HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Ma délelőtt a Városüzemeltetési Irodán jártam, hogy a Városfejlesztési Bizottság tagjaként felhívjam a figyelmet néhány veszélyhelyzetre és megoldást javasoljak.

Ötleteimet és javaslataimat többen örömmel hallgatták, remélem törénik is valami.

Az átvétel
Nagyobb méretért kattintson a képre!

1. A Dobogókői úton lévő LIDL áruházat gyalogosan nem lehet megközelíteni, pedig igen sokan járnak oda gyalog. Ennek a megoldására tettem javaslatokat. Az alábbi képen fehér sávval jelöltem két lehetőséget, ahová véleményem szerint lehetne járdát, illetve gyalogosátkelőt építeni.

A LIDL megközelíthetősége
Nagyobb méretért kattintson a képre!

2. A Géza Fejedelem iskolánál lekopott a zebra, azt pótolni kell. A Magvető szobor helyénél, valamint a Budai Nagy Antal utca - Áchim András utca sarkon a gyerekek átlóban kelnek át az úton, ami életveszélyes. A régóta arra lakók szerint ott volt is gyalogos átkelő, de a hivatal ehhez nem tud hozzászólni. Abban egyetértettek, hogy ez a két csomópont veszélyes, valamit tenni kell.

A Magvető helye
Nagyobb méretért kattintson a képre!

3. A Simor János utcán a K&H Bank mellett a térkövezés a körülötte lévőhöz képest feljebb van, de nehéz meglátni, mert beleolvad a környezetébe.

A K&H Bank mellett...
Nagyobb méretért kattintson a képre!

A fenti pontokon kívül rákérdeztem arra, tudunk-e már valamit arról, hogy a Suzuki buszai miért terhelik a vasútállomás előtti utat?

Mint a hivatalban elmondták, az autógyár már két éve nyilatkozott arról, hogy buszai a "külső íven", vagyis a Dobogókői úton járnak. Azt mondták, felhívják a vezérigazgatót és figyelmeztetik, hogy a buszok valószínűleg a tudtán kívül a városnak ezen a részén mennek keresztül.

Köszönöm a Schweidel lakótelep lakóinak nevében!

 

Horváth Norbert

 

http://civilhetes.hu/veszely-forrasok-es-suzukis-buszok

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr665856208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása