HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

devizahitelesek3.jpg

Politikusok! Gazdagok! A devizahitelesek nem kaphatnak selyemzsinórt!

Kilátástalanná válik az ország lakóinak és a gazdaságának helyzete, ha a társadalom nem lesz képes értelmes célért összefogni. A felsorolt bankok devizahiteleseinek vesztesége, egyenesen beesik a tulajdonos a Magyar Állam ölébe. Ez tegnap még kezelhető probléma volt, mára már megoldhatatlan, ehhez nem elég az a cinikus politika, ami a devizahitelesek utóbbi öt évét végig kísérte. Ide nem elegendőek a hangzatos lózungok, a semmit mondó üres nyilatkozatok.

Tudás és empátia ez a kettő, ami hiányzik, mert ezek nélkül nem fog menni! Szembe kell nézni azzal a helyzettel, hogy az autó- és fogyasztási cikk hitelesek olyan helyzetbe kerülhetnek tömegesen, amit egyéni megoldásokkal kezelni nem lehet.

A nemzetközi pénzvilág szőtte a selyemzsinórt és a hazai cinikus gazdaságpolitika tette a hitelesek nyakába. Nincs más, mint a helyzettel szembe nézni, hiszen most milliók lehetnek földönfutók! A gazdagoknak is le kell szállni az egójukról, hiszen ez a helyzet már róluk is szól. A lehetőségeiket vesztett emberek, képessé vállnak mindenre, és a 2006-s tüntetések és következményei, ahhoz, ami jöhet, nem lesz több mint egy cserkészcsapat randalírozása.

Annyi fájdalom, munka és veszteség van a rendszerben, hogy ezt normális ember külső segítség nélkül képtelen feldolgozni. Ebből adódhat, hogy kimegy az utcára, hogy ezt tekintse utolsó mentsvárnak!

Politikusok! Gazdagok! Térjetek észhez és vegyetek részt legalább a remény felépítésében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr677076753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása