HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Az országnak szüksége van egy utolsó nagy összefogásra, azért, hogy megszűnjön ez a kitaszított helyzetünk Európa fejlett világában.

Cinikus volt az az utazás, amit Orbán Viktor megejtett Párizsba a tüntetésre, mert részéről ez a szereplés vélhetően nem volt őszinte. Egész úton azon járhatott az esze milyen lesz majd a Zürichben a FIFA-nál a fogadtatás. Elegünk van a folyamatos hazudozásból, a kirekesztésből, az agymosásból, a hatalom korlátlan randalírozásából!

oviszlat.jpg

Fogjunk össze és teremtsünk csöndet az országban, az értelem csendjét, az élhető ország csendjét, a párbeszéd csendjét, a megértés csendjét!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr667064517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A rohadék Orbán el merte fogadni a francia elnök meghívását, a ballib agytröszt megkérdezése nélkül??? De hiszen ez diktatúra!!!
@maxval bircaman szerkesztő: Nem azzal van baj, hogy elmegy Párizsba hanem az összekötöm a muszájt a tökmag köpködéssel.
Egyébként nem kell félned nem fogják elzavarni a vityát mert ahhoz összefogás kéne az meg nekünk Magyaroknak nem ment sosem. Mindig csak a magunk pecsenyéjét sütögetjük ezért is vagyunk ott ahol. Én pl Angliába szóval engem annyira nem érint.
@the.man:

Nem Orbán személye a lényeg, hanem az általa képviselt külpolitikai irány, mely kiváló, a legjobb 70 éve.
@maxval bircaman szerkesztő: az "ellenzék" az ő személyében látja a kígyó fejét.
Elég a hisztiből! Ha nem ment volna el Párizsba, akkor meg az lenne a baj. Unalmasak és szánalmasak vagytok, libsik.
süti beállítások módosítása