HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Jól szolgál valakiket a Medián?

Azok a volt MSZP vezetők, akik tevékenységének gyávaságának, felkészületlenségének és sok estben mohóságának, vagy lustaságának köszönhetően hihetetlen nehéz helyzetbe jutott az MSZP, most ne játsszák el a kétségbeesett aggódó MSZP párttagot.

Nem történt itt semmi, a Medián 7% mérése kapcsán, csak a Fidesz valamit befinanszírozott, a DK meg konzultált, majd a Bajnai pártját egykoron 23%-ra kihozott, ma már szinte nem létező Medián egy módszertanában vélhetően vitatható, célját tekintve egyértelmű közvélemény alakítást próbál végrehajtani.

EHHEZ AKAR MOST CSATLAKOZNI A VOLT FELELŐSÖK, NÉHÁNY PROMINENS KÉPVISELŐJE, ÉS OLYAN MAGASLATRÓL FIGYELMEZTETNI A PÁRT NÉPET, AHOL ŐK SOSEM VOLTAK.

Kedves volt elvtársak”!

Hol volt ez a bátorság akkor, amikor a Hagyó és a Gyurcsány megegyezett a befolyás felosztásáról, hol voltatok, akkor, amikor Gyurcsány eladatta a Köztársaság téren álló központotés beköltözött a Szénatérre, hol voltatok akkor, amikor devizahitelt vettetek fel az új székház építésére, ahol egyetlen parkoló sem volt, az utca szűk és egyirányú, ami nem szolgált mást csak a Gyurcsány félelmeinek kiszolgálását. Nem akart szabad teret egy baloldali párt központja előtt, nehogy tömegek tudjanak tüntetni a politikája ellen.

Hol voltatok Őszöd után, hol a határ túli népszavazás kapcsán, mit tettetek a vizitdíjjal kapcsolatban. Mit tettetek és hol voltatok akkor, amikor már szinte mindenki fel lett kérve miniszterelnöknek. Egyszer biztosan tudható volt hol voltatok, amikor a párt a tevékenységetek kapcsán súlyosan és csúfosan megbukott, hát akkor bizony bujkáltatok, még a térfigyelő kamerák előtt is lehajtott fejjel mentetek, na nem a szégyen, hanem a gyávaság miatt.

Most már ne jöjjetek elő bátor kommentekkel, történelmet rögzítő gyáva helyzetértékelésekkel, mert ez gyomorforgató és ocsmány!

Új baloldal kell, de nem új párt, új emberek és bátorság, ti pedig húzzatok lehetőleg gyorsan a süllyesztőbe és hagyjátok a pártot meghalni, ha kell.

Nem kell ehhez a ti huhogásotok!

 

Csiripa Sándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr438155984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása