HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Balfácán ellenzék, buta hatalmon lévők!

csok.png

Az ellenzék politikához nem értő része tapsol McCain beszólásához úgy gondolkodva, hogy minden, ami gyengíti Orbánt, erősíti az országot. Nevetséges, mondta erre egy a politikához értő fiatal hölgy. Az amerikai politikus kijelentése jelentősen erősíteni fogja Orbán eddigi politikáját, amely egyik eleme a „több tiszteletet Magyarországnak” az agyakba való betáplálása.

Itt a példa. Egy, az országtól távol élő, azt igazából nem ismerő politikus olyat szól be az ország elsőszámú vezetőjének, amit csak egy szűk réteg érez igaznak. Erősödik az az érzés, hogy egy nagyhatalom azt csinálhat egy kis országgal, amit csak akar. Nem érdekes az igazság csak az a lényeg, hogy a média jelenlétében hangozzék el olyasmi, amiből vezető hír keletkezik.

A Fidesz bázisa igazolást, az ország meg egy pofont kapott, ami alapvetően jogos, de az egész úgy néz ki, mint amikor a gyereket jól elverik azért, amit nem követett el, a valódi bűne pedig feledésbe merül. Az amerikai politikus kárt okozott, André Goodfriend munkájában és hitelességében is, hiszen olyan látszatot kelt, mintha Ő nem megfelelő tájékoztatást adott volna.

A beszólás igazából futni hagyja Orbánt, nem szembesíti azzal a disznósággal, amit itthon csinál, nem teszi szóvá a tolvaj korrupt parazitákat, elfedi a demokrácia lassan totális felszámolását. Orbán szeme sem rebben ebben a helyzetben, hiszen nem vár mást, mint azt, hogy verekedés legyen. Számára mindegy, hogy győz vagy verik, mert a lényeg az, hogy haszna keletkezzen.

A balfácán, agyhalott ellenzék bénán statisztál az egészhez, mivel megszólalni nem mer, mert azonnal rákenik az idegenszívűséget. Politikai elképzelése nincsen, nem tud mit kezdeni az ország problémáival, nincsenek komplex válaszai, ezért marad a bamba, balfácán hallgatás.

A hallgatás oda fog vezetni, hogy Orbánt, az amerikaiak fogják a hatalomba belekényszeríteni, mert nincs olyan réteg, vagy csoport, amelyik biztonsággal képes az országot kormányozni.

Az eltűnt Tóbiás és tartalom nélküli csapata jelen állapotban nem alkalmas arra, hogy beszálljon a harcba, hiszen a parlamenti frakciójának fele nem érti a politikát, a másik fele meg az Ő torkára feni a kését és nem Orbánéra. A néha megszólaló politikusai parlamenten kívüli szerepléseikkel alulról súrolják a nevetségességet. Kivéve a valódi teljesítményt felmutatni képes, nyertes polgármestereket, élükön Botkával és Tóth Józseffel.

A nem létező Gyurcsány banda néha belevág egy szájkaratéba. A zuglói polgármestert meg jobban érdekli, elődje wc-jének társadalmasítása, mint Orbán valódi ellenzékének felállítása!

Nagy gáz van!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr1006956851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a J. McCain nem buzi?
süti beállítások módosítása