HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Elnézem ezt a végtelen sikeres, magabiztos és felkészült nagykövetet akinek, még arra is van képessége, hogy a ruha nyakrésze szinkronizáljon a cipőjével. 

Sugározza a tudást és azt az őserőt amivel az amerikai elit kormányozza az országát. A nagykövet sosem szólózhat csak vészhelyzetben, ő az amerikai diplomáciai "kórus" tagja, akinek tevékenységét beleilleszti egy csapat, egy világhatalom külpolitikai rendszerébe. Colleen Bell ennek a "kórusnak" egyik kitűnő művésze, aki az oldal ajtón jött be a rendszerbe, de percek alatt felvette a fordulatot, és az állomáshelyén tisztán képes tájékozódni. Értékrendje világos és egyértelmű, számára a demokrácia, a verseny, a civil világ, az egyenjogúság , a jogegyenlőség, a korrupció ellenesség, a be- és elfogadás, a konzultáció, nem szavak halmaza, hanem egy élhető ország alkotmányos rendjének alapjai.

Colleen Bell megmondta!

Orbán nem érti ezeket a szavakat, csak a tartalmukat nem képes felfogni, ő a macsó kultúra felcsúti bajnoka ,egy igaz Pancsómacsó, az ötvenes évekből. Asszony a sparheltnél, a gyerekeknek kuss legyen, mindenki tartsa a pofáját, mert jön az ÁVH pardon a TEK.
Tudni akarok rólatok mindent, ezért kaptok egy darab igazolványt, amiben benne van minden, mert szerveimnek nincs idejük foglalkozni veletek.

Nem adok pénzt annak, akinek gondolata van és szabadon elmondja.
Elveszem a pénzt azoktól az intézményektől, ahol a szabad gondolatok csírája még meg van, megszüntetek egyetemeket, ahol a szabadelvűség még megtűrt.
Kifizetem a művészeimet, akik megfestik az én világomat, isteni magaslatokba emelem Makoveczet, hogy beláthasson az épületeibe azokon a lyukakon ahol víz befolyik. (Makovecz tér és épület látása egyedi és korszakos, de épületei üzemeltetése borzalom - a szerk.).
Orbán a történelemből a nagy portyázásokig felkészült, ő a Lehel kürtjének, Botondnak és a korban elkülönülő Búvár Kundnak (Zottmund lovag) a legendáira épít. A magyar tökösség, ez a fő vonulata, ezzel a gondolatvilággal száll szembe a világ legnagyobb hatalmával!

Miért is?

Mert ha nem ezt teszi, és nem húzza az időt, akkor nálunk is létrehozzák a független nyomozó ügyészséget és akkor kiürül a parlament, a minisztériumok jelentős része, nem lesznek testületek a városokban, polgármesterek kerülhetnek tömegesen a fogdákba!

Az elmúlt 6 évben felrúgtak mindent, ami a jogállami kereteket biztosíthatja, szégyenteljes közbeszerzések, eltűnt pályázati pénzek, közvetítő cégek a gázkereskedelemben, családi vállalkozás lett az ország vezetése. A joghoz, vagy az értékében nem azonos becsülethez ragaszkodó független szervezetnek igazi "gazdasági mészárlást" kellene végeznie.

Az ország fele nyomorban él, nincs biztos tüzelő és élelmiszer ellátása, mások meg szlovák és német rendszámú Ferrarikkal rohangásznak.

Hát ezt unta meg Amerika! Na nem azért, mert finnyás, hanem, mert kiszámíthatatlanok és kockázatosak lettek a magyar folyamatok, primitív őstulok szintjén álló külügyérünk osztja az európai tutit, nagyköveteket rendel be, meg a franc tudja, mit csinál, közben milliárdok zúgnak el nem létező kereskedelmi kirendeltségekre. Az egész magyar közélet jobban hasonlít Idi Amin Dada világára, - akit a fiatalok már nem ismernek-, mint Európára.

Colleen Bell nekünk és értünk beszélt!

 

(Címlap: MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely)

Büki Ervin

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr788036076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a nó egy korrupciós adásvétel révén csúszott le ide, mert eredetileg a bájos Szingapórt nézte ki magának a háborúnobeldíjas maki kampányába tolt millióiért.

Az pedig, hogy mit makog indifferens, mert még ők is azt hazudják, hogy demokrácia van.
Ha pedig az van, akkor ugathat amit akar.
Persze a poster is, mert csak ez számít:
kozvelemenykutaok.hu

Buktor után csak a nagy semmi van és ha jóbarátkodnak, a nagy semmi csak nő mögötte, mert nincs olyan magyar, aki a kuruc vérével azt csípné, amikor washinton, telavív, moszkva vagy brüsszel mondaná meg merre hány óra.

Ezért inkább jobb lenne ha a hazai "demokratikus" ellenzék összeszedné magát, mert ez a korrupt amatőr szappanoperakirálynő nem nyeri meg nekik a választásokat, olvasson fel bármilyen blődséget is.

Dolgozni kell és a zembereket kell képviselni, nem idiótizmusokat.
Akkor talán lesz aki benneteket választ.
Egyébként meg buktok, mint a lengyeleknél is sikerült.
süti beállítások módosítása