HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Január 20-án jelent meg az alábbi közlemény:

Szolgálati közlemény – közvilágítás

Az EH-SZER Kft. munkatársai jelenleg a lakosok által eddig bejelentett meghibásodásokat javítják ki Esztergomban, Kertvárosban és Búbánatvölgyben. Amennyiben Ön újabb meghibásodást észlelne, úgy azt az Önkormányzatnál a 06-33/542-072-es telefonszámon jelentheti be, illetve ugyanitt lehet érdeklődni a már leadott és folyamatban lévő szerelésekkel kapcsolatban. 

Január 17-én Esztergomban az alábbi utcákban javították ki a szakemberek a meghibásodott közvilágítást: Széchy Dénes u., Szérűskert u., Móricz Zsigmond u., Margaréta u., Őrtorony u., Szarvaskői u.,. 


Esztergom, 2014. január 20.

Városházi információ

Január 28-án felhívtuk a fenti számot, hogy bejelentsük, a mi házunk előtt bizony nem ég a lámpa. A kedves hölgy tovább adott egy kedves úrnak, aki megnyugtatott, a szakemberek meg fogják nézni a lámpát, miért nem világít.

Azóta eltelt egy hét és nem történt semmi.

Bár látjuk néha a Kft. munkatársait, nem tudjuk, hogy mit csinálnak, mert a városban nincs világosabb. Esténként a Honvéd utcán azt látjuk, hogy van egy-két LED-es izzó, de az nem sok. Fénye töredéke a rendesnek, már a lámpaoszlop aljában sem lehet látni. Ezek a lámpák arra jók, hogy lássuk, hol kellene lennie a rendes izzóknak.

Még mindig bőven vannak olyan utcák a városban, ahol hiányzik a világítás. Nagyon úgy tűnik, hogy bár néhány helyet sikerült kivilágítani, még mindig nem sikerült megoldani az „esztergomi közvilágítás” problémát.

Kérdés a Városházához:

A tervek szerint melyik lesz az a dátum, amikor végre újra azt mondhatjuk, hogy Esztergomban van közvilágítás?

http://civilhetes.hu/mikor-lesz-esztergomban-kozvilagitas

Címkék: Esztergom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr765798531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása