HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

A Mesterházy-korszak jelentős mértékben megnehezítette az újságírók dolgát, mivel a vezetés tagjai többre és fontosabbra tartották a szervezeti lojalitás a kiszivárogtatásnál.

valaszut.jpg

Tóbiás ezt nem így gondolja, hiszen az Indexen előbb lehetett olvasni az MSZP várható szervezeti változásairól, minthogy a változtatásról véleményt mondó testület összeült. A legrosszabb Gyurcsányi-időszakot idézték az elmúlt napok, hiszen Szanyi ügye is előbb volt kint a médiában, mint ahogy az a szervezeti keretek között lezajlott volna. A belső szolidaritás kezdett kialakulni a szervezeten belül, de ez most a Szanyi üggyel, látványosan megszűnt. Tóbiásnak sokkal fontosabb Újhelyi kiszolgálása, mint a párt szervezeti fegyelme.

Média locsogás politikai munka helyett. Ez jellemzi a mostani helyzetet, miközben nevetséges helyzeteket teremtenek azzal, hogy Boldvai benne ül a szervezeti megújítás bizottságában. A Tocsik-ügy nevezetes figurája a megújulás zászlóvivője, ez az igazi csőd. Le akarnak számolni a megyei elnökökkel, akik ugyan nem szentek, de sok megyében ők cipelik hátukon a szervezetet.

Lendvai azt üzente Mesterházynak, hogy ne csináljon kis Fideszt a szervezeti átalakításokkal, most ezt Ildikó néni támogatásával Tóbiás megteszi. Nevetséges ez az egész vihar a biliben, mert a Fidesz tudta mire alakítja át a szervezetét, mit akar közvetíteni, az MSZP-nek, erről az egészről egy gondolata sincs. A becsődölt állami vállalatoknál szoktak szervezetet átalakítani a Kádár korszakban, hogy a vezérigazgató a helyén tudjon maradni. Lehet jelen esetben is erről van szó?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr936801455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása