HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Verik a Rogánt, a Vidát, a Simicskát, hülyézik az Orbánt, Tóbiást számba se veszik és Gyurcsányt ki-ki vérmérséklete szerint.

Közben szalámizzák az összes valamilyen szinten demokratikus pártot, emelik a pártocskákat, süllyesztik a civileket, az egész olyan töketlen. Eggyel azonban nem foglalkoznak, a Jobbikkal. Struccpolitikát csinálva a seggüket mutatják nekik.

Nem értik mi történik az országban. Nem értik a szegénységet, a kilátástalanságot, a fogatlanságot és a remény vesztését, akár egy sárgarépa szintjén. Nem tudják, hogy a vidéki ember nem antiszemita, nem jobbos vagy balos, nem a pap irányítja, hanem az érdeke, ami most nagyon világos! Arra megy, ahol biztonságot remél, szarik arra, ha sérül a demokrácia, hiszen neki arra nincs szüksége, akkor meg egyáltalán nincsen, ha nincs kenyere. Segélyét elveszik, életkedvét lassan megszüntetik. Az oknyomozás tömeges megjelenése előhozta a letargiát, a megoldhatatlanság torz képét. Egyre másra derül ki, hogy bizonyos beosztás felett nincs tisztességes ember, tolvaj ország, tolvaj lakói lettünk. Megosztottak vagyunk, vannak a vesztesek, meg a tolvajok. A vesztes a lopásról álmodik a tolvaj a tisztességről, mind a kettő elégedetlen, az ország meg lassan tönkremegy.

A jobbik menetel, lassan beelőzi a Fideszt, a szocik csak elrobogásuk porát szívják, hatalmas világuk tele van kisstílű Szanyikkal meg Újhelyikkel, akik egymással játszanak seggre pacsit.

A finnyás értelmiség egymással vitázik, hatalmas eszmefuttatásaikat maguk sem értik. Orbán ott áll a hatalmával, lassan arra vár, hogy valaki leváltsa és behúzódhasson a Budai várba.

Na, mi lesz már? Mondjon valaki okosat, mert az ilyen írásoktól mint az enyém, nekem is gyomorgörcsöm van!

 

(A kép illusztráció!)

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr137300675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása