HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Háborúba megy a magyar!

A zavaros ország értékelő beszéde után, gecizés közben a III/III-as ügynöki tevékenységgel vádolt miniszterelnök kívül keres olyan ellenséget, amely méltó lehet arra, hogy a zavaros belpolitikai helyzetét részben kiegyensúlyozza. Erre kitűnően alkalom a Szíriában zajló háborúban való részvétel. Ez egy olyan terület, ahol nagy valószínűséggel meghal valaki.

Mi kell egy hatalmon lévő kormánynak, ha a hatalma megkérdőjeleződik: háború! A háborúnak vannak hősei, élők és holtak!

Az élőket ki lehet tüntetni, a holtakat pedig nagy díszelgés közben eltemetni. A legfontosabb, hogy folyamatosan lehet a médiában szerepeltetni és szerepelni.

Ezért kell 150 katonát kiküldeni, nem pedig azért, mert ezt kérik a szövetségeseink. A szövetségeseink azt kérték, hogy ne építsük meg orosz pénzből Paksot, ne legyen Déli-Áramlat, ne legyen illiberális demokrácia, ezeket a kéréseket nem hallottuk meg, mert logikusak és célszerűek voltak a haza szempontjából, de nem Orbán szempontjából.

Háborúba megy a magyar, földrajzilag távoli helyre, olyan szerepkörbe, ami ugyan kockázatos, de szerepében megalázó. Veszélyes posztokon lesznek a katonáink őrök, éjjeli őrök, olyan alig katonák, akik teljesen célpontok lesznek, akkor, amikor Orbán itthon díszeleg.

Sajnálom őket és magunkat, hogy egy nevetséges szerepbe betolva kell végezni a szolgálatukat!

 

(Címlap: Magyar katonák Irakban - Fotó: mno.hu - A kép illusztráció!)

 

Csiripa Sándor

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr397263737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása