HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Véget ért az MSZP történetének talán legmocskosabb korszaka, amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt.

feel_freedom_27651.jpg

Elemésztették Mesterházy Attilát, bábként odanyomták Tóbiás Józsefet, majd tenisz és borklubjaikban megpróbálták az egyszerű emberek tömegeit egy virtuális karámba beterelni. A választók nem hülyék, az állam polgárai gondolkodnak és vagy a seggükkel (Budapesten, Tatabányán) vagy a lábukkal (Szeged, Salgótarján, Békéscsaba, Siófok) szavaztak. Brutális mélységbe kerültek a hatalombrókerek, amikor Bokrost lökték oda választási lehetőségnek a budapesti népnek.

Ébresztő szocialisták! Ébresztő jóérzésű polgárok!

Szabaduljunk meg attól a szennytől, amit Gyurcsány és kreálmányai az Orbán ellenes, nem fasiszta erőkre, ráborítottak. Döntsük el magunkban és mondjuk el társainknak, hogy ebből nem kérünk. A felvetésemre a 13. Kerület lakói világos választ adtak, szavazataikkal elküldték őket a bánatos világba. Elég az alkoholistákból a monomán banki érdekérvényesítőkből, vagy csak egyszerűen a kisszerű tolvajokból, akiknek keze éjjel nappal próbálja széthordani a közösség által összehozott, nem nagy, de értékes vagyont.

Remélem, hogy lesz a pártban olyan ember, aki nem lesunyt megalázkodó fejjel jár kel, aki képes lesz megérteni az idők szavát és visszarángatja az MSZP a való világba. Szégyen, ami itt történt! Nem tehetünk, úgy mintha ezért nem felelnénk, a budapesti cirkuszért felel mindenki, akinek tisztsége van a párt vezetésben. Tanulságot levonni! Felelősöket eltakarítani! A párt külső gyötrőitől megszabadulni!

Tudatni a világgal, hogy az MSZP politikáját nem Kálmán Olga és barátai csinálják, hanem elkötelezett vezetők, akikből sajnos ma oly keveset látni!

Itt a vége! Egy szabad MSZP születésének kezdete!

 

Név a szerkesztőségben

 

51 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr626786633

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tettestársak 2014.10.13. 23:30:54

Tisztelt ellenzék! Önök tettestársak. „Ha Magyarországon ma jogállam volna – ahogy már nincsen az –, akkor a beépítést nem lehetne megtenni.” (Karácsony Gergely, immáron Zugló polgármestere az Élőlánc a Városligetért tüntetésen, 2014. október 10.) K...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A maszopnak és a DinKáknak el kell takarodniuk a közéletből. Legfőképp azért, hogy helyet csináljanak az új pártoknak és az új generációk pártjának.

Amíg ez a két mocsok múltú és jelenü párt elszív 1 millió szavazót az új pártoktól és elriaszt 6 millió potenciális kormányellenes szavazót, addig ez a két párt a fő felelőse annak, hogy Orbán ámokfutása addig tart, amíg az országot ki nem vezeti az EU-ból és mindenkiből közmunkás jobbágyot csinál.
Ettől féltem. A tizenvalahány - többségükben régi, jól bejáratott és népszerű - polgármesterük újbóli győzelmének okán kitör a pártban a hőbörgés.
Nem tudom, mi a blog célja. Talán még egyet belerúgni az MSZP-be. Nem lenne nagy kár érte, ha eltűnne, főleg ha ilyen támogatói vannak, mint a blog írója.

Szerény véleményem szerint, Mesterházy a párt Retkes Attilája volt, egy üresfejű senki. Nem sikerült felszámolnia a pártot, de talán Tóbiásnak sikerülhet. A program már meg van hozzá, mindentől és mindenkitől elhatárolódni. Az MSZP roha
Ez eppen hogy valami hornista alcivil lehet, aki a proletarok koze benyomult kapitalista burzsoa ellen emeli fel a harcat igen egyszeru irasaval, legalabb igy meg a csikkszedok is felfogjak.
Jogg későn, mint soha felismerni, hogy Gyurcsány - ha nem sikerült rapid attakkal - szépen "lépésről lépésre" kinyírja a maszopot.

Azt nem értem, hol siklott ki a dolog. Tavaly ilyenkor még viszonylag jól kezelte a problémát Attis és csapata, azzal együtt, hogy Szárszón együtt bájologtak mindhárman a "közönségigénynek" megfelelve. Ok. 23. nagy melléugrás volt, nem is beszélve a januáriról, ahol a Bitók árnyékában végleg meghátráltak...
@nu pagagyí: Tóbiás szerintem igazi reálpolitikus. Ő pontosan tudja, hogy az MSZP ellenfele most nem a Fidesz (jelenleg úgyis legyőzhetetlen), hanem a többi baloldali párt. Ők vették el a szavazóikat, miattuk kellett lemondaniuk Horváth Csaba jelöléséről stb. Most véget ér egy látszatmosoly-offenzíva, és nyílt harc lesz azért, hogy 2018-ra ki legyen a legény a gáton. Vélhetően a Bajnai nélkül széthullásveszélyben lévő Együtt-PM lesz az első megsemmisítendő ellenfél, amelyik mind az MSZP-nek, mind a DK-nak, mind az LMP-nek kellemetlen konkurencia (ez utóbbi számára különösen gyűlölt a dezertőrhatás miatt). Kíváncsi vagyok, mi lesz Zuglóban, ahol az egyelten polgármesterük van...
Bőőőőőőffff.

"az MSZP politikáját nem Kálmán Olga és barátai csinálják"
Hanem a moszad. Köszönjük, Emese.
ha az emeszpé politikáját Kálmán Olga csinálná, szerintem többre jutottak volna.
@szvsz: Látom sikerült zsidóznod egy kicsit. megvolt a merevedésed tőle?
Ez ugye nem komoly?
Viccnek pedig elég gyenge!
De ma ők a meghatározóak. Csak azért tehetik, mert a maszop gyenge, kapkod és hagyja, hogy a farok csóválja a kutyát.
@szvsz:
Alapvető gond, hogy a fideszét is.
Az MSZP-ről annyit, hogy amíg tartott az MSZMP-ből örökölt vagyon, addig prosperált a párt, hiszen nem nagyon kellett versenyezni a " piacon" lévő pártokkal.Semmi olyat nem tett az MSZP, amitől háromszor is kormányra kerülhetett.Egyszerüen tele voltak pénzzel, "megvették" a teljes magyar médiát, a szavazókat, stb.( amit ma a fidesz csinál.)
Aztán kiderült, hogy mivel nem volt " verseny", ugyanolyan kontraszelektált vezetői termelődtek ki, mint a korábbiak az előd párt alatt.Ma a fiatal Kovács Lászlók, Lendvai Ildikók irányítják a pártot.Csak mivel már lehet választani másból is ( bármilyen gyenge is a felhozatal), ezekből nem kér senki.Ráadásul még ott van Gyurcsány is...Szar ügy.
@bölcsészmérnök: No igen. ha ilyenek a emeszpé szavazói, mint aki ezt írta, akkor tényleg pusztulásra ítélt ez a párt.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Az MSZP-nek vége!
Az agónia persze eltarthat még egy ideig, de innen már nincs visszaút!
Az MSZP-nek soha nem kellett volna semmilyen szinte közösködnie a DK-val és E14-gyel, akkor már ma jobban állna.
Most van egy kis esély arra, hogy a múlttal valamelyest leszámolva, a Gyurcsány-féléktől elzárkózva elinduljanak fölfelé. Csak aztán nehogy a következő választáson ismét kényszerűségnek tekintsék a szövetkezést, és ismét lejtmenetbe kerüljenek.
A balliberális oldal a jelenlegi formájában segít a legtöbbet az országnak. Az összeomlásuk az első jócselekedetük, remélem további jócselekedetek követik.
@látens liberális: Tudom. Mondom is már vagy 6 éve: fityisz-maszop egy cég, közös büfé, közös wc.
Bájos ez a hiszti így, név nélkül.
Nem teljesen értem miért baj az, ha eltűnik az MSZP. Tény, hogy nagy múltú párt, hisz ugye jogutódja az egykori MKP-nek (kék cédulás választások) meg a Rákosi-féle MDP-nek, de akkor is. Majd lesz másik párt, ami esetleg tényleg szoci lesz (vagy libsi, vagy amit szeretnél), annak is lehetsz majd fanja kedves posztíró.
@Barbaarb: Én is éppen így gondolom.
Vége lenne? Csak akkor ha a pártnak is vége van, ugyanis ami történik az simán a maszop lényegének kivetülése.
Nem tetszenek a cionisták, bolsik? Tetszett volna 1945-ben, majd azóta folyamatosan nem rárontani a nemzetre, pláne nem velük!
@Barbaarb:

Nem kellett közösködniük, önként vállalták be, nehogy megszólják őket a zsidók.

Évtizede hirdetik, hogy ők a Patással ellentétben nem győzelemre, hanem összefogásra játsszák a focit, hát most bebizonyították a gyakorlatban is, ez szerintem kivételesen korrekt volt.
A ballibsi oldal megdöglött - teljesen jogosan és mindannyiunk legnagyobb örömére.

Csakhogy mégsem tudunk örülni, mert a nemzetellenes fidesz átvette a ballibsik történelmi hagyományait, úm. szabadrablás, a gazdaság elkúrása, az ország eladósítása, a szavazók eljobbágyosítása.

Ennek a felszámolására és a fidesz elszámoltatása végett is kell egy néppártot alapítani a polgári és Átlaghülyemagyar rétegeket megcélozva.
@Blogger Géza: Az MSZP-nek az alkalmazottakkal, a szakszervezetekkel és a legkiszolgáltatottabb rétegekkel kellene valahogy kapcsolatba kerülnie, ha egyáltalán akar valamit, hiszen saját öndefiníciójuk szerint ők lennének az "igazi" baloldali párt. A demokratikus ellenzék többi pártja nem nagyon akadályozza őket ebben a nemes faladatban, mivel inkább liberálisnak mondhatók és a városi értelmiség, valamint a magukat polgárnak gondolók pártjai. Köreikben az MSZP sosem lesz különösebben népszerű, de amennyiben megmarad demokratikus elkötelezettsége, még segíthetnék egymást a jelenlegi banánköztársasági viszonyok felszámolásában.
@high up!: Az átlaghülye, rezsicsökkentett agyú magyarok képviseletére már van párt: a Fidesz. Nincs szükség újabb, még populistább mételyre.
@Istóczy úr:

Nehogy azt mondd már, hogy csak az összefogás kedvéért fogtak össze a többiekkel, és nem a győzelemért!
Azért fogtak össze, mert így látták legnagyobb esélyét, ha nem is a kormányváltásnak, de hogy minél több helyet szerezzenek. Gyurcsánnyal is csak akkor alkudtak meg, amikor látszott, hogy tud elvinni tőlük szavazókat, és sokat árthat nekik.
Ha felülnék a balos retorikának, akkor azt mondanám, hogy a diktatúra és a káosz között kellett most választani.
Persze nem ülök fel a balos retorikának, ezért állítom, hogy Magyarországon nincs diktatúra. Vasárnap bárki elmehetett volna szavazni, akinek van ilyen joga, bárki összeszedhette a jelöltséghez szükséges aláírásokat. Amíg van hol leírni, hogy nincs sajtószabadság, és azt mindenki el tudja olvasni, addig szintén nincs diktatúra.

Bérmely kormánynak szüksége van ellenzékre, egy rendesebb fajtára. Ha kell fékez, ha kell javasol, ha kell számonkér, és az alkalmatlanokat korruptakat pedig kicsinálja.

Az MSZP-t a '94-es koalíció rátette egy olyan pályára, amin eltávolodott a munka, szolidaritás, jólép alap balos értékektől.

A múlt miatt lehet, hogy jobb lenne bebuktatni a pártot, és a romokon egy vállalható karakter vezetésével egy új tényleg balos szociáldemokrata pártot létrehozni. Botka Lászlón kívül jelenleg nem látok erre alkalmas embert.
A gyurcsányi múltat el kell hagyni, ő egy liberális-technokrata vonalat visz, igazából ő tekinthető az SZDSZ kétes értékű örökösének. Vigyázni kell vele, hisz a tehetsége megvan, beszélni tud, kampányban jó. Viszont a karaktere vállalhatatlan, állandóan a jobbos célkeresztben mászkál, ha bármit tesz, rajta a zárótűz. Öszöddel betette magát egy olyan karanténba, ahonnan talán sosem kellene kiengedni. Aki vele összeáll, biztos hogy saras lesz.

Mindig jobboldali voltam, vagyok, leszek! Viszont szurkolok az ellenfélnek, hogy tudjon ebből a szószból kiszállni, a kommunista-fasiszta ellentétet félretéve legyen itt egy tisztességes szocáldemokrata párt! Úgy jó a verseny, ha van ellenfél is, mert ez most csak pofozózsák.
Az idei három választás bebizonyította azt, amit már régen lehetett tudni. Akár külön indul a ballib, akár egyben, győzelemre nincs esélyük. Lehet a nevük MSZP-SZDSZ vagy MSZP-DK-E2014-PM, tökmindegy. Az 1-1,5 milliós tábor számukra a maximum. Ezekkel az emberekkel ennyit lehet elérni, többet nem. A következő négy év tétje is csak az, hogy ki lesz a főnök a megmaradt ballib oldalon, ki lesz az a személy, aki 2018-ban elveszíti velük a választást, és befut a második vagy a harmadik helyre. Mert személycserékre sok esély nincs, túlságosan ragaszkodik mind a poziciójához, így a támogatói körük is kb. ugyanaz a zömmel balos nyugdíjas ill. Gyurcsányba szerelmes 50-70 éves nő lesz, aki eddig.
@nu pagagyí: "Az átlaghülye, rezsicsökkentett agyú magyarok képviseletére már van párt: a Fidesz. Nincs szükség újabb, még populistább mételyre."

Szomorú. Egyebet nem hallani, csak, hogy a kül. kormányok hülyének, ovisnak nézik az átlagpolgárt és úgy is kezelik.
Erre jön az átlagpolgár és idekommenteli, hogy az átlagpolgár hülye, ovis, nem lát tovább egy sárga csekknél.
Marhanagy szerencsénk, hogy van köztünk legalább 1 Napóleon.
@Reszelő Aladár: Nincs diktatúra, hiába is sulykolja ezt a baloldal!
Semmi sem akadályozta ugyanis az embereket abban, hogy a szavazófülke magányában szabad akaratuk szerint szavazzanak vasárnap.
@nu pagagyí:

"Az MSZP-nek az alkalmazottakkal, a szakszervezetekkel és a legkiszolgáltatottabb rétegekkel kellene valahogy kapcsolatba kerülnie"

Az alkalmazottakkal inkább NE, mert ha az MSZP kapcsolatba kerül az alkalmazottakkal, annak mindig nettóbér-csökkenés az eredménye.

A szakszervezeteknek pártfüggetlenül kellene működniük, jelenleg viszont nemhogy pártfüggetlenül nem működnek, hanem sehogy se.

Arról meg ne is álmodj, hogy "ezek" a jól fűtött, drágabútoros irodából a BOSS öltönyben meg az Armani cipőben majd kimennek a cigánytelepre, hogy a Calvin Klein alsó telemenjen.
"amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt"

Ez kb. a '80-as évek elején történt, s azóta így van.
@nu pagagyí: "Az átlaghülye, rezsicsökkentett agyú magyarok képviseletére már van párt: a Fidesz. Nincs szükség újabb, még populistább mételyre."

Nem is újabb cociális demagógiáról lenne szó, hanem olyan programokról, amitől még jobban izgalomba jön az Átlaghülyemagyar mint a pár 100 forintos reszicsökkentéstől. (Ráadásul az Átlaghülyemagyar is érzékeli, hogy a rezsicsökentés nem megoldás arra, hogy fizetéshez jusson) Hatalomra jutni meg úgyis csak az Átlaghülyemagyarok által lehet, mert ezeknek 80%-as a részarányuk.

Frankó étvágygerjesztő kormány programok:
- az összes parlamenti politikus vagyonosdásának a részletes megvizsgálása, a családtagjaikkal, baráti kölcsönadóikkal egyetemben (Memento: Kósa-Szíjjártó)

- az összes polgármester, helyetteseí és önkormányzati képviselő vagyonosodási átvilágítása (Memento: Rogán, Puskás, Zsiga Marcel)

- NAV vezérek, közbeszerzési bizottágok tagjai: detto (Memento: tudatosan ki nem vizsgált milliárdos áfa csalások, cégtemetők, stb)

- a 3/3-as ügynöklista teljes nyilvánosságra hozatala, hadd tudjuk már meg mi a kapcsolat a fidesz létrejöttének az MSZMP-s támogatásához

- Orbánnal vissza fizettetni a nép pénzéből épített magánstadionját

- az ellopott földek, tarfikok, kaszinónók, sterencxsejáték gépek visszavétele a tolvajoktól és kiosztása a megérdemelt tulajdonosok/bérlők között

- felszabadítás a közmunka rabszolgaság alól: közmunkát csak önként lehessen ezután vállani és azt is több pénzért

- Államilag garantált, soha véget nem érő Szulejmán, Barátok közt és X-Faktor sorozatok a TV-ben

és még jópár dolog, ami az Átlaghülyemagyarnak központibb kérdés, mint hogy van-e munkahelye vagy hogy hogy állunk az EU konvergenciával.
És a legfontosabb program:

- havi bruttó 1 millió forint jövedelem felett 32%-os szja kulcs
- havi bruttó 2 millió forint jövedelem felett 40%-os szja kulcs (=OLIGARCHA ADÓ)

A befolyt bevétel pedig megy a magyar emberek magyar egészégügyébe és családi pótlékába, na meg a magyar emberek magyar oktatásába és a magyar munkahelyteremtésbe.
@high up!: Hát ezekre mondta nép áprilisban (meg májusban, meg most), hogy: Lószart mama!
Már a katolikus egyház is belátta,hogy a Föld gömbölyű.Az MSZP még nem.
A fenti blogbejegyzés olyan mint egy fasiszta kiáltvány.
Hahaha! A sötét, proli komcsik, Rákosi szellemi örökösei, a XXI. sz. mentális véglényei azt kapták, amit megérdemeltek.
@ebella:

a nép nem erre mondja a sorozatos nemet, hanem a régi gengszterek visszahívására.

PerszE nagy kérdés, hogy az IQ lények miért szavazzák meg sorozatban a fideszt, amikor ugyanúgy hánynak tőlük.

FOLYTASSUK!
Itt egy dolgot kell látni. Szükség van nemzeti eszmére is, baloldali eszmére is, érték alapú politizálásra is. A szavazók egy dologra mondtak nemet: a liberalizmusra.
Nincs szükség a faji kisebbség előnyösebb helyzetbe hozására, nincs szükség a szexuális kisebbségek ajnározására, és nincs szükség a cionizmusra sem.
Ezen a cikken csak röhögni tudok.... :-)

Pl. "Felelősöket eltakarítani!": ki marad? Akik 2006-ban az öszödi beszéd után belülről nem vetették ki a pártból Gyurcsányt?

"az Orbán ellenes, nem fasiszta erőkre,": ja, Orbán fasizta, mi? Sok mindenben hibás, öntelt, önimádó, de korlátolt gondolkodású, hataloméhes ember, de ez a fasisztázás teljesen agyatlan duma. Komoly ember ilyet nem mond, hanem érdemben kritizálja a tényleges hibákat.
Elküldék őket? A banatos világba? Na ez az a mentalitás, ami megkapta a megérdemelt szavazatmennyiséget! Fentiekből is átszík, hogy pont annyit értesz a kommunikációhoz, mimt ballib elvtársaid. Semennyit! És ha az ember lelke férges, nem tiszta, nem jóindulatú, akkor bizony kellhet a politika ahhoz, hogy a kosz, a mocsok rejtve maradjon.

Ezzel a stíllel 4 év múlva be sem juttok!
Szerintem ez a kiáltvány egy poén vagy provokáció akar lenni.
Nem?
Ilyet épeszű és komoly ember nem fogalmaz meg.
süti beállítások módosítása