HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Senki se gondoljon arra, hogy elhagyja a parlamentet a mai kétharmadot birtokló "bűnbanda"! A "félelem a következményektől", ott tartja őket a hatalomban.

1243604741.jpg

Már nem a tisztesség és a morál a kérdés, hanem a személyes szabadság!

Magyarország a legnagyobb bel és külpolitikai válságát éli át a rendszerváltás óta. A regnáló magyar kormánynak nincs egyetlen olyan gazdasági vagy politikai értelemben komolyan jegyzett partnere, amelyik a demokratikus világ része lenne. A nagyhatalmak közé beszorulva vergődik az ország. Lassan nincs olyan lépési lehetőség, amelyik haszonnal járna, még úgy sem, hogy a kár és a haszon különbsége pozitív lenne.

A demokráciánk sérültségét misem bizonyítja jobban, mint az, hogy Simon börtönben volt majd házi őrizetben, viszont a világ legnagyobb hatalma által korrupcióval összefüggésbe hozott adó és vámhivatali vezető ördögűzésre ad ki parancsot a szervezetében, szabadlábon, ahelyett, hogy egyszerűen csak felállna, vagy elvinnék. Az egész folyamatot az ország miniszterelnöke asszisztálva követi, nem cselekszik, nem nyilatkozik, verbálisan bujkál, fizikailag, ideig óráig eltűnik.

Miközben itthon a minőségi oktatás utolsó láncszemeit vagdossa le, lányát a világ legdrágább és legmagasabban jegyzett intézményébe íratja be.

Mi van körülöttünk, mi történik, itt már nem csontvázak dőlnek ki, hanem egy csontvázgyár, teljes négy évi termelése, narancssárga színben.

Lassan nincs olyan óra, hogy egy korrupciós ügy ne dőlne rá az ország polgáraira. A tegnapi napon a kulturális államtitkár fiáról és férjéről jelentek meg adatok, majd Lázár rokona söpört be néhány száz-milliót, Mészáros Lőrinc, Orbán új kasszása, szerzett telket a Gellérthegyen, fűrészesei nekiestek a erdőnek, még be sem fejeztem a hírt, már olvashattam is, hogy a Széchenyi banknál az ellenőrizhetetlen hitelezés és pénzkezelés miatt bankfelügyeleti biztos van. Azaz Töröcskeiék újra a porondon vannak, Simicska és Nyerges a száz leggazdagabb között. A MOL elnököt körözik, Szíjártó fénysebességgel gazdagszik, miközben kommunista diktátort koszorúzik.

Drága hazám mivé lettél, miközben gátlástalanul rabolnak, minden harmadik magyar megy a lecsóba!

 

http://civilhetes.net/velemeny/jobb-a-parlamentben-mint-a-bortonben

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr786865969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyerekek, most komoly mesét mondok, mert késő van. Elvileg kint van már a korhatáros karika, de ha nincs, akkor kiteszem.

(18)
Vigyázat! Felnőtt tartalom!
Csak erős idegzetűeknek!

"Drága hazám mivé lettél, miközben gátlástalanul rabolnak"

Nézd, nincs mit szépíteni. Meg kell tenni. Vártunk eleget, de mire? Mi változott, mi múlt el nyomorunkból, mi lett jobb? Semmi. A dolgok csak rosszabbra fordultak, bár a naiv polgár javulást várt. Tettek nélkül. Mert ehhez szokott hozzá.
Beláttad már, hogy nem lesz jobb? Várunk még valamit? Valaki régen azt mondta: A kocka el van vetve. Te viszont nem dobsz. Reszket a kezed, remegnek az ajkaid meg a térded. Unokádnak mit fogsz mondani? Hogy a nagypapa egy gyáva szar volt?
Nézz szembe a tényekkel, egyszer ebben a kibaszott életben! Cselekedj, ne légy szardarab, mert amit most kell tenned, azt senki nem fogja helyetted megtenni.

Közeleg november hetedike. Valakik nem olyan régen azt mondták - eddig és ne tovább. Te vajon meg mered tenni? Mersz lenni új kor hőse egy hideg reggelen? Vagy szardarab leszel akkor is, és onnantól kezdve mindörökké?

Ezen a késői órán, ezen az alig látogatott helyen forradalmat hirdetek. Neked. Ébredj, kelj fel! Mozogj és cselekedj! Akinek van vér a faszában, az november hetedikén felkel, és szétbassza szilánkokra ezt az elkárhozott országot - drága hazánkat - és még aznap estére újat épít helyette, olyat, ahol a vezetők nem hatalommániás korrupt gazemberek, akik a nép sanyargatása árán gazdagodnak.

Égjen, aminek égnie kell, pusztuljon, aminek pusztulnia kell, hogy csak az maradjon meg, ami érdemes a továbbélésre. Vesszenek az ország nyomorba és kilátástalanságba taszítói.

FORRADALOM LEGYEN

Ha másból nem ért a gőgös hatalom, akkor takarodjanak innen egyszer és mindörökre.

ÉLJEN SOKÁ MAGYARORSZÁG
SZERETTET HAZÁM
Nem allitom, hogy egy szeplottelena kormanygarda (az elenzek mar bizonyitott az osztozkodasban), de az is eleg atlatszo, hogy mikent igyekszenek kormanyt buktatni a "demokracia nagy harcosai" Nem tul fantazia dusan a cseh mintat akarjak ismetelni ha mar nem lehet egyszeruen 20-30 ezer tengereszgyalogossal rendettenni.
@s: Forradalom a fotelból? Ügyes! Miért nem megy elsőnek az utcára? Meglátjuk lesznek e követői! /Egyébként meg javasoljon egy reális alternatívát, mielőtt felfordulást buzdit, mert az nem az, ha azt javasolja, hogy egy rossz kormánynál még az anarchia is jobb./
A félelem senkit nem tart hatalomban.
A hatalomban tartást az egybites aggyal rendelkező birca, batyu, géza félék, a gulyáskommunizmusra vágyó panelprolik és a tésztával megvett brazilok (volt norvégok, de ez már nem igazán jó kifejezés) biztosítják.
@cenzuratroll bosszanto: A félelem pont a fideszt tartja hatalomban. A többség attól fél, hogy visszajöttök.
Ráadásul már cigányoztok is. Pedig az alapállás az, hogy a jobboldal rasszista. Legközelebb zsidózni is fogtok?

Kalmár Lajos (törölt) 2014.11.06. 10:05:51

Gulyás komunisták!!!!
süti beállítások módosítása