HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A zárkaügynök jelentése a Magyar Nemzet címoldalán, szerintem ennél fontosabb hír kevés jelent meg az utóbbi időben.

A társadalom alacsony immunszintjét, mi sem mutatja jobban, mint az, hogy ez a hír ügy lesz és nem a teljes magyar jogbiztonság aláásója. Talán eljött az ideje annak, hogy egy összefoglaló Facebook-oldala legyen az ügyészségnek, a titkosszolgálatoknak, a rendőrségnek, a NAV- nak, a TEK- nek, meg a fene tudja, hogy kinek. Ide azután kötelező lenne minden anyagot, dokumentumot, de akár egy fecnit is feltenni. Ez egyben azt is szolgálhatná, hogy mindenki egy időben férhessen hozzá, a spiclik jelentésétől a nyomozói kihallgatások jegyzőkönyvéig, megakadályozva ezzel a félreértéseket, valamint bevonva 10 millió embert az ügyek felderítésébe. Az, hogy jelenleg csak egy újság és egy TV fér hozzá az adatokhoz, az nem méltányos és nem demokratikus. Erre az oldalra fel lehetne tenni az ügynöklistákat, a ma is aktív ügynököket névvel, címmel, telefonszámmal.

Szörnyű az az állapot, hogy várni kell az információkra, miközben elönti az embert a bizonytalanság, hogy az adatok valódiak-e. Ezt az egészet kezelhetné egy olyan hivatal, amelyik Kövér László alá van beosztva, hiszen Ő a törvénykezés legfőbb őre, ellenőrizhetné Áder János hivatala. Ezek után mindenki azt érezhetné, hogy Ő is ott ül a jog és lehetőség asztalánál a demokrácia centrumában. Sajnos ez a tréfának hangzó gondolatmenet a mindennapok valóságává vált. Az eset maga félelem keltő és kétségbeejtő! Felvázolja egy olyan ország kontúrjait, amelyikben a maradék állampolgári tisztességét megőrizni akaró ember nem tud élni.

Kár érted Magyarország, mert gáncstalan emberek martalékává váltál!

Utóiratként csak annyit, hogy nem szeretnénk ennek a spiclinek a bőrében lenni, mert a rabok szabályai nagyon kemények.

 

Szerkesztőség

 

http://civilhetes.hu/a-simon-ugy-hordaleka-egy-spicli-csinal-orszagos-politikat

Címkék: politika jog rendőrség börtön bíróság hatalom spicli besúgás Simon-ügy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr455890277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása