HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Mikor megláttam Lázár kezén a Rolexet, éppen abban az időben, amikor a KSH adatai a napvilágra kerültek a szegénységgel kapcsolatban, mit ne mondjak, káromkodtam egyet.

rolex.png

Nem volt méltatlan a káromkodás a helyzethez képest. Az igazi nemzetközi újgazdag kultúra valódi megjelenése egybeesik a kormány külpolitikai irányvonalával. Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Kína újgazdag vitézeinek gyártják ezeket az órákat, hogy megmutathassák a gazdagságukat, és egyben hivalkodó suttyóságukat.

A magyar ÁFA csaló ifjak kedvenc szerkója a Rolex, a vastag nyaklánc, az A8-as Audi és a nagy BMW. Lázárnak ebből kettő látszik, a többit csak feltételezhetem.

Orbán Tokaj hegye, Lázár Rolexe, Rogán 6 fős személyzete, Kósa Új-Zélandja, Giró-Szász 750 000 000 forintja, Szijjártó villája. A sor A4-es lapok végtelen sokaságán folytatható. Mind azt mutatja, hogy a hatalom gyakorlók elvesztették a valóságérzetüket. Gátlástalanul megszerzett jövedelmeiket, gátlástalanul használják fel.

Sokan sokfelé vagyonosodási vizsgálatért kiáltanak, de kérem ki csinálja?

A porig alázott, az USA által korrupcióra auditált  Vida Ildikó? Röhej ország - Orbanisztán, ahol csak az számít mennyit loptál, ha eleget, akkor lesz hatalmad és befolyásod, ha nem, akkor senki vagy és porig alázott.

Lázár mondása kormányprogram lett

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."

Ezért csinálta a trafik mutyit éjjel-nappal, hogy aztán az eredményt bemutathassa egy Rolex órával!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr466934157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása