HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Gyurcsány rendszeresen beszél a civil mozgalmak megszállásáról, elfoglalásáról. A civilek rendszeresen visszautasítják ezt és mereven elhatárolódnak tőle. Akik nem ismerik Gyurcsányt, azt gondolják, hogy ez önmagában elegendő, hát nagyot tévednek. Nem olyan fából faragták, amelyik könnyen hajlik illetve törik. Gyurcsány már régen készít egy szereplőt, aki látszólag hitelesen átvehetné a civil mozgalmakkal kapcsolatos teendőket illetve a vezetésüket.  Ő nem más, mint Esztergom volt polgármestere, Tétényi Éva!

gyfte_1.jpg

Közelről ismerjük, tevékenységét láttuk, az eredménye meg mindenki számára világos bukás. A város romokban fizikailag és társadalmilag is. Tétényi csak terek elfoglalására alkalmas, viszont a működtetésükre nem. Esztergomban is szinte felszámolta a civil szférát.

Igazi Gyurcsányi politikai cinizmus olyan embert beküldeni a civilek közé, aki álcivilségével hintáztatott egy várost négy évig. Tétényi képtelen csapatot építeni, a meglévőket feléli, ha lehetőséget kap és befolyást, lesz ordibálás és Orbánozás, de siker nem.

Gyurcsány már most készül a 2016-17 évi alkura, mikor a közös miniszterelnök jelöltet majd Ő szállíthatja.

Korán indít

Nem tudni, hogy hova jut, de egy biztos, hogy ebből nem lesz jó történet, megölik a reményt, behozzák a vitát és így lesz boldog újra Orbán.

(Gyurcsány Ferenc és Tétényi Éva Esztergomban utoljára valamikor nyár végén találkoztak.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr636932499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása