HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Mikor Gál Tamás megérkezett a politikába, senki sem foglalkozott vele. Buta MSZP-s, egy vállrándítás és ennyi. A srác könnyen kezelhető-irányítható, majd a régiek, meg a többiek megmondják, hogy mi merre hány méter.

Mivel a város elszokott a politikától, vezetői pedig a moráltól, azt gondolták, hogy éttermi megbeszélések, valamint polgárlakások nappalijában lefolytatott borozgatások, pinceszerek közepette, továbbra is eldöntik, hogy merre álljon a város. Nem történt szótévesztés, hiszen ez a város 24 éve áll, és lassan a tehetségtelenség szinonimája lesz a polgármester, vagy más beosztású önkormányzati alkalmazott vagy választott tisztségviselő elnevezése.

Jött a gyerek és elkezdett mozogni, talált egy kátyút, amit elnevezett a polgármesterről, a másik csávó meg beleállt a pocsolyába, majd mindezt kitették egy CIVILHETES, nevenincs, nem jegyzett internetes újságba. Kapott is hideget-meleget, meg azt, hogy ne ilyen hülyeségeket csináljon, hanem inkább tegyen valamit a városért. Fújta a dudát a kegyenc kabinetfőnök, meg a csahosai, telenyomták a Facebook-ot minden marhasággal.

Akkor azonban előjött a csávónk a farbával, és letett a hivatal elé 1 tonna hideg aszfaltot, meg egy táblát, hogy ez mire volna jó. Na, ekkor kezdett a FIDESZ kapkodni, hiszen a városban történik valami, elsősorban ott van az új vezetésük, nekik is meg kellene mutatni, hogy tudnak valamit tenni. Gyorsan odaugrottak a nem létező MSZP mellé és csináltak egy média eseményt. Együtt a legerősebb párt elnöke, meg a most előkerült Gál gyerek.

1 tonna aszfalt Esztergomnak

Nem bírta ezt a mi Évánk, azonnal cselekvésbe kezdett és önkénteseivel betemettette a róla elnevezett kátyút és tett néhány kemény megjegyzést a FIDESZ-MSZP együttműködésre, ehhez hozzátett néhány sajtónyilatkozatot is. Mire fölébredt ez a sok esztergomi nagyokos, a mi kis Gálunk, része lett az esztergomi politikai közéletnek.

Kátyúzás

Ma már önálló szereplő, aki bátor volt és kiállt, mikor kellett. Behozott új színt és színvonalat az esztergomi politikába, a morált és a hitet. Ő tudja, hogy hit nélkül nem megy, és azt is, hogy a hit alapja a biztos morális rendszer.

Mindez mindegy volna, ha a város vezetve lenne, de nincs. Jogilag mindene van, de semmi sem működik, csak az utálkozás, meg a kisstílű "Facebook-ozás" van jelen.

Megbukott a város vezetése egy szimpla morális ügyben, nem tudta eldönteni, hogy a Jobbik jelenléte technikai vagy lelkiismereti kérdés-e a zsinagógában, ezért a technikait választotta.

Lehet utálni, nem szeretni bárkit, de a jelenlegi vezetés bármely tagjára szavazni, felér egy várost érintő árulással.

Esztergomot újra kell pozícionálni, szervezni és indítani, ehhez új politika, új emberek és megújult hit és akarat kell, a régieknek kitellett, menniük kell, polgármesterestől, testületestől, mindenestől!

Hogy milyen pártból kerül ki majd az új vezetés szinte mindegy, csak hozzon akaratot és hitet!

Remélem Esztergom, sikeres lesz!

 

Harvay Péter

 

http://civilhetes.hu/egy-politikus-szuletese

Címkék: MSZP Esztergom VÉLEMÉNY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr155830389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása