HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

A hír, hogy Szilit, Szekerest és Baját beidézték a bíróságra Szili személyiségjogi perében.

oszod.jpg

2006 óta kavarog Őszöd így- vagy úgy, a magyar politika légterében. Mindent írtak róla, már csak egyet nem, hogy mi volt az igazság, helyette identifikációs ponttá építi a DK és benne Gyurcsány, az MSZP-t meg démonizálják, a lista hosszan folytatható.

A tény azonban végtelen egyszerű, Gyurcsány 2006-ban megalapozatlan kampányt folytatott, elhallgatta a makrogazdasági adatokat és végig kampányolta az országot hamis programokkal. Azt sem átállotta cselekedni, hogy egy dosszié csomagot átköttetet, azzal kiment a sajtótájékoztatóra és álszent pofával azt mondta, rátéve a kezét a dossziékra, hogy itt vannak a kidolgozott programjaink.

A munkatársai beszarva nézték az egészet, miközben a főnökük a legjobb színészi teljesítményét nyújtva egy komoly kormányfő benyomását keltette. A választást megnyerte, a szavazókat átverte, átverte a tataiakat is, hogy az Öreg-tavat kikotratja és abba szigetet csinálva új szórakoztató központot hoz létre, ez utóbbi lehet a legenda része.

A hazugság megkapta a fizetségét és több mint 800 ezer szavazatot veszett el az őszödi beszédig. A nyáron tartott rendezvényen megpróbálta elmagyarázni a képviselőknek, hogy nincsen pénz semmire, vonuljanak visszább, mert nem lesz jó vége. Mikor látta, hogy nem halad előre, szünetet rendelt el, majd elment néhány whiskyre. Visszajőve tele bátorsággal elmondta az ominózus beszédet. A történet itt véget is érhetne, ha nem lett volna karaktergyilkosságra jó az egész. A pletykák arról szólnak, hogy Gyurcsányunknak elege volt a polgármesterekből, és le akarta kaszálni az önkormányzati lobbit. Ezért adatta ki a beszédet, azóta meg nyújtja az egészet, mint a rétestésztát, ahelyett hogy azt mondaná bocsánat! Hattyúdalát énekeli, remélem vasárnap nem szavaz rá senki! Az már mindegy, ki szivárogtatta ki, de egy biztos, hogy ő mondta el. Nem hős és nem áldozat, csak egy egyszerű, ostoba bohóca a politika maradékának. Menjen, költse a vagyonát és ne keverje köztünk a politikai bűzének maradékát!

 

Név és cím a szerkesztőségben

Címkék: Gyurcsány Ferenc Magyarország EP Politika Őszöd beszéd EU-választás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr546181064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása