HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Lapunktól távol áll az oknyomozó újságírás, de nem tud eltekinteni ettől, ha a közéletünket borzoló esetekről kap információkat. Mivel az információk hitelességének ellenőrzése meghaladja lapunk kapacitását, ezért a személyiségi jogokra való tekintettel, a nekünk megküldött anyagokban szereplő személyek nevét megváltoztattuk. A valóság megítélése, a hatóságok és az állampolgárok dolga. Mi nem szeretnénk mást, mint azt, hogy a bennünket körülvevő politikai világ rendszereiben, olvasóink az eligazodáshoz szükséges információkra rátaláljanak.

Amennyiben bárki magára ismer, a közölt információkban, lapunk felajánlja, hogy véleményét megjelentetjük. Az információk megjelentetése egy folyamat kezdete, amely során reméljük, Esztergom közélete tisztulni fog. 

Hiába hozta nyilvánosságra az ügyészség Balogh József vallomását, amely szerint a korlátba verte felesége fejét, a kizárt fideszes képviselő ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, amely Terikével együtt a vak komondoron estek keresztül. A kutya egyébként azóta már elpusztult – derül ki az Index riportjából. Esztergomban tudomásunk szerint nincs vak komndor, van helyette más. Verés az biztos.

 

 

1999.–ben kezdődött a kapcsolatunk, ez év végén költözött Cseresznyés Tamás édesapám tulajdonában lévő lakásba, hol én kisfiammal, Szélcsend Tamással éltem.

Látlelet
Nagyobb méretért kattintson a képre!

Látlelet
Nagyobb méretért kattintson a képre!

2000.-ben házasodtunk össze.

2008. augusztus 08.-án ebből a lakásból költözött el Cseresznyés Tamás, az én kérésemre.

Házasságunk, már 2002-től megromlott, a folyamatos lelki és fizikai bántalmazások miatt, külön is éltünk a várandósságom utolsó 5 hónapjában, a szülésig. Kislányunk születése egy új esély volt számunkra a közös jövőre.

Ennek ellenére 2003. december 06.-án megszületett kislányunk, Lelle.  Bíztam abban, hogy a feltétel nélküli szeretet Cseresznyés Tamás személyiségét megváltoztatja és kapcsolatunkban is helyreáll a béke.

Kislányom születése után 4 hónappal bebizonyosodott, hogy Cseresznyés Tamás deviáns, agresszív viselkedése –melyet Dr. Eperke Krisztina Ítélőság által kirendelt igazságügyi pszichiáter által készített szakvéleményében is alátámaszt a vizsgálatok alapján. Ekkor történt az az eset, amikor a folyamatos veszekedések miatt, amely az újszülött kislányunk fejlődését és nyugalmát véleményem szerint veszélyeztette, nem engedtem be Cseresznyés Tamást éjszaka a lakásomba, ezért ő indulatoktól vezérelve pajszert vásárolt a Tesco áruházban, majd annak segítségével törte ránk az ajtót. A szomszédok bejelentése alapján a rendőrség, nyomozást indított az ügyben.

Ezt követően Cseresznyés Tamás politikai karrierjére hivatkozva és újszülött csecsemőnkhöz való ragaszkodása okán kérte, hogy adjunk még egy esélyt a házasságunknak.

Ezután, némiképp változott is a házasságunk, közös építkezésbe kezdtünk.

2006. júliusban megszületett Merse utónevű kisfiunk. A három gyermekkel továbbra is édesapám 50 m2-es lakásában éltünk, viszonylag kényelmetlen körülmények között. Cseresznyés Tamás folyamatosan munkájára hivatkozva hétvégéket is és éjszakákat is a hivatalban töltött, ami tovább rontotta a házasságunkat.

Nem biztosította számunkra azokat a körülményeket, amelyek megkönnyítették volna a 3 gyerekkel a mindennapjainkat.

- pl. a gyerekorvoshoz, akik a lakásunktól több mint félórányira rendel, legtöbb esetben gyalog kellett a beteg gyerekeket elvinnem, mert nem volt autónk (mindent gyalogosan és egyedül kellett megoldanom)

Az én szüleim még dolgoztak, azóta nyugdíjasok, ezért nagyon keveset tudtak segíteni, mint fizikailag, mint anyagilag.

2008. áprilisban felgyújtották az elkészült közös házunkat ahová nyáron beköltöztünk volna, valamint a hivatali autót, amely a lakásunk előtt parkolt. Ennek a traumának a hatása engem nagyon megviselt, nem éreztem magunkat biztonságban és nagyon nyomasztott, hogy Cseresznyés Tamás olyan gyűlöletet és haragot vívott ki magának széles körben, aminek következtében veszélyben éreztem a gyerekeim biztonságát, valamint az is megviselt, hogy Cseresznyés Tamás ezt nem vette szerintem elég komolyan.

2008. augusztusban jutottam arra az elhatározásra, hogy a közben folyamatosan romló házasságunk és a veszélyeztető körülmények, valamint a gyerekek előtt zajló agresszív, indulatos veszekedések miatt, - amelyeket már a szomszédok és a család sem tudott megakadályozni, - felelősnek éreztem magam a gyermekeim sorsáért és biztonságáért, ezért Cseresznyés tamás édesanyját kértem meg, hogy értesse meg fiával, hogy költözzön el. Édesanyja ígéretet tett, hogy ebben segít, ha fia politikai karrierjének ez nem fog ártani.

2008. augusztus 08-kán Cseresznyés Tamás önként elköltözött, én ettől kezdve 3 gyermekemet egyedül nevelve továbbra is édesapám lakásában éltem. Cseresznyés Tamás decemberben elkezdett rendszeresen gyermektartás címén a bankszámlámra havi 120 ezer forintot utalni, ekkor eljuttatott hozzám egy általa elképzelt és felkínált lehetőséget a vagyonmegosztással valamint a  gyermektartással kapcsolatban. Ebből egyértelműen kiderült, hogy eszébe sem jutott közös gyermekeinket magához venni. 

Ezért megdöbbentő volt számomra, amikor 2009. március 26.-kán az őt képviselő  közös ismerősünk,  Dr. Ítélő Tamás ügyvéd felkeresett, és közölte velem, hogy keressek én is egy ügyvédet, mert Tamásnak kialakult egy kapcsolata és magához kívánja venni két kiskorú gyermekünket.

http://civilhetes.hu/meghalt-a-vak-komondor-meggyes-ugye-is-meghal

Címkék: közélet Esztergom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr115697560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása