HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Az MSZP élet-halál harcot folytat alapvetően nem a külső körülményekkel, hanem a potenciális szövetségesi rendszerével és a belső bomlasztókkal szemben. A tagsága kicsi, de hangos része DK-s viselkedést várna, aminek következtében a párt pontosan a DK szintjére szorulna be.

huha.jpg

Tóbiás Józsefen iszonyatos lehet a nyomás, hiszen a budapesti MSZP vezetés keresi a morális menekülő utat, egy esetleges Újpesti vereség esetére, és ehhez a teljes összefogást találta meg szlogenként.

A hamisan értelmezett tüntetések is ebbe az irányba nyomják ezt a kisebbséget. Nem számolnak azzal, hogy az elmúlt heteken résztvevő tüntetőknek csak elenyésző részének volt párt preferenciája. Azok a megmozdulások az egész a társadalom immunrendszerének jelzései voltak, nem nyílt politikai hitvallás bármelyik szervezet mellett.

Lendvai Ildikó liberális klubban tett kinyilatkozása a tükörtojásról jól mutatja, hogy egy ravasz, idős politikus milyen mértékű kárt tud okozni. A lájkolói pont azok, akik a Dk irányába akarnak menni, a hallgatag tömeg pedig, meg akarja őrizni a párt függetlenségét.

Lendvai szereplése egy a tőle Medgyessy megbuktatása óta megszokott igazi cinikus és gyilkos megmozdulás volt. Ugyanis ha lesz összefogás, akkor azt az Ő szava indította el, ha nem akkor Ő előre jelezte a bajt. Miközben nincs másról szó, mint egy általa megindított Tóbiás buktatásról.

Lendvai szavai egy teremben átütőek, de egyben tényszerű igazolása annak is, hogy a sorozatos választási vereségekből semmit sem értett meg. Az általa teremtett helyzetből egyetlen kiút látszik: a választás megnyerése. Ehhez viszont szükség lenne a maradék bal-lib média működésére, ami viszont látszik, hogy az MSZP irányába nem megy.

Szerencse a szerencsétlenségben az RTL és az Index.hu korrekt működése. Amennyiben ez a két orgánum nem végezné a dolgát, a választók arról sem hallanának, hogy választás lesz Újpesten mostanában.

Lendvai felelősége hatalmas, hiszen pártjával szembe megy, nem a közösség érdekeinek megfelelően cselekszik, olyanná vált, mint a gyerekével szemben az a rossz mostoha, kiviszi az utcára a család problémáját!

Ideje, hogy észrevegye, hogy csak kárt okoz az MSZP-nek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr696895989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

már a képért megérte idekattintani :)
sic transit gloria mundi :)
süti beállítások módosítása