HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Számomra nem azzal van a baj, hogy a baloldal zsűrizik, hanem azzal, ahogy. Szinte tervszerűen bukta a választásokat a negatív kampányával. Mert kampány volt, csak nem a baloldalon. Országos problémák felvetése mellett elsikkadt a felvetett problémákra a megoldások elmondása. Nem volt ötlet, nem volt koncepció. Kultúrkörben és komfortkörben mozgás annál inkább.

Azt hinném, hogy a választások után elkezdődött valamiféle konzekvencia-levonás, de Gőgös Zoltán ismét bebízonyította, hogy olyan messze van a baloldal megújulása, mint a kétkezi gyárimunkás az atomfizikától. Tegnap reggel 8 óra körül leflaszterparasztozta Szél Bernadettet a Facebook oldalán. Este foglalkozott vele még az állmi M1 híradó is. Úgy tűnik, ha a baloldal fingik egyet, azzal állami címlapra lehet kerülni.

Lett is szavazás a dumából az Indexen: Ön szerint milyen paraszt Gőgös Zoltán?

1071 - Igazi paraszt
225 - Ő is csak egy flaszterparaszt
313 - Műparaszt
381 - Divatparaszt

Azonban Gögös Zoltán az események hatására visszakozni kezdett vagy mégsem: "Nagy vihart kavart a reggeli bejegyzésem, nyilván azért, mert nem tudják igazán mit ért a falusi nép flaszterparaszt alatt." Utána viccekkel folytatta: "A városi örökös lemegy a tanyára, felvesz egy darabot a földből és mondja a szomszédnak, hogy örül, hogy milyen jó zsíros ez a föld. azt mondja erre az igazi paraszt, hogy ez igaz öcsém, de te a lószart markolászod" és még egyel: "A városi fiatalember ezt mondja a juhásznak, hogy ránézésre megmondja pontosan mennyi birkája van. A juhász azt mondja, hogy ha ez igaz, egyet elvihet. 245 mondja a fiú. Rendben igaz, akkor válasszon egyet. Elmegy a fővárosi legény, a szomszéd juhász hallja, hogy a haver éktelenül nevet. Minek örülsz kérdezi a juhászt. Igaz, hogy ez a flaszterparaszt számolni tud, de birka helyett a pulit vitte magával".

Nagyon úgy tűnik, hogy az Internet-népe, de meglehet, hogy Magyarország sem kér a továbbiakban a "Felcsúti Maradonából, a Magyarország rosszabbul teljesítekből, a MészárosLőrincezésből, a Béka-menetből", hogy csak néhányat említsek a legújabb mellett. A baloldalnak nincs más választása, csak egy. El kellene kezdenie dolgozni, de nem úgy, ahogy szokott, mert az nem munka.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr536098144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása