HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Orbánnak nem maradt más helye, mint a templomai! Ma megvonták, a kétharmad kétharmadát!

 

A vasárnapi és a mai tüntetés lezárt egy szakaszt a 21. századi magyar politika történetben, mert újra visszavette a „nemzet”-et az utcára.

A békés tüntetés méltóságát immár nem tudja felülírni, a CÖF bértüntetőinek fizetett vonulása. A hazug táblák és nyomok mocskát lemosta a felszabadult emberek leheletének lecsapódó párája! Budapest újra polgárváros lett, újra a közép-európai világítótorony, amely nyolc év ernyeteg mélaságából kitört és csendes lépéseivel, békés beszédével, tudtul adta ébredését.

Végre megtörtént, hogy az önkény vad, már-már magával nem bíró viháncolását megtörte az emberek egyértelmű kinyilatkozása, hogy nem akarnak sem jobbos diktatúrát sem pedig bugyuta ballib randalírozást, csak egyszerűen, egy normális életet.

Ma megvonták a kétharmad kétharmadát, maradtak a szerelmesek Orbán oldalán, akiket nem zavarnak a tények és nem látják a fények sokszínűségét, amelyet a modern és haladó világ küld felénk.Orbán fejedelemsége megtört, bojárai, nemzetközileg minősített korrupt bandává álltak össze, népnyúzók lettek és telhetetlen hazugok.

Ma vége lett a behódolásnak, a félelemnek, már csak a kiszolgáltatottságot kell megszüntetni, a hatalmat rákényszeríteni, hogy adja vissza a köztársaságunkat és vele együtt a demokráciát és annak garanciáit!

Orbán válaszúthoz érkezett!

 

Vagy teljesíti a nép demokrácia akaratát, vagy csahosait beküldi a stadionokba és stadiononként 10-20 000 emberrel skandáltatja a VIKTOR, VIKTORT!

Remélem, megjön a belátása és kinyitja füleit a demokrácia irányába.

orban-viktor-d0001D326c006232e769d.jpg

 

http://civilhetes.net/velemeny/orbannak-nem-maradt-mas-helye-mint-a-templomai-ma-megvontak-a-ketharmad-ketharmadat

Címkék: tüntetés kétharmad internetadó Fidesz Orbán Viktor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr886841819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása