HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Vida Ildikó a NAV élén, a bizonyíték a „polip létére”!

Neve kiejtése minimum vegyes érzelmeket vált ki a magyar társadalomból, hiszen olyan események, vélhetően valós és nem valós vádak sorozata kapcsolódik hozzá, amelynek töredékétől egy átlagember összeomlana.

Az elmúlt hónapok Fideszen belüli csatározásainak ma már csak két talpon maradt emblematikus harcosa van, aki Simicska Lajoshoz köthető, Baji Csaba és Vida Ildikó. A két szervezet működése még óvatosan fogalmazva sem nevezhető hibátlannak.

Vida látszólag teflonból van, hiszen az a lövés, ütés és önlejárató sorozat, ami körülötte kialakult, súrolja az emberi tűrőképesség „tudományosan” megállapított felső határát. Ezt két esetben lehet elviselni, az első, amikor a genetikus és szerzett tulajdonságok állítják elő ezt a képességet, a másik, amikor valaki nem érti, hogy milyen helyzetbe került.

Ne feledjük Magyarországon élünk, ezért itt lehetnek még olyan esetek is amivel a tudomány nem számol. Ilyen az, amikor a „magyar polip” szervezeti elvárása fontosabb, mint az egyén rövid és hosszú távú érdeke és tűrőképessége.
Vidát nem Simicska és nem Orbán védte meg, hanem a „polip léte”.

Egyszerűen leplezni kell a közember előtt, hogy vélhetően igazak Horváth András állításai és Goodfriend által közvetített amerikai vádak. A lemondása igazolás lenne a vádak beismerése, ezt azonban a polip nem engedheti meg.

Senki ne gondolja, hogy Vida sebezhetetlen és örök, ezen jelzőkkel csak és kizárólag, a „polip rendelkezik”. Tehát amikor a polip érdekeit meghaladja a jelenléte, azonnal elengedik, hiszen haszonnal már nem kecsegteti a rendszert, más elvárás és cél pedig nincsen.

 

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr117242833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása