HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Régen is féltek az emberek a gőzt fújtató vasparipától és minimum az Ördög földi megfelelőjének tartották azokat. Így lehetnek ezzel napjainkban újabban jobboldali honfitársaink, a Magyarok is. Úgy félnek az internettől és a technikától, mint az Ördög a tömjénfüsttől. Tegnap óta tudom – Bayer jóvoltából –, hogy csak egy telefon vagyok. Voltam már hazaáruló, ilyen olyan nyugatos bérenc, de eddig mindig megmaradtunk a személyeknél. Most már csak egy eszköz lettem, Bayer szerint.

Bayer_Zsolt_fidesz_ujsagiro_parti.jpg

Kedves Zsolt, hányok Tőled. Tőled és a hasonszőrüektől. Azoktól, akik a nyolcvanas években, szintúgy mint most, megtalálták a számításukat. Akik irtóznak a versenytől és akkor érzik igazán jól magukat, ha megmondhatják. Ha elküldhetik a büdös franca azokat, akik másként látják a világot. Mint mi. Most jelesül egy kijelzőn keresztül. Szerinted, minket csak nyomkodnak, hogy a dohos szagú rendszerednek kellemetlenséget okozzunk?

Zsolti, minket nem nyomkodnak. Téged viszont tolnak, hátulról szárazon, csak hogy mindig fröcsögj valamit. Mikor barátaid és gazdád nem kormányztak, a "megmondóságodra" havonta pár százezer forintot többek között az esztergomiak dobták össze, hogy fröcsöghess a Hídlapban.

Az ilyenektől mint a hozzád hasonlók, tart ott ez az ország, ahol tart. Miattatok nem lett rendszerváltás, mert előrejöttetek a sokadik vonalból a nyolcvanas évekből, elűzve mindenkit, akik úgy gondolták, hogy akkor sem köpnek a padlóra, ha nincs kiírva.

Modoroskodsz, jópofáskodsz, közben meg kilóg a traktorkulcs a zsebedből. Szerencsére annak a kornak, amit Te képviselsz már leáldozott. Még próbáljátok az országot múzeummá varázsolni, ahol túlélhettek. A világ és a telefonok elmennek melletted is. Jól érzed, nagy bajban vagytok. A telefonok egyre nagyobb része nem kér belőletek. Ne aggódj, mentek a levesbe, csak még egy kicsit kell kibírnotok.

Egy telefon (szám és típus a szerkesztőségben)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr566862227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása