HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Veszprém olyat tett az országgal, amit régen nem lehetet látni, meghozta a reményt, amúgy magyarosan, kibeszéletlenül mindenkinek a magáét.

Veszprém olyan lett, mint a BCG oltás, mindenki megkapta, de mindenkire másként hatott.

Egy azonban bizonyos, Orbán már nem tud, vagy nem akar a régi úton haladni még akkor sem, ha az a személyiségéhez nagyon közelálló. Kifulladt egy politika, még ha a makrogazdasági számok nem ezt igazolják. Kiürült a „középosztály hite” és elkötelezettsége, szépen csendben behúzódott a politikai semmi terébe.

A politológusok azt állítják, hogy a lábukkal szavaztak. Ez nem igaz, nem a lábuk nem bírta el őket, hanem a lelkük és ez az a pont, amit a hatalmon lévők és az ellenzék is félreért.

Az embereknek lelkük van, nem számítógépek, amelyek programozhatók, nem kutyák, amelyek megfélemlíthetőek. Egyszerűen érző emberek.

Érzik, hogy nem jó felé mennek a dolgok, érzik, hogy sokan a győzelmi harsonák süketítő zaja mellett nem képesek 5 000 forintos csekket feladni, érzik, hogy már régen voltak nyaralni, de leginkább azt érzik, hogy a hatalmon lévők győzelmeihez nekik semmi közük.

Jól teljesít az Audi, a Mercedes, a Suzuki, a Hankook és a Siemens, neki meg egyharmad bére van a németekéhez képest, ők ide jönnek nyaralni (szerencsére) és a mi diplomás pincéreink nyelvtudással szolgálják ki őket.

Orbán is érzi, hogy a régi dumák is ki- és elégtek. Éppen ezért, hogy letakarja Veszprémet, bemondatja, hogy az üzleteket éjjel sem lehet nyitva tartani, had legyen a prolinak mivel játszani, az értelmiségnek meg oda hazudja a Buda Cash-t, ahol elmondja, hogy 150 milliárdból 100-at elloptak.

Röhej az egész, olyan Matolcsy-szerű, a végén bizonyára bizonyítani fognak egy-két milliárdot, közben meg tönkretesznek több tízezer családot, vállalatot, vállalkozást és vállalkozót. Orbánnak mindegy, csak Veszprémről ne beszéljenek és lehetőleg egy tapolcai vereséget is kezeljen az a balhé, amit a nép kezébe adnak.

Nem csodálkoznék, ha már Mészáros Lőrinc és csapata ott lenne a háttérben várva a Buda Cash megszerzési startjára.

Emberek ébresztő, nem a bankárokat védem, hanem magunkat a gátlástalan hatalomtól és a töketlen ellenzéktől.

 

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr937221509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása