HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

"Valami véget ért, valami fáj." Az egyetlen számod, amit kedvelek. Akkor is kedvelem, ha, hogy is fogalmazzak? - hülyeségeket beszélsz.

Forrás: szorfdeszka.hu

Nem vagyunk egyformák, neked van Kossuth díjad, de olyan dolgokról beszélsz, amelyekről igazából nem neked kéne, nem a te dolgod. Zenészként, előadóművészként a rajongóidhoz kellene szólnod, úgy, ahogy azt egy veled hasonló habitusú kollégád tenné vagy teszi. Óriás tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy bele kell szólnod, sőt hitelesítened kellene azt a butaságot, amelyet kormányunk szajkózik. De hát neked is lni kell valamiből.

Súlyos tévedésben vagy, ha komolyan azt gondolod, hogy te meghatározhatod egy nő szerepét a XXI. században. Ismert ember vagy és közszereplő, de ez sok mindenre azért nem jogosít fel! A nőt bezárnád a négy fal közé és szülőgépet vágynál belőle? Hogy? Miért? Milyen alapon? Neked azt kellene mondanod, hogy imádod a nőket, a legjobb dolog a világon, ami egy hetero férfival történhet, hogy az édesanyaja után talál valakit, aki legalább annyira szeretni és elfogadni tudja. Ember! Veszik a lemezeid, hallgatnak téged, de ha hülyeségeket beszélsz, el leszel felejtve.

Én azt mondom, hogy a Fidesz lányok és azok a nők, akik igénylik és szeretik, ha megmondják nekik, hogy mikor mit kell csinálni, azok most szüljenek! Megmondtad te is! A többieknek pedig azt kívánom, hogy legyen boldogok és akkor szüljenek, amikor úgy érzik, hogy itt az ideje.

Ákos! "Valami véget ért, valami fáj."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr178173574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1. Egyetértünk, Ákos nekem sem az ízlésemnek megfelelő "művész".
2. Csak mert valaki közismert, akkor már megmondható neki, hogy mi legyen a véleménye, és azt milyen módon fejezze ki?
3. Én sem értek egyet a legújabb botrány kijelentéseivel. Már csak azért sem, mert senki számára sem szabad meghatározni, hogy neki mi tetszen, mit hogyan vágyjon. Ettől persze még megfogalmazhatjuk az álláspontunkat, de ez nem kötelezvény mások számára.
4. A 3. pontból kiindulva Ákos úgy foglal állást, ahogyan akar, mert ehhez neki is, mint ahogyan neked is, joga van, tehát semmi közöd hozzá. Hozzá teszem, én sem értek vele egyet.
5. Szintén a 3. ponthoz kapcsolódva, nem kellene a lányaink, asszonyaink vágyait meghatározni. Bízzuk ezt a természetre. Jól ki van ez találva, csak idő kell hozzá. Akit olyan szellemiségben nevelnek, úgy gondolkodik, hogy előbb önmegvalósítok, meg bulizok, meg egyebek, a gyerek meg már maga a vég, hagyjuk a halál előttre közvetlenül, esély híján a természetellenes felfogásával együtt fog kihalni, hiszen nem lesz kinek átadni a szemléletét. Ennyire egyszerű. Ezért ostobaság a szülni nem kívánókat rábeszélni a családra csakúgy, mint amilyen hülyeség a családcentrikus gondolkodású hölgyeket munkahyelyekre kényszeríteni a megfelelő statisztikai adatok érdekében, amikor ők meg 4-5-6 csemetével lennének boldogok az otthon biztonságában. Az is ad kihívást eleget, még komolyabbakat is, mint egy munkahelyi környezet.
süti beállítások módosítása