HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Goodfriedend állít csapatot, vagy talpra állunk?

bonzai.jpg

A Facebook-világától távol élők nem látnak mást, mint egy zavaros ország, szabadon rohangászó korrupt világát, a következmények nélküli politika folytatódását, a Fidesz monogám politikai frázisait és országlását.

Hol van az ellenzék, kik ők, léteznek-e egyáltalán, részesei-e a mai közéletnek, vagy csak élvezik a képviselőknek járó tisztes jövedelmet.

A baloldalon egyetlen személy látszik, a mára már polihisztorrá vált Gőgös Zoltán, akinek élvezettel olvassa e sorok írója a rendszeres bejegyzéseit. Mivel társa nem akad csak egy-egy poszt erejéig, egyre inkább mindenről akar beszélni, aminek következtében lassan eltűnik az a vidéki bája, ami őt érdekessé tette.

Egy születésnap vagy névnap erejéig feltűnik Márton Roland az önkormányzati választások szájkaratés bajnoka, hogy ugyan azzal a mozdulattal el is tűnjön a jelentéktelenség világában.

Újhelyi pajtás vagy síelni van, vagy valaki megmondta neki, hogy sok lesz a Kínai képviselet és húzódjon hátrébb, ezt majd a következő napok eldöntik.

Baja Ferkó posztjai mérnöki pontossággal érkeznek, változó passzivitást gerjesztve.

Lukács úr csak lájkolgat, nem kockáztat, hiszen ő az MSZP társadalmi kapcsolatokért felelős alelnöke, na azért egy-egy félmondat kifér belőle.

Talán a végére is érhetnék, ha a fáradhatatlan Korózs munkaügyesünk be nem jelentkezett volna, hogy felhívja a figyelmünket a végtelen aggasztó helyzetre. Élvezettel olvasom, mikor a beltenyésztett oldalakon, egymást lájkolják az MSZP politikusok.

Közben az ország szinte sehol, a demagógia üli torát és ehhez asszisztál a balga vezetés. A tagság bénult reménykedő, de a helyzetet meg nem értő, rázzák a fejüket s mormogják, nem értik, hogy ebben a pártban mi történik.

Mesterházy megszabadult az öregektől, most a Tóbiás rehabilitálja őket, Kiss Péter volt embereivel tölti fel az apparátust, de sajnos halott már a mágus, aki mozgatni tudta őket, s ma olyanok, mint az bonsai az őserdőben. Mi lesz ennek a vége? Ma már látszik, hogy Goodfried és csapata embert és ügyeket keres, szabadulni szeretnének a Fidesz koloncától és az MSZP-től, mint utód párttól. A levitézlett „újdonka” pártok alig tudnak elszakadni a nullától, létezésük még adott, de képtelenek a reményt visszahozni. Azt eljátszotta 13-14-ben Gyurcsány és Bajnai.

Nem jól állunk, mert a vezérünk már halálos sebet kapott, de lélegeztető gépen tartja őt az a kilátástalan helyzet, amibe az ellenzék jutott. Orbán lecserélése percek alatt megtörténhetne, hiszen ha az amerikaiak átadnák az ügyészségnek azt a dossziét, amiben benne van, hogy hova lett a közbeszerzés mosott-mosatlan pénze, már elég lenne a cselekvésre.

Szörnyű, sunyi csendben ülünk és várjuk, hogy az ország megmeneküljön, hiszen minden magyar vagyonkája egyharmaddal kevesebbet ér Svájci frankban és Euróban, mint 10 évvel ezelőtt!

Tűrj magyar, még ha nincs is rá már idő!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr447065101

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.01.12. 16:00:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása