa Sándor

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr818014329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olvass Majom!Tóbiás végleg a sírba tette az MSZP-t
...A nyugdíjvagyon ellopása, a szociális kiadások drasztikus megkurtítása, a vasárnapi zárva tartás és a miatta kirúgott több ezer dolgozó, a közmédiának csúfolt fideszes hazugsággyár, a gigantikus Putyin-hitel, a 80 ezer nettóért güriző ápolónők, a százmilliós palotákkal villogó zseléhajú gazemberek, az elzabrált trafikok, a fideszes brókerbotrány, a belvárosi Rogán-maffia által szétlopott ingatlanvagyon, a Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és a Tiborcz-fiú zsebébe lapátolt adófizetői milliárdok… - egy tisztességes országban EGYENKÉNT is kormánybuktató témák lennének.Nálunk viszont a normális ügymenet részei, mert a „legnagyobb ellenzéki párt” megszűnt ellátni azt a funkcióját, amire megbízást kapott. A Fidesz zavartalanul végezheti az ország ipari méretű kifosztását, mert nincs, aki naponta nyolcszor beleverje a tolvajok orrát a saját piszkukba....Íme 7 bizonyíték, hogy az MSZP csúnyán lepaktált a Fidesszel! nyugatifeny.blog.hu/2015/04/20/7_bizonyitek_hogy_mszp_csunyan_lepaktalt_a_fidesszel?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare STB.Sötétség fájna ORDÍTANÁL!Asztalaviszta Kreténkém!
süti beállítások módosítása